Pytzamarama Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Η Ελλαδα στο σημειο που βρισκεται και με τους γειτονες που εχει δεν μπορει να μην ειναι αστακος. Οι μιζες φυσικα που πανε αγκαζε με τα εξοπλιστικα ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο. Οπως και να εχει, η Ελλαδα δανειζεται πρωτιστως για να πληρωσει μισθους συνταξεις και δευτερευοντως για να κλεισει μιζες και ρεμουλες. Χρειαζεται περι τα 30 δισεκατομυρια για να πληρωσει καθε χρονο μισθους και συνταξεις δημοσιων υπαλληλων οπερ το καραβι ειναι για φουντο. Το πιο τραγικο-κωμικο ειναι οτι εχουμε περισευμα 900.000 δημοσιων υπαλληλων και η καθε επαφη μας με το Δημοσιο παραμενει βασανο. Επιτρεπεται πχ οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι (που ΔΕΝ ειναι δωρεαν - 80 ευρω το μηνα) να σχολανε στις 15:30?? Δηλαδη οι ΙΥ να κοψουν το λαιμο τους? Ή πχ για να βγαλεις ενα πιστοποιιτικο να σου βγαζουν το λαδι και να πρεπει να λειψεις απο τη δουλεια σου ή να χασεις μεροκαματο? Φυσικα ολα αυτα εγιναν για να προστατευτει η "καστα". Η γραφειοκρατια υπαρχει για να δικαιολογει τον 15πλασιο αριθμο υπαλληλων. Οποις παει μια βολτα απο Δανια θα καταλαβει τι εννοω. Εχουμε τους περισσοτερους εκπαιδευτικους ανα παιδι στην Ευρωπη και εχουμε φρικτη εγκυκλια εκπαιδευση. Εχουμε τους περισσοτερους μπατσους ανα πολιτη στην Ευρωπη και εχουμε γινει Ουγκαντα. Εχουμε τους περισσοτερους γιατρους ανα ασθενη στην Ευρωπη και εχουμε νοσοκομεια χειροτερα απο το Ναιρομπι. Μακαρι οι πολιτικοι να μην κοτεψουν και να εκμεταλευτουν τα κοιτασματα ορυκτων στη χωρα μας, να στειλουν κανα εκατομυριακι λαθρομεταναστες στη Κεντρικη Ευρωπη να δουν και οι Φραγκοχιωτες τη γλυκα, να πιεσουν για βοηθεια στη φυλαξη των Ευρωπαικων συνορων... Φυσικα τιποτα απο αυτα δεν θα γινει διοτι μαλλον καποιοι εχουν ταξει στους Δυτικους την Τσαγκαραδα, το Μυρτο, την Μπενιτσες κτλ να απλωνουν τις σαπιοκοιλιες τους Και φυσικα οταν ειμαστε ερμαιο των αγορων ξεθαρρευουν και οι "γειτονες". Μαθαμε οτι @@μαστε και πλακωσαν και οι "γυφτοι" Ευτυχως που ο Μελας, ο Κολοκοτρωνης, ο Καποδιστριας και τοσοι αλλοι ηρωες δεν ειχαν "κληρονομικο χαρισμα ενορασης" να βλεπανε 160 χρονια μπροστα. Θα ειχαν αραξει στον καφενε και θα πιναν κανα τσιπουρο αντι να σφαζονταν.
platongr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αυτός ο λογαριασμός που τον υποστηρίζουν όλοι οι πολιτικοί, δήμαρχοι και άλλοι που βγαίνουν στην τηλεόραση και δηλώνουν ότι θα δώσουν τον μισθό τους κτλ, την προηγούμενη εβδομάδα είχε 2 κινήσεις, σύνολο 500ευρώ. Και γιατί να δώσω παρακαλώ? Χρωστάω σε κανέναν ? Αν χρωστούσα δεν θα έρχονταν η τράπεζα να μου πάρει το σπίτι ? Δεν θα με έπαιρναν οι δοσατζήδες τηλέφωνο ? Δεν την καταλαβαίνω την λογική του ότι κάποιοι έκαναν κακή διαχείριση και πρέπει να πληρώσω εγώ. Στην τελική μου τα παίρνουν με το ζόρι. Με φορολογούν όπως γουστάρουν οι ίδιοι, όχι όπως δηλώνω εγώ. Με λένε κλέφτη δηλαδή, ποιοι, οι κλέφτες...
