Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 μην βάλεις δίσκο πάνω στον marvel controller πάντως, κάντον disable κιόλας από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείται... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Η ιδια ακριβως συμπεριφορα και σε sata2 port. Ο marvell controler ειναι disabled.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 έχεις περάσει drivers για το chipset και intel RST?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ναι τους τελευταιους. Γενικα keep in mind και εστιασε/εστιαστε στο οτι την ιδια στιγμη με το ιδιο cloned λειτουργικο (αρα settings hardware και software/drivers κλπ ειναι ολοιδια), ο corsair force 3 bootarei σε 15sec και ο 840 pro σε 30sec. Ο δευτερος bootarei σε 10-12sec αν αποσυνδεσω τον wd30ezrx και δεν εχει κανενα προβλημα με τις επιδοσεις σε benches κλπ. ΕΠισης στο 30sec booting του 840 pro, κατι σκαλιζει ο wd30ezrx στην starting screen των windows (εξαιτιας αυτου εχω το delay στο boot), και ακουω ενα "ηχητικο loop" απο τον Hdd καθολη αυτη τη διαρκεια. Τρ-τρ-τρ 5-6 φορες, σε ισα χρονικα διαστηματα και ολοιδιος θορυβος. Σαν κατι να προσπαθει να διαβασει και να παιρνει timeout. Οι δισκοι εχουν τρεξει chkdisk και ειναι οκ. Αρα κολλαει ξεκαθαρα διαβαζοντας κατι απο τον wd. Το ερωτημα ειναι γιατι να κολαει με τον εναν ssd και οχι με τον αλλο. Περιεργα πραγματα. Ισως, αν ξεβαρεθω, να του περασω καθαρο λειτουργικο γιατι αυτο ειναι cloned με windows backup&restore, απο τον ενα ssd στον αλλον. Απλα ειναι η περιεργεια που με τρωει, καθως ειναι απτα πλεον παραξενα προβληματα που εχω δει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Feedback: Το προβλημα φαινεται πως προερχοταν απο το clone ssd to ssd. Με format και επανεγκατασταση win7/drivers στον samsung, το boot time επανηλθε σε φυσιολογικους χρονους αντιστοιχους του corsair force 3.
NaGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ανάμεσα στους Samsung 840 120 και 256, OXI pro και οι 2, είναι εμφανής η διαφορά ταχύτητας? ειδικά σε γράψιμο, στη πράξη. θα είναι σε laptop με sata2, i5 πρώτης γενιάς.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Όχι, διαφορές στη ''πράξη'' δεν θα δεις ούτε καν ανάμεσα σε απλό 840 και Pro. Μόνο στα Benchmarks οι διαφορές..
NaGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 απο άποψη αξιοπιστίας έχουμε κάποιο ικανό δείγμα? εννοώ αν έχει διαφορά ο 120 με τον 256. έχω τον 830 στο desktop και είναι σούπερ μέχρι τώρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 απο άποψη αξιοπιστίας έχουμε κάποιο ικανό δείγμα? εννοώ αν έχει διαφορά ο 120 με τον 256. έχω τον 830 στο desktop και είναι σούπερ μέχρι τώρα. Δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαφορα στα επιπεδα αξιοπιστιας περα απτο γεγονος οτι ο 840pro εχει 5 χρονια εγγυηση σε σχεση με τους αλλους.
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας! Μετα απο την εγκατασταση των drivers κατεβασα AS SSD Καλα ειμαι ή θελει ψαξιμο το θεμα ν ανεβουν τα νουμερα?
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μια γρήγορη ερώτηση,βασικα επιβαιβεωση! Πρην εγκαταστησω τον καινουριο ssd τον συνδέω σαν εξωτερικο δισκο και του κανω ενα quick format απο τα windows και μετα τον βαζω στο λαπτοπ για να του περασω τα windows? Ευχαριστω!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τον βαζεις κατευθειαν στο λαπτοπ σου και ξεκινας διαδικασιας εγκαταστασης απο το cd των win. Τα υπολοιπα τα κανονιζουν τα win. 1
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κατι , ειδα τώρα οτι στον intel x25-m 80gb ssd που εχει υπάρχει διαθέσιμο firmware update μεσω του official tool. Αν το κανω θα το περάσει on the fly θα κανουν restart τα windows μετα και κομπλέ η θα πρέπει να ξανα βάλω τα windows απο την αρχή μετα ?
MauMaus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 δε θα εχουν προβλημα τα αρχεια σου ουτε χρειαζεται εγκατασταση το λειτουργικου ξανα μετα! ομως επειδη ειμαι 99% σιγουρος ψαχτο και αλλου μη σε παρω στον λαιμο μου ..
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Στον 840 pro 128, δεν μπορει να κανει το firmware update με τιποτα απο το magician. Ακομα και σε διαφορετικη εγκατασταση των win7 σε αλλο δισκο, μου εβγαζε συνεχεια fail. Στον 840 εχω το λειτουργικο και τα προγραμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα