leukonas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop Toshiba.Δεν μου αρέσει ο δίσκος ο οποίος είναι στις 5400.Μπορώ να τον ανοίξω και να τον αλλάξω ή θα χάσω την εγγύηση?Εχει κανείς εμπειρία με κάτι παρόμοιο?
Locke_John Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop Toshiba.Δεν μου αρέσει ο δίσκος ο οποίος είναι στις 5400.Μπορώ να τον ανοίξω και να τον αλλάξω ή θα χάσω την εγγύηση?Εχει κανείς εμπειρία με κάτι παρόμοιο? ειναι οτι πιο ευκολο. τον αλλαζεις με ενα μικρο κατσαβιδι (στραβοκατσαβιδο). κρατας και τον "αυθεντικό" και σε περιπτωση βλαβης τους ξανααλλαζεις. αν και οι σοβαρες εταιρειες (dell, toshiba) δε νομιζω να εχουν κόλλημα.. εγω στο dell την 1η ημερα αλλαξα τον 500αρη 5400rpm με εναν 160άρη στις 7200 rpm. το ιδιο ειχα κανει και στο toshiba το παλιο. ειναι πανευκολο,θα δεις το καπακι στην πισω πλευρα. τα ιδια θεωρω οτι ισχυουν και για τις μνημες.
leukonas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Για τα dell ξέρω πως μπορείς να το ανοίξεις και σου δίνει και οδηγίες η dell.Απλά με την toshiba δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται.Ευχαριστώ.
basilis5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ενα καπακι ξεβιδωνεις απο κατω, και ειναι ο σκληρος βιδωμενος σε ενα μεταλλικο frame. το ξεκουμπωνεις ολο μαζι, και μετα ξεβιδωνεις τον δισκο απο το frame και βιδωνεις τον καινουργιο. ολη η ιστορια μαζι να κρατα και 3 λεπτα
Locke_John Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ενα καπακι ξεβιδωνεις απο κατω, και ειναι ο σκληρος βιδωμενος σε ενα μεταλλικο frame.το ξεκουμπωνεις ολο μαζι, και μετα ξεβιδωνεις τον δισκο απο το frame και βιδωνεις τον καινουργιο. ολη η ιστορια μαζι να κρατα και 3 λεπτα σε toshiba ειναι ακομα πιο απλο. ξεβιδωνεις το καπακι, και τραβας συρταρωτα τον δισκο. σε ενα satellite μου, δεν ειναι βιδωμενος καν σε μεταλλικο frame. εχει μονο ενα λαστιχο για προστασια απο κραδασμούς. στο dell πραγματι ηταν σε μεταλλικο πλαίσιο, εκανα γυρω στο 3λεπτο για την αλλαγή.
basilis5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα καλύτερα αν και η διαδικασία που περιέγραψα έγινε σε ένα toshiba satellite a200 Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.