Προς το περιεχόμενο

Αναζητείται μαθηματικός

konstantina_ena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαγκες το ιδιο παλικαρι ειναι και σπαει πλακα. Αφηστε τον.. Εχει ανοιξει 50 θεματα να πουμε και ολοι οι λογαριασμοι εχουν 0 μηνυματα και δημιουργηθηκαν τον Φεβρουαριο.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη χρήστης δέν κάνει πλάκα, έχει δημιουργήσει π΄ριν μερικές μέρες άλλο ένα θέμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3181351&postcount=1

εξηγεί την περίπτωσή της.

ΥΓ καλό είναι αν λέμε μλκ να είμαστε σιγουροι πρώτα...

Δημοσ.
Καλησπέρα σας ψάχνω για καθηγητή μαθηματικών για πανελληνίες εξετάσεις!!!Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει στο [email protected].

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Σου έστειλα mail. Όποτε μπορείς επικοινώνησε μαζί μου να σου δώσω λεπτομέρειες.

Δημοσ.

συγγνώμη αλλά έδωσα λάθος [email protected].Δεν μπήκε η παύλα.Ρε παιδιά γιατί να κάνω πλάκα έλεος!!!Δεν θα έβρισκα καν το αστείο σε όλο αυτό!!Ευχαριστώ αυτούς που με υποστήριξαν και chris xxx δεν είναι τόσο αστείο η μάθηση, δεν βλέπω ποιος ο λόγος του αστείου!!!!

Δημοσ.

Σορρυ :o το 1ο ποστ ηταν κανονικό μετά λόγω λάθος πληροφοριων οπως θα είδες ακολουθησε το 2ο :o

To αργα παει στο οτι σε 2 μηνες αρχιζουν οι πανελληνιες θα προλαβεις να βγαλεις ολη την υλη στα μαθηματικα;

Δημοσ.

Μαλλον θα πρεπει να εκανε ολη την χρονια μαθημα και τωρα θελει να κανει πιο εντατικα μαθηματα

Το να βγει η υλη σε 2μιση-3 μηνες μεχρι 20 Μαιου αποκλιεται!Ειδικα αμα εχει να ασχοληθει τοσα χρονια οπως ειπε

Εμεις σε κανα 2 βδομαδες τελιωνουμε την υλη και μετα επαναληψεις

Χωρις να θελω να σε αγχωσω αλλα ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο....αλλα αν θες να μαθεις την θεωρια+ τις αποδειξεις προκειμενου να εχεις ενα σιγουρο 25% και να πιασεις και τπτ αλλο απο κανα ευκολο υποερωτημα,τοτε ναι :)),εκτος αν στοχευεις σε υψηλοβαθμες σχολες

Δημοσ.

οκ δεν τρέχει τίποτα ειλικρινά!!!

Μαθηματικά σίγουρα φυσική δεν ξέρω να σου πώ αν δεν αρχίσω με καθηγητή χλωμο!!!Μαθηματικά ήμουν άριστη μαθήτρια και τα θυμάμαι όπως αρχες οικονομικης θεωρίας!!!!

Δημοσ.
Eιδα τιτλο ´´Αναζητείται Μαθηματικός´´

και νομιζα οτι εξαφανίστηκε/απαγάγανε εναν μαθηματικό.

:-)

Αυτό.

αναζητώ [anazitó] & -άω, -ιέμαι Ρ10.11 -ούμαι Ρ10.9β : 1.ψάχνω επίμονα, ερευνώ προς όλες τις κατευθύνσεις για να βρω, για να ανακαλύψω κπ. ή κτ.: H αστυνομία αναζητεί το δράστη. Tον αναζήτησα παντού, αλλά δεν τον βρήκα, τον ζήτησα. Οι μεγάλοι θαλασσοπόροι αναζητούσαν καινούριους θαλάσσιους δρόμους. || ερευνώ, προσπαθώ να βρω κτ. με το νου, με τη σκέψη μου: Tα αίτια της συμπεριφοράς του πρέπει να αναζητηθούν στην παιδική του ηλικία. Aναζητεί λύσεις στα προβλήματά του, ζητεί. 2. προσπαθώ να βρω τον τρόπο να ικανοποιήσω μια επιθυμία, μια ανάγκη μου· ζητώ: Aναζητεί τη θαλπωρή της οικογένειας / τις ηδονές. Aναζητάω λίγη ηρεμία.

Καλό θα ήταν να βρεις και ένα φιλόλογο η αλήθεια είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...