BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν θες γενικά περί ahci mode ή γενικά και για τα άλλα mode διάβασε https://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/what-does-ahci-mode-ide-mode-raid-mode-sata-mean/d622d5cd-41c4-4b84-90ef-cea69aa47089?auth=1 Σε όλα τα σύγρονα συστήματα πρέπει να έχει επιλεγμένο στο BIOS το AHCI πριν κάνεις την εγκατάσταση των win.
iordanis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τεσπα εφοσον τωρα την βγαλαμε την ακρη στειλε λιγο τι μηχανημα εχεις να δουμε τι γινεται Στο θεμα του χρονου εκκινησης? Σε επιπεδο hardware, περα απο το σκληρο δισκο ποιοια αλλα εξαρτηματα επηρεαζουν αυτο το χρονο?
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αρα και εγώ στο BIOS πρέπει να επιλέγω αυτήν την επιλογή πριν κάνω τν κλονο με το δισκάκι της σαμσουγκ σωστα blueblood7
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αρα και εγώ στο BIOS πρέπει να επιλέγω αυτήν την επιλογή πριν κάνω τν κλονο με το δισκάκι της σαμσουγκ σωστα blueblood7 Ναι αλλά αν δεν το είχες ήδη επιλεγμένο αλλά είχες το IDE θα φας μπλε οθόνη. Βλέπεις λοιπόν πρώτα στο BIOS τι υπάρχει επιλεγμένο. ΑΝ είναι ahci τότε όλα καλά. Αν είναι το IDE επιλεγμένο κάνεις αυτά που λέει ο οδηγός.
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα τον πρώτο μου SSD Samsung 850 Pro 128GB , του πέρασα με το Data Migration το image από τον προηγούμενο δίσκο και θέλω να μου πείτε από το Magician τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω και εαν είναι καλές ή όχι οι πρώτες μετρήσεις που έκανα μέσω του Magician Performance. Μητρική έχω δυστυχώς παλιά με SATA 2 μόνο. Επίσης , δεν μπορώ να βρω στο επίσημο site της Samsung που μπορώ να βάλω το serial του σκληρού και να δω μέχρι πότε έχω εγγύηση. CrystalDiskMark ASS SSD Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από tarantules
EddieObscurant Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 με τους drivers της ιντελ (rapid storage technology ver 13 και προηγουμενες) θα χεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα. Αν εχεις amd ασε της microsoft που εχεις ηδη
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 με τους drivers της ιντελ (rapid storage technology ver 13 και προηγουμενες) θα χεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα. Αν εχεις amd ασε της microsoft που εχεις ηδη Έχω intel.Το rapid mode το έχω ανενεργό.Αν το ενεργοποιήσω κερδίζω σε ταχύτητα ή θα μου τρώει τη ram;
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μην ασχολείσαι με το rapid mode. Πέρασε τους IRST Drivers που σου είπε ο Eddie και επέλεξε στο control panel--->power options το High Performance.
EddieObscurant Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Έχω intel.Το rapid mode το έχω ανενεργό.Αν το ενεργοποιήσω κερδίζω σε ταχύτητα ή θα μου τρώει τη ram; προσωπικά θα το χα ανενεργο το rapid mode καθώς υπαρχουν περιπτωσεις που τα αποτελεσματα ειναι χειροτερα. Περα οτι σου δεσμεύει ενα ποσο της ραμ
tarantules Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θα το κοιτάω αυτό με τους drivers της intel. Με την εγγύηση ακόμα μου έχει μείνει η απορεία.Που μπορώ να δω online το υπόλοιπο που απομένει;
tarantules Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όχι καινούριος σφραγισμένος.Απλά επειδή έχω μάθει από τους μηχανικους δίσκους που μπαίνω στο site της εταιρίας βάζω το serial number και μου λέει μέχρι πότε ισχύει η εγγύησή του , υπέθεσα οτι θα έχει και για τους ssd κάτι αντίστοιχο.
DaywalkerxD Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 1 χρόνο αφού πήρα SSD βρίσκω αυτό το νήμα. Κάλιο αργά παρά ποτέ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα