konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας ψάχνω για καθηγητή μαθηματικών για πανελληνίες εξετάσεις!!!Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει στο [email protected]. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως ειναι λιγο αργα για τις πανελλήνιες;;;
Luxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ρε μαγκες το ιδιο παλικαρι ειναι και σπαει πλακα. Αφηστε τον.. Εχει ανοιξει 50 θεματα να πουμε και ολοι οι λογαριασμοι εχουν 0 μηνυματα και δημιουργηθηκαν τον Φεβρουαριο.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αχα Και τι θα κανει τελικα; θα δωσει πανελλήνιες;;;
minarokeftes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Η συγκεκριμένη χρήστης δέν κάνει πλάκα, έχει δημιουργήσει π΄ριν μερικές μέρες άλλο ένα θέμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3181351&postcount=1 εξηγεί την περίπτωσή της. ΥΓ καλό είναι αν λέμε μλκ να είμαστε σιγουροι πρώτα...
Praetorianos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Όχι ρε η κοπέλα σοβαρά θα δώσει πανελλήνιες, έχει ανοίξει αντίστοιχο σοβαρό θέμα. Έχει ξανακάνει μαθηματικά και θέλει να τα φρεσκάρει.
GothicCrusader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας ψάχνω για καθηγητή μαθηματικών για πανελληνίες εξετάσεις!!!Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει στο [email protected]. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Σου έστειλα mail. Όποτε μπορείς επικοινώνησε μαζί μου να σου δώσω λεπτομέρειες.
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 συγγνώμη αλλά έδωσα λάθος [email protected].Δεν μπήκε η παύλα.Ρε παιδιά γιατί να κάνω πλάκα έλεος!!!Δεν θα έβρισκα καν το αστείο σε όλο αυτό!!Ευχαριστώ αυτούς που με υποστήριξαν και chris xxx δεν είναι τόσο αστείο η μάθηση, δεν βλέπω ποιος ο λόγος του αστείου!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Σορρυ το 1ο ποστ ηταν κανονικό μετά λόγω λάθος πληροφοριων οπως θα είδες ακολουθησε το 2ο To αργα παει στο οτι σε 2 μηνες αρχιζουν οι πανελληνιες θα προλαβεις να βγαλεις ολη την υλη στα μαθηματικα;
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 έχουμε δει πολλά γιαυτό είναι καχύποπτος
JimxxZe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον θα πρεπει να εκανε ολη την χρονια μαθημα και τωρα θελει να κανει πιο εντατικα μαθηματα Το να βγει η υλη σε 2μιση-3 μηνες μεχρι 20 Μαιου αποκλιεται!Ειδικα αμα εχει να ασχοληθει τοσα χρονια οπως ειπε Εμεις σε κανα 2 βδομαδες τελιωνουμε την υλη και μετα επαναληψεις Χωρις να θελω να σε αγχωσω αλλα ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο....αλλα αν θες να μαθεις την θεωρια+ τις αποδειξεις προκειμενου να εχεις ενα σιγουρο 25% και να πιασεις και τπτ αλλο απο κανα ευκολο υποερωτημα,τοτε ναι ),εκτος αν στοχευεις σε υψηλοβαθμες σχολες
aris1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Eιδα τιτλο ´´Αναζητείται Μαθηματικός´´ και νομιζα οτι εξαφανίστηκε/απαγάγανε εναν μαθηματικό.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας ψάχνω για καθηγητή μαθηματικών για πανελληνίες εξετάσεις!!!Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει στο [email protected]. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Σε ποια πόλη ψάχνεις;
konstantina_ena Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 οκ δεν τρέχει τίποτα ειλικρινά!!! Μαθηματικά σίγουρα φυσική δεν ξέρω να σου πώ αν δεν αρχίσω με καθηγητή χλωμο!!!Μαθηματικά ήμουν άριστη μαθήτρια και τα θυμάμαι όπως αρχες οικονομικης θεωρίας!!!!
Garnele Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Eιδα τιτλο ´´Αναζητείται Μαθηματικός´´και νομιζα οτι εξαφανίστηκε/απαγάγανε εναν μαθηματικό. Αυτό. αναζητώ [anazitó] & -άω, -ιέμαι Ρ10.11 -ούμαι Ρ10.9β : 1.ψάχνω επίμονα, ερευνώ προς όλες τις κατευθύνσεις για να βρω, για να ανακαλύψω κπ. ή κτ.: H αστυνομία αναζητεί το δράστη. Tον αναζήτησα παντού, αλλά δεν τον βρήκα, τον ζήτησα. Οι μεγάλοι θαλασσοπόροι αναζητούσαν καινούριους θαλάσσιους δρόμους. || ερευνώ, προσπαθώ να βρω κτ. με το νου, με τη σκέψη μου: Tα αίτια της συμπεριφοράς του πρέπει να αναζητηθούν στην παιδική του ηλικία. Aναζητεί λύσεις στα προβλήματά του, ζητεί. 2. προσπαθώ να βρω τον τρόπο να ικανοποιήσω μια επιθυμία, μια ανάγκη μου· ζητώ: Aναζητεί τη θαλπωρή της οικογένειας / τις ηδονές. Aναζητάω λίγη ηρεμία. Καλό θα ήταν να βρεις και ένα φιλόλογο η αλήθεια είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.