Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 TrankLL,Στο Magician είναι χαμηλά τα αποτελέσματα, να φανταστώ ότι δεν έχουν περαστεί οι Intel RST..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 To up to τι σημαινει που γραφει? έως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι, αλλά γιατί τα θεώρησες χαμηλά?
TrankLL Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 TrankLL, Στο Magician είναι χαμηλά τα αποτελέσματα, να φανταστώ ότι δεν έχουν περαστεί οι Intel RST.. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, λογικά δεν το έχω περάσει! μπορείς να μου πεις τι παίζει με αυτά ;
TrankLL Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ορίστε και μια φωτογραφία με rapid ΟΝ, δεν το είχα πριν, πάντως το random read IOPS μου φαίνετε λίγο σε σχέση με το random write IOPS
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Όταν λέει up to, σημαίνει ότι πρέπει να πιάνεις εκεί κοντά από την στιγμή που ο SSD είναι συνδεδεμένος σε Sata 3 controller.Λογικά δεν έχετε περάσει τους Intel RST. Download εδώ(Την τελευταία έκδοση κάτω κάτω) και ξανατρέξτε το benchmark.
TrankLL Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Όταν λέει up to, σημαίνει ότι πρέπει να πιάνεις εκεί κοντά από την στιγμή που ο SSD είναι συνδεδεμένος σε Sata 3 controller.Λογικά δεν έχετε περάσει τους Intel RST. Download εδώ(Την τελευταία έκδοση κάτω κάτω) και ξανατρέξτε το benchmark. Ο ssd δεν είναι intel, και επεξεργαστής ειναι amd, έχει σχέση αυτό ή οχι; κατεβάζω κανονικά ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εσύ που έχεις AMD πρέπει να περάσεις τους AHCI οδηγούς της AMD.
TrankLL Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εσύ που έχεις AMD πρέπει να περάσεις τους AHCI οδηγούς της AMD. Μπορείς να μου δώσεις ενα link;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 sata 2 μητρική υποθέτω, πιο πάνω δεν πάει...
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Για να μην διαβαζω ΟΛΑ αυτα υπαρχει ενας γρηγορος οδηγος για SSD σε Laptop ??? Το φορητο ειναι Vaio i5 Windows 8 X64 με sata 3 και ο δισκος Kingston Hyperx 3k 120gb Ξερω οτι δεν κανω ανασυγκροτηση και εχω ξετικαρει το ευρετηριο στον δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα