Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη τον δισκο τον πηρα απο αλλον και τον ειχε παρει με τιμολογιο υπαρχει τροπος να δουμε αν εχει εγγυηση οπως αλλοι δισκοι βαση serial?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω εδω και λιγους μηνες ενα νεο συστημα με Samsung 840 σε ACHI με windows 7 64bit και εγκατεστημενο το IntelRST και το Samsung Magician, ομως παρατηρησα το εξης σημερα.

2rcrjuu.jpg

28rcdc6.jpg

Μηπως τελικα ο SSD τρεχει με drivers της Microsoft και οχι της Intel ?

Επεξ/σία από ikskarda
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν ήταν της MS θα έγραφε MSAHCI αν δεν κάνω λάθος, αντί για iaStorA...

Δημοσ.

ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος, αλλα για να μην ανοιγω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση, θα ρωτησω εδω

http://www.skroutz.gr/s/3289398/Crucial-M500-240GB-2-5.html

θεωρειται vfm αυτός; χωμα μου φαινεται η τιμη του. αξιζει αναβαθμιση απο αυτον της υπογραφης μου;

Δημοσ.

ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος, αλλα για να μην ανοιγω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση, θα ρωτησω εδω

http://www.skroutz.gr/s/3289398/Crucial-M500-240GB-2-5.html

θεωρειται vfm αυτός; χωμα μου φαινεται η τιμη του. αξιζει αναβαθμιση απο αυτον της υπογραφης μου;

Είναι λίγο καλύτερος αλλά  δεν αξίζει με τίποτα η αναβάθμιση. Αυτός που έχεις είναι μια χαρά

• Like 1
Δημοσ.

αν ήταν της MS θα έγραφε MSAHCI αν δεν κάνω λάθος, αντί για iaStorA...

ακριβως ! με drivers της ιντελ τρεχει , ετσι και αλλιως οι επιδοσεις ειναι τουμπανο εχει πιασει ταβανι ο σκληρος ..

με την καμμια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...