panos_saxo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ολα αυτα τα εκανα , αν και δεν ξερω τι ακριβως ειναι
grnrg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Προσφατα εκανα μια αλλαγη σε mobo (B75M-D3H)-cpu κλπ και ειχα εδω και κανενα χρονο εναν vertex 3 -120 και τον εβαλα στο νεο mini-συστημα μου, που αν και με υποστηριξη sata3 (Καλωδιο και θυρα) το intel rapid storage technology και τα windows τον αναγνωριζει ως sata 2 - 3gb/s Εχω αλλαξει καλωδιο, παλι το ιδιο. Δοκιμασα αλλη θυρα (μηπως ειχα κανει λαθος μιας και μονο μια ειναι sata3), παλι το ιδιο.\ Υπαρχει θεμα στους drivers της mobo της intel ή εχει θεμα ο ssd?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 βάλε τον Vertex στην port 0, μόνο αυτή είναι SATA3 νομίζω...
pcfan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 <p>Στην port0 ειναι!</p> Αν όντως δεν ειναι σε άλλη θύρα περασμένος τότε το μόνο που μένει ειναι να μην το υποστηρίζει η μητρική σου Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δοκίμαζε ports και τρέχε benchmarks (ΑΤΤΟ), γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη η ένδειξη... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 για ποιον ακριβώς λες?
pcfan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για τον 12.0.0.1083 Sent from my iPhone using Insomnia
grnrg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δοκίμαζε ports και τρέχε benchmarks (ΑΤΤΟ), γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη η ένδειξη... Μπα... για κοιτα, κατι αλλο παιζει... Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για τον 12.0.0.1083 Sent from my iPhone using Insomnia δεν είναι official νομίζω... Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...
pcfan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για τον 12.0.0.1083 Sent from my iPhone using Insomnia δεν είναι official νομίζω...Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomnia
konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δεν είναι official νομίζω... Τωρα ειναι πλεον ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τωρα ειναι πλεον ...τι στο κέρατο, λίγο πριν postάρω το κοίταξα Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomniaόταν έδωσε το link ο Psycho δεν ήταν official κι ακόμα λέει ότι δεν είναι official
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα