Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσφατα εκανα μια αλλαγη σε mobo (B75M-D3H)-cpu κλπ και ειχα εδω και κανενα χρονο εναν vertex 3 -120 και τον εβαλα στο νεο mini-συστημα μου, που αν και με υποστηριξη sata3 (Καλωδιο και θυρα) το intel rapid storage technology και τα windows τον αναγνωριζει ως sata 2 - 3gb/s

Εχω αλλαξει καλωδιο, παλι το ιδιο. Δοκιμασα αλλη θυρα (μηπως ειχα κανει λαθος μιας και μονο μια ειναι sata3), παλι το ιδιο.\

Υπαρχει θεμα στους drivers της mobo της intel ή εχει θεμα ο ssd?

Δημοσ.

<p>Στην port0 ειναι!</p>

Αν όντως δεν ειναι σε άλλη θύρα περασμένος τότε το μόνο που μένει ειναι να μην το υποστηρίζει η μητρική σου

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμαζε ports και τρέχε benchmarks (ΑΤΤΟ), γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη η ένδειξη...

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμαζε ports και τρέχε benchmarks (ΑΤΤΟ), γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη η ένδειξη...

Μπα... για κοιτα, κατι αλλο παιζει...

attoc.jpg

testsata2.jpg

Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τον 12.0.0.1083

δεν είναι official νομίζω...

Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...

δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...
Δημοσ.

Για τον 12.0.0.1083

δεν είναι official νομίζω...

δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...
Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomnia
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τωρα ειναι πλεον ...

τι στο κέρατο, λίγο πριν postάρω το κοίταξα :P

Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomnia

όταν έδωσε το link ο Psycho δεν ήταν official κι ακόμα λέει ότι δεν είναι official :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...