jimarass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Παδιά έχω το laptop HP dv7 1130ev. Θα ήθελα να αγοράσω εξωτερική οθόνη 24" full hd για το σπίτι. Οι θύρες hdmi/vga είναι αρκετά ισχυρές για να έχω το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα πουθα είχα αν συνέδεα στην ίδια εξωτερική οθόνη μια κάρτα γραφικών? Έχουμε σήμερα προβληματάκια του παρελθόντος σχετικά με τα vga outputs ή όλα παίζουν μπόμπα?? Το laptop φοράει nvidia 9600M GT
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω σε ποια προβλήματα αναφέρεσαι αλλά φαντάζομαι πως δε θα υπάρχει πρόβλημα. Χθες συνέδεσα laptop hp 2ετίας με nVidia μέσω d-sub με TFT 22" χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Η εικόνα ήταν όμοια μ αυτή που δίνει και το desktop (πλην της μικρότερης ανάλυσης μιας και το χα σε clone).
basilis5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 δεν θα εχεις κανενα προβλημα φιλε μου. αν βαλεις καλωδιο hdmi θα μεταφερεις και ηχο οποτε ειναι και η πιο ενδεδειγμενη λυση
jimarass Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 δεν θα εχεις κανενα προβλημα φιλε μου.αν βαλεις καλωδιο hdmi θα μεταφερεις και ηχο οποτε ειναι και η πιο ενδεδειγμενη λυση Η οθόνη μου παίζει σε 1440 χ 900. Θα μπορώ να βγάζω εικόνα σε ανάλυση full hd αψεγάδιαστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.