periklis2311 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παιδιά θέλω τα φώτα σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα laptop με μια θύρα hdmi προ καιρού έκανα σύνδεση με καλώδιο στην τηλεόραση μου, έκανα την αλλάγη σε προεπιλογή συσκεύης για να παίξει μέσω hdmi τον ήχο στην τηλεόραση και όλα καλά. Έκανα ένα φορματ και τώρα κάνω την σύνδεση και τα λοιπά που περιέγραψα παραπάνω αλλά ήχος γιόκ μόνο εικόνα στην tv και το realtek hdmi output που είναι η συσκεύη αναπαραγωγής δείχνει στο laptop οτι παίζει κανονικά αλλά δεν έχω ήχο.
jakegate7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παιδιά θέλω τα φώτα σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα laptop με μια θύρα hdmi προ καιρού έκανα σύνδεση με καλώδιο στην τηλεόραση μου, έκανα την αλλάγη σε προεπιλογή συσκεύης για να παίξει μέσω hdmi τον ήχο στην τηλεόραση και όλα καλά. Έκανα ένα φορματ και τώρα κάνω την σύνδεση και τα λοιπά που περιέγραψα παραπάνω αλλά ήχος γιόκ μόνο εικόνα στην tv και το realtek hdmi output που είναι η συσκεύη αναπαραγωγής δείχνει στο laptop οτι παίζει κανονικά αλλά δεν έχω ήχο. μήπως χρειάζεται drivers για να παίζει ήχο από το hdmi?
periklis2311 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 μήπως χρειάζεται drivers για να παίζει ήχο από το hdmi? Περασμένοι όλοι οι τελευταίοι drivers οι ίδιοι ακριβώς και πριν το format.
opera Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω toshiba qosmio windows 7 σε 42lg6100 το έψαξα λίγο χωρίς να βρώ λύση αφού δοκίμασα κάνοντας τις σωστές ρυθμίσεις επιλέγοντας ως default έξοδο ήχου την nvidia hdmi. μια άλλη λύση που προτάθηκε είναι η απεγκατάσταση των άλλων drivers πλην της παραπάνω ,βέβαια δε θα παίζουν τα ηχεία του λαπτοπ αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό. στο #14 περιγράφεται μια περίεργη διαδικασία με τους drivers http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=249778
CRHSMARTZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παιδιά θέλω τα φώτα σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα laptop με μια θύρα hdmi προ καιρού έκανα σύνδεση με καλώδιο στην τηλεόραση μου, έκανα την αλλάγη σε προεπιλογή συσκεύης για να παίξει μέσω hdmi τον ήχο στην τηλεόραση και όλα καλά. Έκανα ένα φορματ και τώρα κάνω την σύνδεση και τα λοιπά που περιέγραψα παραπάνω αλλά ήχος γιόκ μόνο εικόνα στην tv και το realtek hdmi output που είναι η συσκεύη αναπαραγωγής δείχνει στο laptop οτι παίζει κανονικά αλλά δεν έχω ήχο. ---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ---------- Παιδιά θέλω τα φώτα σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα laptop με μια θύρα hdmi προ καιρού έκανα σύνδεση με καλώδιο στην τηλεόραση μου, έκανα την αλλάγη σε προεπιλογή συσκεύης για να παίξει μέσω hdmi τον ήχο στην τηλεόραση και όλα καλά. Έκανα ένα φορματ και τώρα κάνω την σύνδεση και τα λοιπά που περιέγραψα παραπάνω αλλά ήχος γιόκ μόνο εικόνα στην tv και το realtek hdmi output που είναι η συσκεύη αναπαραγωγής δείχνει στο laptop οτι παίζει κανονικά αλλά δεν έχω ήχο.
periklis2311 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παιδιά τίποτα μάλλον θα το κάνω ως εξής εικόνα στην tv και ήχο στο laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.