Pytzamarama Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Φυσικα τιποτα απο αυτα δεν θα γινει διοτι μαλλον καποιοι εχουν ταξει στους Δυτικους την Τσαγκαραδα, το Μυρτο, την Μπενιτσες κτλ να απλωνουν τις σαπιοκοιλιες τους Και φυσικα οταν ειμαστε ερμαιο των αγορων ξεθαρρευουν και οι "γειτονες". Μαθαμε οτι @@μαστε και πλακωσαν και οι "γυφτοι" Ευτυχως που ο Μελας, ο Κολοκοτρωνης, ο Καποδιστριας και τοσοι αλλοι ηρωες δεν ειχαν "κληρονομικο χαρισμα ενορασης" να βλεπανε 160 χρονια μπροστα. Θα ειχαν αραξει στον καφενε και θα πιναν κανα τσιπουρο αντι να σφαζονταν. Αρκει μια ματια στα καθημερινα νεα για να διαπιστωσουμε τον πατο που ακουμπησαμε. Πχ σημερα... http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_8145.html http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_1699.html http://troktiko.blogspot.com/2010/03/eurovision_24.html
sugata Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Κοίτα, για τη διδασκαλία της τούρκικης γλώσσας, παραθέτει sshot από το φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως που δημοσιεύτηκε. Οπότε παίζει να είναι και αληθινό. Τώρα να 'ναι φωτοσοπιά, δε νομίζω, αλλά άμα θες, παίρνεις τον αριθμό του φύλλου και το ψάχνεις. Παρ' όλ' αυτά, αυτή η μονόμπαντη "έχουμε πιάσει πάτο και δε σωζόμαστε" λογική δεν μπορώ να πώ ότι με βρίσκει σύμφωνο. Και γιατί θεωρείται κακή η διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας; Επειδή είναι η τούρκικη; Στα τουρκικά σχολεία η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας
konnak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παρ' όλ' αυτά, αυτή η μονόμπαντη "έχουμε πιάσει πάτο και δε σωζόμαστε" λογική δεν μπορώ να πώ ότι με βρίσκει σύμφωνο. Και γιατί θεωρείται κακή η διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας; Επειδή είναι η τούρκικη; Στα τουρκικά σχολεία η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας Εγώ σ' αυτήν αναφερόμουν και όχι μόνο στην αξιοπιστία (ή μη) του τρωκτικού, και την ισοπεδωτικό quotation ειδήσεων σε μισή παράγραφο. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... χτενίζεται.
Ather Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Η Ελλαδα στο σημειο που βρισκεται και με τους γειτονες που εχει δεν μπορει να μην ειναι αστακος. Οι μιζες φυσικα που πανε αγκαζε με τα εξοπλιστικα ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο. Οπως και να εχει, η Ελλαδα δανειζεται πρωτιστως για να πληρωσει μισθους συνταξεις και δευτερευοντως για να κλεισει μιζες και ρεμουλες. Χρειαζεται περι τα 30 δισεκατομυρια για να πληρωσει καθε χρονο μισθους και συνταξεις δημοσιων υπαλληλων οπερ το καραβι ειναι για φουντο. Το πιο τραγικο-κωμικο ειναι οτι εχουμε περισευμα 900.000 δημοσιων υπαλληλων και η καθε επαφη μας με το Δημοσιο παραμενει βασανο. Επιτρεπεται πχ οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι (που ΔΕΝ ειναι δωρεαν - 80 ευρω το μηνα) να σχολανε στις 15:30?? Δηλαδη οι ΙΥ να κοψουν το λαιμο τους? Ή πχ για να βγαλεις ενα πιστοποιιτικο να σου βγαζουν το λαδι και να πρεπει να λειψεις απο τη δουλεια σου ή να χασεις μεροκαματο? Φυσικα ολα αυτα εγιναν για να προστατευτει η "καστα". Η γραφειοκρατια υπαρχει για να δικαιολογει τον 15πλασιο αριθμο υπαλληλων. Οποις παει μια βολτα απο Δανια θα καταλαβει τι εννοω. Εχουμε τους περισσοτερους εκπαιδευτικους ανα παιδι στην Ευρωπη και εχουμε φρικτη εγκυκλια εκπαιδευση. Εχουμε τους περισσοτερους