vasiliis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Σύνδεσα την κάρτα με την tv με hdmi αλλά δεν έχω ήχο τι μπορεί να παίζει;
TZANNSPY Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Τι κάρτα γραφικών έχεις ? ATI ή nVidia και ποιο μοντέλο ? Τα παλιότερα της nVidia είχαν ένα "θεματάκι" με τον ήχο...
vasiliis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Αυτήν έχω http://www.gigabyte.com.gr/products/vga/specs/gv-n94togi.html τι εννοείς drivers ήχου?Έβαλα αυτούς που έχει στο site.
TZANNSPY Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Από το manual: Step 4. To connect an HDMI TV, follow the steps below to enable the S/PDIF in function for the graphics card. 1. Connect the provided S/PDIF cable to the graphics card. 2. Connect the S/PDIF cable to the motherboard. (the red wire connects to the S/PDIF out pin and the black to the Ground pin)
vasiliis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δέν το είχα κάνει αυτό.Το έκανα αλλά και παλι δεν έχει ήχο.Πρέπει να ξαναπεράσω drivers αφού έκανα αυτό;
vasiliis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 καμια ιδέα κανείς? ---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:00 ---------- Λύθηκε το πρόβλημα.Δεν είχα περάσει τους drivers για τον ήχο του HD της μητρικής και άλλαξα και την έξοδο ήχου στον πίνακα λέγχου.
manos19811981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 καλησπερα θελω την βωηθεια σας.εχω ενοση τον υπολογηστη με την τηλεωραση.εχω την philips 42αρα την 5603d και καρτα γραφικον την gigabyte nvidia 1gb 9800 gt.και εκει που εχς εικωνα.χανετε και μου γραφη μη υποστηριζομενο μορφη βιντεο.αλλα ηχω εχω.τι φτεει? σας ευχαρηστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.