Σόφη Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 γεια σε ολους. ειμαι καινουρια στο φορουμ και θελω τν βοηθεια σας. ενδιαφερομαι να αγορασω μηχανη [50cc παντα γτ ειμαι 16] [το θελω για να μηγαινω φροντιστηρια ωδεια κλπ καθως ειναι μακρια απο το σπιτι μου και η αποσταση με βασανιζει πολυ. ] αλλα οχι το γνωστο παπακι η σκουτερ.. εμφανισιακα θελω να ειναι σαν την aprilia RS 50cc! εχετε καποια μοντελα τετοιου στυλ να μου πρωτεινετε.? ευχαριστω για τον χρονο σας!
pain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Το Rs είναι ισος το καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία, στα + έχει την απόδοση, μεταπώληση, ομορφιά στα - έχει την τιμή λογικά άμα σε μαγέψει ο κόσμος της μοτοσικλέτας (που θα γίνει ) θα το κρατήσεις 2 χρόνια και μετά θα ψάξεις για κάτι μεγαλύτερο. αντίστοιχο του Rs είναι το Derbi Gpr50
Σόφη Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 τα σπάει.. [οντως η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη.] παντως σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
pain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Α! και για να μην ξεχνιόμαστε... Eνοείτε ότι θα αγοράσεις και ένα ωραίο κράνος και γάντια τουλάχιστον ε?
Σόφη Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εννοειται και απο χαρτιά κομπλέ και απο εξοπλισμό.!
lef50 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Προφανως εχεις και καβατζα να το βαζεις (οχι πυλωτη)αλλιως ειναι σηκωμενο απο χερι και να μην στο σηκωσουνε αμα το γδυσουνε φτανει.
Σόφη Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 εχω.. καβατζα! [παντως αυτο δν τ χα σκεφτει καθολου!]
lef50 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ωραια αλλα μιας και το φερε η κουβεντα να ξερεις οτι παιζει οι κλεφτες καμμια φορα να σε σταμπαρουν στο δρομο και να σε ακολουθησουν με ενα αλλο μηχανακι. οποτε σκεψεις του στυλ το αφηνω 5 λεπτα μονο με τιμονι και κατεβαινω μαλλον δεν παιζουνε πολλοι τα εχουνε χασει ετσι,δεν θελω να σου διμιουργησω αγχος αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.