Προς το περιεχόμενο

Γεμισε το στομα μου αφθες!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μαγειρικής ελπίζω...

Ναι σοδα μαγειρικης

Απλα επειδη η αφθα αναπτυσσεται σε οξινο περιβαλλον δεν αντεχει στο διαλυμα σοδας και εξαφανιζεται

Δημοσ.

Εχθες ειχε γεμισει το στομα μου με ενα ασπρο καλυμμα, σαν νεκρος ιστος και σημερα εφευγε σιγα-σιγα. Τωρα εμειναν κοκκινιλες και με τσουζει. Λογικα θα περασει σε 1,2 ημερες αλλα δε θελω να το ξαναπαθω γμτ!!

Μπορει να φταιει οτι τρωω τα χειλη + νυχια μου και να επαθα καποια μολυνση. Επιτελους μετα απο που επαθα πηρα αποφαση να το κοψω. Χρονια ειχα αυτη τη συνηθισα και οσο και να το ηθελα δε μπορουσα να την κοψω!

Βαζω 4 φορες την ημερα bedadine, κανω 2 φορες στοματοπλυσεις με χαμομηλι και 3 φορες τα δοντια μου + στοματικο διαλυμα. Επισης προσεχω να μη τρωω αλμυρα. ( Βασικα 2 γευματα κανω μονο ολη την ημερα, πεθαινω της πεινας! )

Ξερετε αν το pyralvex ειναι καλυτερο; Επισης ακουσα για bedadine με το οποιο κανεις στοματικες πλυσεις. Καλο ειναι;

Δημοσ.

Αν έβγαλες πρόσφατα τις αμυγδαλές είναι πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Όταν τις αφαίρεσα στα 21 μου, εμφάνιζα πολύ συχνά. Το DAKTARIN που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Δεν τις εχω βγαλει ακομη, αν και απο εχθες με πονανε οταν τις πιεζω. Αν συνεχισουν ολα αυτα θα παω στον γιατρο μεθαυριο.

Δημοσ.

Αυτο το "ασπρο καλυμμα" που λες ειναι λιγο υποπτο.Μπορει να ειναι μυκητιαση (candida συγκεκριμενα).Βεβαια αυτο εμφανιζεται πιο συχνα σε ασθενεις που παιρνουν αντιβιοτικα συστηματικα.Τσεκαρε το ετσι και αλλιως, παιζει να εχεις καποιου ειδους λοιμωξη του στοματοφαρυγγα.

Περαστικα.

Δημοσ.

Πωπω φιλε πρεπει να εχεις δικιο. Ειδα και στο google εικονες, σχεδον τετοιες ασπρες μεμβρανες εχω, αλλα εχουν φυγει οι περισσοτερες τωρα. Και ακριβως οπως τα λεει και ενα site, ειναι κοκκινο το σημειο που εφυγαν και με ποναει :

**Λευκές επιστρώσεις που μοιάζουν με μεμβράνες, στη γλώσσα και σε άλλα μέρη της στοματικής κοιλότητας. Η νόσος μπορεί να επεκταθεί στον ουρανίσκο, στα ούλη, στο φάρυγγα, στον οισοφάγο. Η αφαίρεση των μεμβρανών αυτών, αποκαλύπτει τη βλεννογόνο του στόματος που βρίσκεται από κάτω η οποία είναι ερυθηματώδης, προκαλεί πόνο και αιμορραγεί εύκολα**

Πρεπει να πανικοβληθω τωρα; Γιατι μου συμβαινει αυτο;

Επειδη δε καταλαβαινω αν λεει αρνητικα ή θετικα για το tribulus, μπορει να μου εξηγησει καποιος που ξερει καλα αγγλικα;

http://www.tribulusterrestris4erectiledysfunction.com/anti-fungal-action.htm

Δημοσ.

Πήγαινε σε γιατρό. Αν όντως είναι κάντιντ κάντιντα, μην πανικοβάλλεσαι, θα πατήσεις εκεί μερικές μυκοναζόλες και θα στανιάρεις.

Δημοσ.

Δεν "κολλάει", είναι φυσιολογική χλωρίδα των περισσότερων βλεννογόνων. Απλώς συνήθως μετά από βομβαρδισμό αντιβιώσεων ευρέος φάσματος, λόγω καταστολής ανταγωνιστικών παραγόντων, σκάει μύτη σε υπερβολικό βαθμό. Είναι η κυριότερη αιτία μη-ειδικής κολπίτιδας (μαζί με τριχομονάδες) σε γκομενάκια, αυτό το υγρό που μοιάζει με κομμένο γάλα και βρωμοκοπάει; Ε.

Δημοσ.
Δεν "κολλάει", είναι φυσιολογική χλωρίδα των περισσότερων βλεννογόνων. Απλώς συνήθως μετά από βομβαρδισμό αντιβιώσεων ευρέος φάσματος, λόγω καταστολής ανταγωνιστικών παραγόντων, σκάει μύτη σε υπερβολικό βαθμό. Είναι η κυριότερη αιτία μη-ειδικής κολπίτιδας (μαζί με τριχομονάδες) σε γκομενάκια, αυτό το υγρό που μοιάζει με κομμένο γάλα και βρωμοκοπάει; Ε.

κατάλαβα, μια φίλη μου μου έλεγε ότι έπαθε κάτι τέτοιο από τις πολλές αντιβιώσεις.

Δημοσ.

Μου περασε πριν 2 ημερες.. Χωρις να παω στο γιατρο.. Απλα απο εδω και περα θα προσεχω παρα πολυ..

Δημοσ.
Μου περασε πριν 2 ημερες.. Χωρις να παω στο γιατρο.. Απλα απο εδω και περα θα προσεχω παρα πολυ..

Προσέξτε λίγο και αυτά που τρώτε. Εγώ είχα πάθει μια τέτοια ιστορία και αποδείχτηκε αλλεργική αντίδραση σε τσίχλα που έτρωγα. Νομίζω πως έφταιγε η τεχνητή γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιούσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...