GiwrgosP- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Στο samsung magician να προτιμήσω maximum performance η maximum reliabillity; Και τι εχετε να πειτε για το rapid mode; Αν το αφησω ανοιχτο θα βλαψω τον ssd μου; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από GiwrgosP-
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτη φορά με SSD. Έκανα αρχικά κάτι αλλαγές μόνος μου. Ύστερα είδα το Samsung Magician που με μία επιλογή στο σετάρει όπως πρέπει μόνο του. Στην καρτέλα Over Provisioning έχει επιλογή "Set OP". Το κάνω; Επίσης, τον Chrome πώς τον κόβω από το να cachάρει στον δίσκο; Ευχαριστώ^!
kaklikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Τα cstate του επεξεργαστη τι επιδραση εχουν στην αποδοση ενος ssd?
MasterX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Lenovo G50-45 (80E300MLGM) (AMD A6-6310, Windows 8.1) θελω να βαλω Intel SSD 520 Series SSDSC2CW240A3K5 (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 25nm, MLC) ... Εκτος απο το Intel SSD Toolbox τι αλλο πρεπει να βαλω απο οδηγους;;;πχ το Intel RST driver φανταζομαι δεν εχει καμια σχεση εδω, αφου το chipset ειναι για επεξεργαστη της AMD..
Pstathece Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το eBay.Βρηκα εναν Samsung evo ssd και θελω να ρωτησω αν ξερετε,αν ισχυει η εγγυηση του στην Ελλαδα.Δηλ αν εχει πανευρωπαικη εγγυηση.
MasterX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Intel SSD 520 Series SSDSC2CW240A3K5 (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 25nm, MLC) σε Lenovo G50-45 (80E300MLGM) (AMD A6-6310, 6GB Ram, Windows 8.1) χωρις Pagefileδειτε ταχυτητες και πειτε γνωμη... πριν το Intel SSD Toolbox optimization μετα το Intel SSD Toolbox optimization μετα και τα Windows Updates Ειναι καλα γενικα;οι διαφορες μεταξυ προγραμματων γιατι υπαρχουν; το 4Κ γιατι ειναι τοσο χαμηλο; 1
ikskarda Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το συστημα μου αποτελειται απο 8gb Ram και εχω τον 840 Pro 128gb και 4 μηχανικους δισκους. Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω σχετικα με το page file ? Επιπλεον ενω δειχνει οτι χρησιμοποιει 8135MB στο rainmeter που χρησιμοποιω για Monitoring μου δειχνει Total Swap 15.9Gb ... Δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 οι διαφορες μεταξυ προγραμματων γιατι υπαρχουν; το 4Κ γιατι ειναι τοσο χαμηλο; Είναι λόγω του Sandforce controller, αποδίδει στα νούμερα που πρέπει μόνο σε compressible data...
siostelios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα στην παρεα. αγορα πριν 2-3 μερες εναν SSD 120GB samsung evo ,η μητρικη μου ειναι η asrock 4core 1600 d800 και αντιμετωμιζω το εξης προβλημα. εκανα κανονικα φορματ κ εβαλα τα win8 στον ssd κ ολα κανονικα ,το προβλημα ειναι οτι δν βρισκω καπου πως μπορω να αλλαξω το mode απο IDE σε AHCΙ ωστε να πηγαινει πιο γρηγορα το μηχανημα.μπορει καποιος να βοηθησει;; υπαρχει περιπτωση η μητρικη να μην εχει αυτη την λειτουργια;; εχω κοιταξει στο ιντερνετ,εχω δει βιντεακια με κατι ρυθμισεις που κανουν στον registry και στο bios αλλα δν τα βρισκω πουθενα σε εμενα.πχ στο regystry δν βρισκω τον φακελο που λεει στο ιντερνετ msahci κ στο Bios δν μπορω να βρω πουθενα την λειτουργια να αλλαξω το ide.
Inler Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το Over Provisioning το βαζουμε on σε δισκο λειτουργικου συστηματος;
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω στο on το εχω στον 850 pro και για τον φιλο ποιο πανω αν εχουμε Windows 8.1 η 10 κανουμε defrag καλημερα στην παρεα. αγορα πριν 2-3 μερες εναν SSD 120GB samsung evo ,η μητρικη μου ειναι η asrock 4core 1600 d800 και αντιμετωμιζω το εξης προβλημα. εκανα κανονικα φορματ κ εβαλα τα win8 στον ssd κ ολα κανονικα ,το προβλημα ειναι οτι δν βρισκω καπου πως μπορω να αλλαξω το mode απο IDE σε AHCΙ ωστε να πηγαινει πιο γρηγορα το μηχανημα.μπορει καποιος να βοηθησει;; υπαρχει περιπτωση η μητρικη να μην εχει αυτη την λειτουργια;; εχω κοιταξει στο ιντερνετ,εχω δει βιντεακια με κατι ρυθμισεις που κανουν στον registry και στο bios αλλα δν τα βρισκω πουθενα σε εμενα.πχ στο regystry δν βρισκω τον φακελο που λεει στο ιντερνετ msahci κ στο Bios δν μπορω να βρω πουθενα την λειτουργια να αλλαξω το ide. Δεν εχει ahci η μητρικη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα