alfista Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν το πρόβλημα μου αφορά hardware ή software αλλά έχει ως εξης. Μου έφερε φίλος ένα παλιό του λάπτοπ μάρκας turbo-x αγορασμένο αρχες του 2006. Το αρχικό πρόβλημα ήταν αδυναμία εκκίνησης των ΧΡ ενδεχομένως λόγω των πολλών ιών. Έβγαλα τον ide 2,5άρι σκληρό, τον συνέδεσα σε ένα case, πήρα τις φωτογραφίες που ήθελε και μετά τον ξαναέβαλα μέσα με σκοπό να κάνω ένα κλασικό format και να ξεμπερδεύω στα γρήγορα. Στο ενδιάμεσο να αναφέρω ότι το nod32 μέτρησε πάνω από 200 μολυσμένα αρχεία στο σκληρό του. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι όταν επιλέγω να κάνει boot από το cd δεν μου εμφανίζεται το κλασικό μήνυμα πατήστε ένα πλήκτρο για να bootάρει από το cd, παρά μόνο σε μαύρη οθόνη φαίνεται η παυλίτσα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει μέχρι να περάσει κάμποση ώρα και μετά να με πετάξει στο μενού επιλογών εκκίνησης των ΧΡ (ασφαλής λειτουργία, σε δίκτυο, κανονική εκκίνηση κτλ). Εννοείται όιτι δοκίμασα και με 2ο δισκάκι μήπως και ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά μάταια. Θεωρώντας ότι φταίει το drive δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση μέσω usb memory stick αλλά και εκεί μια από τα ίδια. Θα δοκιμάσω αύριο με μικρότερο φλασάκι μιας και άκουσα ότι μπορεί να φταίει το μεγάλο του μέγεθος αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα φταίει αυτό. Καμιά ιδέα πριν τα παρατήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.