Προς το περιεχόμενο

Remote για pc, media player κλπ..

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω ενα τηλεχειριστηριο για το pc. τι θελω να πω.. βασικα το θελω για τις ταινιες και τα βιντεο. Να τα χειριζομαι απο τον καναπε. Αν γινοταν να μπορω με αυτο καπως να χειριζομαι και το pc (τερματισμος κλπ..) θα ηταν ακομη καλυτερο!

Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος! Τι εξοπλισμο χρειαζομαι?

Δημοσ.

νομίζω υπάρχει κάποια ειδική έκδοση των windows (media server?) και πουλάνε ειδικά για αυτά ένα telecontrol της microsoft.

Δημοσ.

Bluetooth ποντίκι επίσης :P

Αλλά φαντάζομαι ζητάει κάτι σαν τα Logitech Harmony, για τα οποία δε γνωρίζω και πολλά πράγματα...

Δημοσ.

Έχω το Microsoft Remote Control και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος.

Έχει αρκετά κουμπάκια, με τα οποία φαντάζομαι θα καλύπτονται οι περισσότερες ανάγκες σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες (οπότε τα περισσότερα πλήκτρα μου είναι άχρηστα) και με υπερκαλύπτει.

Δημοσ.

Χεχε, η συσκευη που εχεις στο αβαταρ σου, θα μπορουσε να κανει την δουλεια αυτη. Εγω εχω εφαρμογες για shutdown κτλ, για remote desktop, για remote διαχειρηση του Itunes για την μουσικη κτλ, οπως και touch mouse. Ολα αυτα με το Iphone..

Δημοσ.
Χεχε, η συσκευη που εχεις στο αβαταρ σου, θα μπορουσε να κανει την δουλεια αυτη. Εγω εχω εφαρμογες για shutdown κτλ, για remote desktop, για remote διαχειρηση του Itunes για την μουσικη κτλ, οπως και touch mouse. Ολα αυτα με το Iphone..

Το εχω το iphone αλλα δεν το εχω ψαξει το θεμα.

Περισσοτερο θα με ενδιεφερε για ταινιες κλπ.

Για παραδειγμα το λαπτοπ ενος φιλου εχει δικο του χειριστηριο για το media player

Κατι τετοιο

Δημοσ.
Έχω το Microsoft Remote Control και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος.

Έχει αρκετά κουμπάκια, με τα οποία φαντάζομαι θα καλύπτονται οι περισσότερες ανάγκες σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες (οπότε τα περισσότερα πλήκτρα μου είναι άχρηστα) και με υπερκαλύπτει.

Αυτο καταφερες να το αγορασεις τωρα στα κοντα ή το εχεις καιρο? Ρωταω γιατι κι εγω προσπαθησα πριν δυο τρεις μηνες να το αγορασω και δεν υπαρχει πουθενα! Αυτα που βγαζει το skroutz ειναι (κατα την προσφιλη συνηθεια των ελληνικων καταστηματων) κατιποιν παραγγελειας και τελικα μη διαθεσιμα.

Δημοσ.

Όχι δεν είχα ψάξει καθόλου στα μαγαζιά. Το κοντρολ το είχα αγοράσει από ένα μέλος από εδώ μέσα πριν αρκετό καιρό.

Πάντως αν δεν βγάζεις άκρη με τα ελληνικά καταστήματα (ούτε κατόπιν παραγγελίας) φαντάζομαι σε κανά ebay όλο και κάτι θα βρεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Το Remote Control της Microsoft υπάρχει και στο Πλαίσιο, όχι όμως στο site.

Παρτε τηλέφωνο και ζητήστε το...

κατι τέτοιο εψαχνα!!!

θελει driver??

Δημοσ.

το βρήκα σε 3 μαγαζιά:

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6645

http://www.lebrand.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=29&products_id=12512

http://www.pricequest.gr/story.php?title=-1271

Εχει αγορασει κανεις απο αυτά?

Επισης κανενα δεν αναφερει τα Windows 7...

Δεν πιστευω να μην τα υποστηριζει.. Ολο για Media Center λεει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...