pigeon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ερώτηση, μόλις παρατήρησα το optimize drives (δηλ. το defrag των win8) μου έγραφε "18 days since last run". Αυτό κάνει trimming στους SSD και defrag τους HDD σωστά; Γιατί δεν έτρεξε αυτόματα τόσες μέρες στον SSD, ενώ τους HDD τους πέρασε κανονικά; Μήπως παίζει ρόλο που έχω το 50% άδειο τον SSD;
Physiciant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Στον ssd απενεεγοποιησε το εντελώς, να μην τρέχει καθόλου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Να το τρέχετε το optimize, κάνει καλή δουλειά. Κλείστε το μόνο αν έχετε Samsung SSD και τρέχετε το performance optimization του SSD Magician ή Intel SSD toolbox.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Στον ssd απενεεγοποιησε το εντελώς, να μην τρέχει καθόλου. ασφαλώς και δεν χρειάζεται να το κάνει disable εφόσον έχει win8/8.1 2
pigeon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Win8.1 και μια χελωνα sandforce έχω, το maintenance task τρέχει κανονικά γιατί κάνει optimize τους 2 hdd. Οχι οτι είναι πρόβλημα το Trim με το χερι, αλλά να, τον ξέχασα 18 μέρες
Physiciant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ασφαλώς και δεν χρειάζεται να το κάνει disable εφόσον έχει win8/8.1 Τι παίζει δηλαδή με τα Windows 8 σε αντίθεση με τα 7;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό κάνει trimming στους SSD και defrag τους HDD σωστά; αυτό 1
Physiciant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Οι ssd δεν υποτίθεται ότι έχουν δικό τους trim;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 εκτελείται μέσω του OS, είτε αυτόματα είτε manually...
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Και πως το δηλωνεις να ειναι αυτοματο αν το υποστηριζει ο δισκος ssd που εχεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 γίνεται μόνο του, όταν είναι idle το PC...
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εκανα με το προγραμμα intel ssd toolbox πατωντας στο intel ssd optimizer και μετα run και με το που τελειωσε μου ειχε βγαλει στο 2 partition του δισκου intel ssd κατι αρχεια που ξεκιναγανε με trim.... βεββαια εγω τα εσβησα γιατι ηταν κατι kb το καθε ενα και λογικα υποθετω οτι ητανε log files. Πως μπορω να δω αν πραγματικα γινεται αυτοματα trim οταν ο δισκος ssd ειναι σε idle κατασταση(Οταν δεν κανω απολυτως τιποτα με το δισκο δηλαδη)?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 δεν νομίζω ότι μπορείς να το δεις, δεν είμαι σίγουρος βέβαια...
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αν ξερει καποιος αν μπορεις να δεις αν το trim ειναι στο αυτοματο ή οχι ας μου πει τον τροπο. Και μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως ηταν τα αρχεια που δημιουργησε το intel ssd toolbox στον 2 partition του δισκου?
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα επειδη εχω μπερδευτει στον EVO 840 με εγκατεστημενο το Samsung Magician κανουμε disable το defrag η οχι; Στον υπολογιστη δεν υπαρχει μονο ο EVO αλλα και ενας απλος δισκος sata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα