Προς το περιεχόμενο

καινούργιο κλείδωμα KB971033

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις το update και δεν έχεις πρόβλημα, αν το κάνεις και έχεις πρόβλημα σημανει οτι πρεπει να αγορασεις τα windows. Απλό...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε εμενα εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση του vitrual-pc

με επαναφορα συστηματος δεν εφυγε

αντε να δουμε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε εμένα έπιασε απο προχθές. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να το αφαιρέσω. Μήπως έχει βρει κανείς κάποιο activator που να λύνει το πρόβλημα με το KB971033;

Δημοσ.
σε εμενα εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση του vitrual-pc

με επαναφορα συστηματος δεν εφυγε

αντε να δουμε

δυστυχως και εγω την πατησα προσπαθωντας να βαλω το xp mode και εκανα εγκατασταση το WAT .

με παιδεψε πολυ για να μπορεσω να αφαιρεσω μετα το μηνυμα περι αυθεντικοτητας των windows και ληξης σε 30 μερες , καθως ουτε το γνωστο loader:X (by daz) επιανε

βρηκα ενα WAT remover το οποιο εσωσε την κατασταση

Δημοσ.

Όσοι λένε ότι δεν τους έχει παρουσιαστεί ακόμα το συγκεκριμένο update ας τσεκάρουν την λίστα με τα ήδη εγκατεστημένα updates, πιθανότατα να το έχουν περάσει χωρίς να το έχουν πάρει είδηση :-D.

Ένας φίλος μου πάντως το εγκατέστησε χωρίς να του προκαλέσει πρόβλημα και όταν αντιλήφθηκε ότι έκανε τέτοια γκάφα το απεγκατέστησε μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα :-), τώρα τι σόι δουλεία κάνει η MS με αυτό ένας θεός ξέρει αφού τα Win του φίλου μου ήταν πειρατικοτατότατα και δεν του τα εντόπισε :-).

Δημοσ.
Σε εμένα έπιασε απο προχθές. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να το αφαιρέσω. Μήπως έχει βρει κανείς κάποιο activator που να λύνει το πρόβλημα με το KB971033;

κανε sustem restore

και οταν στην ξανα βγαλει πατα δεξι κλικ αποκρυψη :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...