berica Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες σε κανα 5ήμερο έχω επιδότηση και θα πάρω κινητό μέχρι 180 ευρώ το πολύ!! Τί λέτε για αυτά τα δύο: SAMSUNG GT-S3650 CORBY και LG KP500 COOKIE Υπάρχουν τίποτα προβλήματα που βγάζουν και πρέπει να ξέρω? Το Corby που πήγα και τα είδα από κοντά μου φαίνεται λίγο καλύτερο!! Και έχει και πολύ καλή μπαταρία από αυτα που λέει! Ποιά είναι η γνώμη σας?
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν και δεν το εχω χειριστει, εγω θα πηγαινα στο Corby. Συμπαθητικο το Cookie, το εχει ο ξαδερφος μου και το εχω δοκιμασει λιγακι, αλλα πολυ αργο στον χρονο που ανταποκρινεται η οθονη οταν την πιεζεις. Βεβαια αυτο παιζει και να διορθωνεται με καποιο firmware update, αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω. Επισης νομιζω πως κατι εχει ακουστει για υπερθερμανση καποιων συσκευων (δεν θυμαμαι αν ηταν στο insomnia, αλλα κανε ενα search), αν και ο συγκεκριμενος δεν εχει αντιμετωπισει κατι τετοιο. Οπως και να εχει, πηγαινε να το δεις και αυτο απο κοντα για να εισαι σιγουρος
berica Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είδα και το Nokia 5230!! Καλό μου φαίνεται και αυτό αν και ποιο μεγάλο! Δεν ξέρω αλλά το corby είναι πολύ συμπαθητικό κι ας λένε οτι κρασάρει το λογισμικό του!
pirobatis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως θα σου προτεινα αυτο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=49641&selectedCategoryId=93
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 το κουκι ειναι ενα απαραδεκτο τηλεφωνο με απαραδεκτη οθονη (αποκριση στην αφη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.