Προς το περιεχόμενο

PS3 : Κλασσικη Περιπτωση Βλαβης...

gkazantzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ps3 60GB αγορασμενο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε. Σπανια (εως ποτε) το χρησημοποιω πανω απο 2 ωρες την ημερα, αποκλειστικα για gaming. Μεχρι σημερα κανενα προβλημα, μα το απογευμα που ειχα παιξει καμια ωριτσα ξαφνικα εσβησε μονο του και μετα αναβοσβηνε το κοκκινο λαμπακι!

Δοκιμασα να κρατησω αρκετη ωρα το κουμπι του πατημενο δεν εκανε το restart που επιδιωκα, οποτε αναγκαστικα και εκλεισα τον διακοπτη απο πισω. Επειτα πατωντας το eject βγηκε το παιχνιδι απο μεσα και ξαναξεκινησε αλλα εβγαλε μια οθονη οτι το εκλεισα με λαθος τροπο και ξαναεσβησε. Να μην τα πολυλογω οποτε παω να το ανοιξω (απο το χειριστηριο δεν) ακουγεται αρχικα ο ανεμηστηρας αναβει πρασινο για κανενα δευτερολεπτο μετα στιγμιαια γινεται κιτρινο και τελικα κλεινει μενοντας μετα το κοκκινο να αναβοσβηνει...

Σας θυμιζει κατι η περιπτωση του;

Αν ναι πειτε μου που να το στειλω και ποσο εκτιματε οτοι θα μου στοιχησει

Ευχαριστω

Γιωργος

Υ.Γ: κοιτα %αμωτο και περιμενα ολο χαρα την Πεμπτη το Heavy Rain που ειχα προ παραγγειλει...

Δημοσ.

Δωρεάν το κάνω ρε σούργελα το έχω ξαναπεί,μόνο την θερμική πάστα θα πληρώσετε και τα μεταφορικά,όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια δωρεά στο pspgr.Αύριο περιμένω το heat gun και ήδη μου έχουν στείλει PS3 για επισκευή αν είναι το γνωστό πρόβλημα κατά 95% μπορώ να το φτιάξω. Αλλιώς αν είναι τροφοδοτικό παραγγέλνουμε κανένα απ έξω.

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα να επισκευάζω ένα PS3 με YLOD,περιμένω το heat gun από ώρα σε ώρα,ας ελπίσουμε ότι ανήκει στην κατηγορία του 95% και φτιάχνει ;)

Δημοσ.

Το έκανα βίδες και όντως κλασσική περίπτωση υπερθέρμανσης,υπάρχουν σημάδια από κάψιμο στα αλουμίνια, επίσης η θερμική πάστα έχει φύγει από τη θέση της είναι σαν να μην υπάρχει και η πάστα γύρω γύρω είχε γίνει σαν γύψος,το heat gun περιμένω για να τελειώσω.Λογικά θα επισκευαστεί.

Δημοσ.

Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία,μόλις επισκεύασα το πρώτο μου YLOD PS3 60GB,είναι ακριβώς 2 ώρες δουλειάς! όποιος λοιπόν έχει PS3 με YLOD του το επισκευάζω εγώ!Σιγά μην ξαναδώσετε 150Ε για αντικατάσταση!!!!

Δημοσ.
Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία,μόλις επισκεύασα το πρώτο μου YLOD PS3 60GB,είναι ακριβώς 2 ώρες δουλειάς! όποιος λοιπόν έχει PS3 με YLOD του το επισκευάζω εγώ!Σιγά μην ξαναδώσετε 150Ε για αντικατάσταση!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!! Μαζί με τα άλλα tutorials που έχεις ανεβάσει, κάνε ένα κόπο και γι αυτό...

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για βλάβες ας κάνω και εγώ μια ερώτηση για ένα φίλο μου. Λοιπόν, το φιλαράκι έχει το πρώτο-πρώτο μοντέλο που βγήκε. Έχει ήδη πάει μια φορά στον μάστορη για blu-ray. Τώρα του το παρουσίασε πάλι, δεν διαβάζει τα δισκάκια. Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι θέμα σκόνης λόγω της θέσης που το έχει. Τι μπορούμε να κάνουμε (εκτός από το να ξαναταΐσουμε τον μάστορη);

Δημοσ.

Να το ανοίξετε και να καθαρίσετε το φακό με καθαρό οινόπνευμα πάνω σε μια μπατονέτα.Προσοχή όχι με μπλέ οινόπνευμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...