z@xos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, εχω αυτην την μητρικη:μητρικη και εχω κουμπομενα δυο dimακια ddr (2χ512) και θα ηθελα να επεκτηνω την μνημη χρισημοποιωντας αλλα δυο dimακια sdram (2χ512) δεδομενου ομως οτι δουλεβουν σε χαμηλοτερη συχνοτητα απο οτι η ddr θα ηθελα να ρωτησω εαν επηρεαζεται και η συχνοτητα των ddr απο αυτην των sdram.... Mε αλλα λογια, μπορει ο memory controler(σωστα τον ειπα?) να τις ξεχωρισει η θα δουλεβουν και οι ddr στην συχνοτητα των sdram??? Eυχαριστω προκαταβολικα Υ.Γ.: Oταν λεω συχνότητά αναφέρομαι στην ταχύτητα διαύλου και οχι στα timings
guardianx71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω να είναι δυνατή η παράλληλη χρήση και των δύο τύπων μνήμης και ας παίρνει και τις δύο η μητρική
z@xos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Eπειδη το λινκ που εδωσα δεν φενεται να δουλευει η μητρικη μου ειναι η p4s5a dx+ της ΕCS Δεν νομίζω να είναι δυνατή η παράλληλη χρήση και των δύο τύπων μνήμης και ας παίρνει και τις δύο η μητρική Oυτε και εγω ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει δυνατοτητα αλλα οταν εριξα μια ματια στην σελιδα της μητρικης καταλαβα οτι ισως και να μπορει....
antonl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Όπως τα πε ο guardianx71 και το manual της μητρικής σου: You cannot use SDRAM and DDR simultaneously.
z@xos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Όπως τα πε ο guardianx71 και το manual της μητρικής σου: thanks a lot!!!!.... μαλλον ειμαι στραβος
Sir Pretender Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις SD και DDR RAM την ίδια στιγμή σε ένα PC. Προφανώς θα επιλέξεις τα δέυτερα. edit: Ωπ! Mε πρόλαβε ο antonl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.