Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με black screen.

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα προβλημα (υποθετω) με την καρτα γραφικων μου.

Ο υπολογιστης μου ειναι ο εξης:

e8400 intel core2duo

4gb* μνημη

ati 4870 512 hd

asus p5q μητρικη

win xp 32

(εχω και μια τηλεοραση μαζι με την οθονη σε extended desktop,

δεν γνωριζω αν παιζει καποιο ρολο..)

Παιζω ενα παιγνιδι, σχετικα απαιτητικο οσο αφορα τα γραφικα, το Aion.

Απο μονο του μου βαζει ολα τα γραφικα στο τερμα, και παιζει χωρις κανενα προβλημα στα FPS ή κατι αλλο.

Σε τελειως τυχαιες χρονικες στιγμες την ωρα που παιζω μου κανει ενα απο τα παρακατω:

-κολλαει το game και παγωνει η εικονα για μερικα δευτερολεπτα και επανερχεται.

-κολλαει το game και μαυριζει μονο το παραθυρο του (window mode), και επανερχεται.

-κολλαει το game και μαυριζει μονο το παραθυρο του και δεν επανερχεται, οποτε θελει κλεισιμο.

-κολλαει το pc, βγαζει για λιγο black screen και επανερχεται σε λιγα δευτερολεπτα.

-κολλαει το pc, και βγαζει black screen επ'αοριστον, και θελει επανεκινηση.

Η καρτα γραφικων μου ειναι πεντακαθαρη και η θερμοκρασια της παντα κανονικη.

Δοκιμασα να κανω reinstall την ati CCC (σουητα με drivers) αλλα συνεχιζει να το κανει.

Δοκιμασα να βγαλω τη CCC και να περασω μονο τα drivers μηπως κανει τιποτα το ΑΙ, αλλα δεν φτιαχνει.

Το περιεργο ειναι οτι το παιχνιδι αυτο το επαιζα και πριν κανα 5μηνο χωρις κανενα προβλημα, και το ξαναρχισα πριν κανα μηνα και μου βγαζει προβληματα.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια :mrgreen:

Δημοσ.
Καλησπερα,

εχω ενα προβλημα (υποθετω) με την καρτα γραφικων μου.

Ο υπολογιστης μου ειναι ο εξης:

e8400 intel core2duo

4gb* μνημη

ati 4870 512 hd

asus p5q μητρικη

win xp 32

(εχω και μια τηλεοραση μαζι με την οθονη σε extended desktop,

δεν γνωριζω αν παιζει καποιο ρολο..)

Παιζω ενα παιγνιδι, σχετικα απαιτητικο οσο αφορα τα γραφικα, το Aion.

Απο μονο του μου βαζει ολα τα γραφικα στο τερμα, και παιζει χωρις κανενα προβλημα στα FPS ή κατι αλλο.

Σε τελειως τυχαιες χρονικες στιγμες την ωρα που παιζω μου κανει ενα απο τα παρακατω:

-κολλαει το game και παγωνει η εικονα για μερικα δευτερολεπτα και επανερχεται.

-κολλαει το game και μαυριζει μονο το παραθυρο του (window mode), και επανερχεται.

-κολλαει το game και μαυριζει μονο το παραθυρο του και δεν επανερχεται, οποτε θελει κλεισιμο.

-κολλαει το pc, βγαζει για λιγο black screen και επανερχεται σε λιγα δευτερολεπτα.

-κολλαει το pc, και βγαζει black screen επ'αοριστον, και θελει επανεκινηση.

Η καρτα γραφικων μου ειναι πεντακαθαρη και η θερμοκρασια της παντα κανονικη.

Δοκιμασα να κανω reinstall την ati CCC (σουητα με drivers) αλλα συνεχιζει να το κανει.

Δοκιμασα να βγαλω τη CCC και να περασω μονο τα drivers μηπως κανει τιποτα το ΑΙ, αλλα δεν φτιαχνει.

Το περιεργο ειναι οτι το παιχνιδι αυτο το επαιζα και πριν κανα 5μηνο χωρις κανενα προβλημα, και το ξαναρχισα πριν κανα μηνα και μου βγαζει προβληματα.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια :mrgreen:

πρεπει να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Εχμ, σχετικά απαιτητικό;

To Aion η 4870 το τρέχει με τσιγάρο και φραπέ στο χέρι...

:P

Δοκίμασε νέα εγκατάσταση του παιχνιδιού, τσέκαρε τι έχεις αλλάξει σε software από την τελευταία φορά που το έπαιξες μπας και υπάρχει κάποιο απίθανο conflict, και κλείσε ότι τρέχει στο background.

Δημοσ.
πρεπει να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο.

το τροφοδοτικο μου ειναι 560w δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα,

εκτος αν επαθε κατι και δεν δουλευει καλα.

Εχμ, σχετικά απαιτητικό;

To Aion η 4870 το τρέχει με τσιγάρο και φραπέ στο χέρι...

:P

Δοκίμασε νέα εγκατάσταση του παιχνιδιού, τσέκαρε τι έχεις αλλάξει σε software από την τελευταία φορά που το έπαιξες μπας και υπάρχει κάποιο απίθανο conflict, και κλείσε ότι τρέχει στο background.

ναι οντος το τρεχει πολυ χαλαρα, απλα για mmo ειναι το πιο απαιτητικο, γι'αυτο το ανεφερα.

θα κανω επανεγκατασταση αν ειναι και θα δουμε :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...