theo_s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα ενω ειχα στο desktop διαφορα files and folders ενα πρωι που ανοιξα το pc δεν τα βρηκα. αν βεβαια παω στο desktop explorer τα αρχεια υπαρχουν κανονικα. αν παλι προσπαθησω να κανω copy paste ενα αρχειο στο desktop παλι δεν φαινεται. ειναι σιγουρα εκει γιατι οταν ξανακανω copy paste με ρωταει αν θελω να το κανω replace καμια ιδεα?
Ypnovatis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως τα έκανες κρυφά με κάποιον τρόπο ;
vagpap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> View -> Show desktop icons
the_valliant Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή η τόσο απλή γνώση μου είχε φάει μέρες για να την αποκτήσω Τα πιτσιρίκια είχαν κρύψει τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας μου και ταλαιπωριόμουν μέρες (σε φόρουμ και βιβλία) για να δω πως ενώ εμφανίζονταν στον explorer δεν φαίνονταν στην επιφάνεια Τελικά οι χειρότερες 'βλάβες' που έχω αντιμετωπίσει είχαν και τις απλούστερες λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.