μπατσους ανα πολιτη στην Ευρωπη και εχουμε γινει Ουγκαντα. Εχουμε τους περισσοτερους γιατρους ανα ασθενη στην Ευρωπη και εχουμε νοσοκομεια χειροτερα απο το Ναιρομπι. Μακαρι οι πολιτικοι να μην κοτεψουν και να εκμεταλευτουν τα κοιτασματα ορυκτων στη χωρα μας, να στειλουν κανα εκατομυριακι λαθρομεταναστες στη Κεντρικη Ευρωπη να δουν και οι Φραγκοχιωτες τη γλυκα, να πιεσουν για βοηθεια στη φυλαξη των Ευρωπαικων συνορων... Φυσικα τιποτα απο αυτα δεν θα γινει διοτι μαλλον καποιοι εχουν ταξει στους Δυτικους την Τσαγκαραδα, το Μυρτο, την Μπενιτσες κτλ να απλωνουν τις σαπιοκοιλιες τους Και φυσικα οταν ειμαστε ερμαιο των αγορων ξεθαρρευουν και οι "γειτονες". Μαθαμε οτι @@μαστε και πλακωσαν και οι "γυφτοι" Ευτυχως που ο Μελας, ο Κολοκοτρωνης, ο Καποδιστριας και τοσοι αλλοι ηρωες δεν ειχαν "κληρονομικο χαρισμα ενορασης" να βλεπανε 160 χρονια μπροστα. Θα ειχαν αραξει στον καφενε και θα πιναν κανα τσιπουρο αντι να σφαζονταν. http://en.wikipedia.org/wiki/Parkinson's_Law Σημειώνω από το παραπάνω θέμα: He notes in particular that the total of those employed inside a bureaucracy rose by 5-7% per year "irrespective of any variation in the amount of work (if any) to be done."
wert Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Με λενε Θαναση,ειμαι 28 ετων αναπληρωτης καθηγητης... Είναι τόσο δύσκολο για έναν καθηγητή να βάλει τόνους στις λέξεις ;
ksaplostra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι; Μιας και ο καθε Ελληνας χρωστάει απο 30χιλιαδες ευρω,αν παω και καταθέσω 30 χιλιάδες, το κράτος θα με επιβραβεύσει μη φορολογώντας με για το υπόλοιπο της ζωης μου αφου θα εχω ξεχρεώσει;
pournaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι;Μιας και ο καθε Ελληνας χρωστάει απο 30χιλιαδες ευρω,αν παω και καταθέσω 30 χιλιάδες, το κράτος θα με επιβραβεύσει μη φορολογώντας με για το υπόλοιπο της ζωης μου αφου θα εχω ξεχρεώσει; Θα ξεχρεωσεις μεχρι και σημερα, η φορολογια που θα εχεις απο αυριο ειναι αλλη ιστορια
ksaplostra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 αρα δεν υπαρχει λογος να δωσω ουτε μισο ευρω στο κρατος,τωρα αναρωτιεμαι ομως το εξης...Μου ερχετε το χαρτακι της εφοριας και τους λεω δεν δινω μια και με πανε δηκαστηρια,εκει δηλωνω οτι αφου οι πολιτικοι που εχουν φαει τοσα λεφτα δεν εχουν δωσει φραγκο,γιατι να δωσω εγω και αρνουμαι οποιαδηποτε φορολογικη επιβαρυνση απο το κρατος,με πανε μεσα; Κι αν μαζευτουμε καμποσες εκατονταδες τρελοι; Αυτο δεν ειναι ενα κοινωνικο πειραμα που αξιζει να γινει;
gf030 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αρα δεν υπαρχει λογος να δωσω ουτε μισο ευρω στο κρατος,τωρα αναρωτιεμαι ομως το εξης...Μου ερχετε το χαρτακι της εφοριας και τους λεω δεν δινω μια και με πανε δηκαστηρια,εκει δηλωνω οτι αφου οι πολιτικοι που εχουν φαει τοσα λεφτα δεν εχουν δωσει φραγκο,γιατι να δωσω εγω και αρνουμαι οποιαδηποτε φορολογικη επιβαρυνση απο το κρατος,με πανε μεσα; Κι αν μαζευτουμε καμποσες εκατονταδες τρελοι; Αυτο δεν ειναι ενα κοινωνικο πειραμα που αξιζει να γινει; Nα μια καλη ιδεα. Μονο που δεν προκειται να βρεθουν καποιες εκατονταδες τρελοι, ειναι γλυκος ο καναπες. Αντε το πολυ κανα γρουπακι στο fakebook...
kostastnt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Νομίζω δεν γίνεται να πας μέσα για χρωστούμενα μέχρι ένα ποσό... ΔΕΝ είμαι σίγουρος και προσωπικά το θεωρώ ράδιοαρβύλα όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.