pelekakias Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ωραια..σευχαριστω πολυ φιλε μου..ελπιζω να πανε ολα καλα..δεν μου λες αν αφησεις σε ide τι προβλημα υπαρχει, ποιος ειναι ο λογος που το γυριζουμς σε ahci me ssd
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 To ahci βελτιώνει κατα πολυ την ταχύτητα στους δίσκους και κυρίως σε αυτον που εχει το λειτουργικό και το boot
pelekakias Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ισχύει και για τους μηχανικους δισκους αυτο?? εψαχνα εδω στο bios στο παλιο pc και δεν είδα επιλογη για να το αλλάξω μονο ide εγραφε..υπάρχει περίπτωση να μην έχει??
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ισχύει για ολους τους δίσκους ανεξάρτητα τι ειναι , στα περισσότερα bios υπάρχει η επιλογή και σε παλιά εκτος και αν ειναι κανα πολυ αρχαίο
Inler Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπερα..Εχω τον Samsung 840 Series 120GB με την εκδοση DXT08B0Q firmwire και το Samsung Magician μου λεει για νεοτερη εκδοση firmwire...Πως την περναω μην κανω καμια πατατα;
Inler Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το λεω επειδη ειναι ο δισκος του λειτουργικου..Χρειαζεται να κρατησω backup;
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παιδιά πλέον μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας των ssd δίσκων έχουν κανένα μειονέκτημα που με το καιρό τους κάνει δύσχρηστους? Εννοώ σε μοντέλα όπως ο samsung 840 evo pro ή άλλοι κορυφαίοι ssd δίσκοι. Εν ολιγης τι πρέπει να προσέξει ένας νέος χρήστης των ssd δίσκων? Ποια τα πλεονεκτήματα τους πέρα από την ταχύτητα τους και ποια τα μειονεκτήματα τους? Επίσης τι μπορεί να κερδίσουμε ή χάσουμε με ένα firmware update? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους σας για την βοήθεια σας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οι SSD δίσκοι δεν παθαίνουν τίποτα απολύτως.Ο νέος χρήστης μπορεί να κάνει τα tweaks που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα για καλύτερη λειτουργία/υγεία του SSD, όχι ότι χωρίς αυτά θα πάθει κάτι(Το AHCI είναι υποχρεωτικό για τη μέγιστη δυνατή απόδοση).Το μόνο μειονέκτημα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η τιμή τους σε σχέση με έναν HDD, αλλά και πάλι είναι σε πολύ καλά επίπεδα πλέον.Τώρα το firmware update μπορεί να έχει βελτιστοποιήσεις που θα αυξήσουν την ταχύτητα του SSD ή μπορεί να έχουν κάποια συγκεκριμένα λυμένα προβλήματα και δεν διατρέχεις κίνδυνο στο να χάσεις ή να πάθει κάτι αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα εγκατάστασής του.
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Νομιζω τα tweaks που αναφερουν στο πρωτο τοπικ τα κανουν ηδη αυτοματα τα προγραμματα που δινωνται μαζι με τον οποιο ssd. Π.χ. με τους samsung ssd δινετε το Magician που τα κανει ολα αυτα με ενα κουμπι. Ετσι δεν ειναι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ναι, τα κάνει.Αν και είναι προτιμότερο να τα κάνεις manual(Έστω και μέσα από το πρόγραμμα).
ksideras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 να κανω μια ερωτησει... περασα windows 8.1 και στην εκκινησει αργη να φωρτοσει τα προγραμματα καμια σχεση με τα 7ρια ξερετε γιατι η πρεπει να κανω καποια ρυθμησει. εννοω εχω παρατηρισειπως τα προγραμματα τα ανοιγει πιο γρηγορα απο τα 7ρια αλλα ειναι πιο γρηγορα στην εκιννησει τα 7ρια
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τι εννοείς όταν λες ''καμία σχέση με τα 7άρια''.Έχεις περάσει το Spring Update 2014 a.ka Update 1 ?
ksideras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δεν ξερω πιο update εννοεις αυτα που εχει βγαλει η microsoft τωρα πιο ειναι αυτο που λες εσυ? λεω πως γινονταν πιο γρηγορα η εκεινησι των 7 απο οτι γιναιτε στα 8 μεγαλι η διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα