Προς το περιεχόμενο

Zeitgeist Movement Greece

Pitjaga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο venus project αναφέρεται προφανώς, αλλά ας μας πει αν συμφωνεί με τα documentaries και αν ναι τι έχει να προτείνει πέρα των "ιαχωβάδικων συνεδριάσεων".

(δεν κρύβω πως κι έμενα μου θυμίζουν ιαχωβάδες)

Δημοσ.

Κλασικος Street-Fighter... οποιος πει κακη κουβεντα για το Ζ δεν το χει καταλαβει δεν ξερει τι λεει κλπ...

Δημοσ.

To venus project αυτη τη στιγμη ειναι μια ουτοπία και τίποτα παραπάνω.

Το θεμα ειναι να αλλάξει ο άνθρωπος να γινει άνθρωπος δηλαδή και οχι μουλάρι όπως ειναι τωρα.Και εγω μουλάρι ειμαι και ολοι μας γιατι αν δεν είσαι δεν επιβιώνεις σε αυτο το σύστημα.

Και μη ξεχνάμε οτι το κίνημα ειναι ολοι μας που ο καθένας βαζει το λιθαράκι του στη πορεία του κινήματος.

---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:59 ----------

Κλασικος Street-Fighter... οποιος πει κακη κουβεντα για το Ζ δεν το χει καταλαβει δεν ξερει τι λεει κλπ...

κάργα flaming χωρίς λόγο be cool αλλο να εχεις μια γνώμη ξεχωριστή διαφορετική και άλλο να μην έχεις καμιά και να πετάς αερολογίες και να λες έπειτα αστο τίποτα.:-)

Δημοσ.
To venus project αυτη τη στιγμη ειναι μια ουτοπία και τίποτα παραπάνω.

Το θεμα ειναι να αλλάξει ο άνθρωπος να γινει άνθρωπος δηλαδή και οχι μουλάρι όπως ειναι τωρα.Και εγω μουλάρι ειμαι και ολοι μας γιατι αν δεν είσαι δεν επιβιώνεις σε αυτο το σύστημα.

Και μη ξεχνάμε οτι το κίνημα ειναι ολοι μας που ο καθένας βαζει το λιθαράκι του στη πορεία του κινήματος.

Το να αλλάξει ο άνθρωπος είναι μεγαλύτερη ουτοπία.

Πώς να αλλάξει δηλαδή, αφού είναι κατασκευασμένος με συγκεκριμένο τρόπο - με δεδομένη χημεία ώστε να ακολουθεί συγκεκριμένα ένστικτα.

Φοβάμαι πως η κοινωνία - ζούγκλα είναι δεδομένη ότι κι αν κάνουμε.

Δημοσ.

Αν ησουν π.χ. δισεκατομμυριουχα δεν θα ειχες διαφορετική αντίληψη στα πάντα;

Παιδεία χρειάζεται και τίποτα παραπάνω ο άνθρωπος δεν ειναι κακός γίνεται κακός στη πορεία της ζωής του.

Τουλάχιστον εγω δεν ήμουν μέχρι τα 13-14 οταν ειδα τι παίζει έγινα αυτος που εγινα για να μπορέσω να επιβιώσω στο μεγάλο ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Sorry αλλά από τις βλακείες απαντήσεις σας δεν έχετε καταλάβει το κίνημα zeitgeist.Oύτε ουτοπικά,ούτε μισές αλήθειες και ψέματα,κτλπ είναι...αλλά μέσα από το forum δε μπορώ να ερθω σε αντιπαράθεση για αυτό το θέμα...

Δημοσ.

καλα, οσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότερο...ιεχωβαδικο μου μοιαζει το σκηνικό!

συγγνώμη αν σας προσεβαλα τη θρησκεια σας!

κατερινα, σε μια κοινωνία με τόσο σοβαρά προβλήματα, δεν ειναι ώρα για κοινωνικές αμπελοφιλοσοφίες, αλλά για πραγματική δράση!

(και να σου πω οτι ειδικά το 1ο zeitgeist με ειχε ενθουσιάσει, και ότι δνε εχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα documentaries, αφού ούτε ενδείξεις έχω, ούτε αποδείξεις)

Αυτή τη στιγμή, δε με ενδιαφέρει αν υπάρχει θεός ή όχι, αν οι αμερικάνοι πλουτίζουν σε βάρος αλλων λαών με 1002 τρόπους, και αν ο γκουσγκούνης θα επαιρνε καλύτερα την τζούλια!

Και δε με ενδιαφέρουν όσοι φτιάχνουν κινήματα αφύπνισης του κόσμου, μου θυμίζουν....χαρδεβελες!

Δημοσ.
Eμενα μου θυμίζεις ποντικάκι στη φάκα.

μια ανατριχιλα διαπέρασε το σώμα μου όταν έμαθα ότι ενας πραγματικός μαχητής των δρόμων, με θεωρεί ποντικάκι, πιασμένο στη φάκα....

:shock:

Δημοσ.
Καλα κάτσε με τον παναθηναϊκό σου και στήριζε ανούσια πράγματα μπας και αλλάξει η ζωη μας.

:eek: πςςς... μου την ειπες τωρα~!

(δεν καταλαβες ΚΑΝ ότι γενικά, συμφωνώ με τα όσα λέει το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ... ΔΙΑΦΩΝΩ με τη δημιουργία κινήματος...)!

Ψιλα γραμματα....

Δημοσ.

εγώ συμφωνώ με τον antreaslam, είναι καλό ντοκιμαντέρ αλλά το ότι δίνει μια συγκεκριμένη απάντηση μου την σπάει. γιατί δηλαδή να είναι ο χριστός αυτό συγκεκριμένα που μας λέει, μπορεί να είναι κάτι άλλο.... και γιατί να είναι το venus project η λύση? εγώ λέω είναι μια χαζομάρα....

εκεί που σε πείθει και σου βάζει τις αμφιβολείες και λες "έχει δίκιο", σου πετάει μετά την μαλακία του, κάνει και ένα movement και ξεφτιλίζετε.

άσε μας να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας... δεν είμαστε βλάκες

επίσεις χωράει πολύ αντίλογος, δεν είναι τέλειο....

ιδικά αυτό με το μονεταριστικό σύστημα....

Δημοσ.

Ωραίο είναι το zetgeist το είχα δει απο παλια όπως και το 2 αν και κλίνει προς την μερια του entertainment οχι του documentary. Καποια απο αυτα που λεει είναι αληθεια καποια αμφισβητήσιμα και καποια ακυρα (απο ποτε ο διονυσος είχε τοσα κοινα με τον χριστό??).

Ειναι φτιαγμένο με τετοιο τρόπο ωστε να πείθει τον θεατή ότι ενω δεν ηξερε τίποτα ξαφνικά ξέρει τα παντα για το τι γίνεται γυρω του (πλασματικό imo).

Καλο είναι να υπαρχει και movement για να ενεργοποιούνται οι ανθρωποι και να ψαχνουν. Kακό μπορεί να είναι γιατι καποια απο τα μέλη του ίσως νομίζουν οτι είναι καλυτεροι απο τους αλλους η οτι διαφέρουν απο την μάζα.

Το νόημα είναι σε ενα κινέζικο ρητό: Απο ότι βλέπεις πίστευε τα μισά και απο ότι ακούς μην πιστεύεις τιποτα :)

Δημοσ.
αμπελοφιλοσοφίες, αλλά για πραγματική δράση!

1. Μην μου προσβάλεις τις φιλοσοφίες.

2. Τι είδους δράση?

Αυτή τη στιγμή, δε με ενδιαφέρει αν υπάρχει θεός ή όχι, αν οι αμερικάνοι πλουτίζουν σε βάρος αλλων λαών με 1002 τρόπους, και αν ο γκουσγκούνης θα επαιρνε καλύτερα την τζούλια!

Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα 2 σοβαρά ζητήματα που αναφέρεις τότε τι σε ενδιαφέρει?

Κι αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα τι μας πρήζεις?

Και δε με ενδιαφέρουν όσοι φτιάχνουν κινήματα αφύπνισης του κόσμου, μου θυμίζουν....χαρδεβελες!

Κι εμένα μου θυμίζουν Χαρδαβέλες και Λιακόπουλους αλλά και πως αλλιώς να γινόταν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...