SpirosLouis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Βρήκα αυτό και αυτό. Εμένα ίδια μου φαίνονται. Είναι; Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω κάποιο tv tuner για τον υπολογιστή. Έχουνε καλό σήμα;; Δίνουνε κεραία; Είναι μεγάλη; Θα πιάνει και το καινούργιο σήμα που θα βάλουνε για την ψηφιακή τηλεόραση; Έχει πέδεμα στο να το βάλω και να το κάνω εγκατάσταση; ΑΞΙΖΕΙ;;; Θέλω να μου δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Κατ αρχας ειμαι καινουργιος στο site. 2ον οι καρτες δεν ειναι ιδιες. αυτη που εχει το eshop εχει την καταληξη h στο μοντελο γιατι ειναι hybrid δηλαδη παιζει και αναλογικα και ψηφιακα καναλια. στο pc1 ειναι η απλη που παιζει μονο αναλογικα. αν δεις και προσεκτικα τις φωτο των καρτων απο την απλη λειπει ενα τσιπακι. για καρτα τηλεορασης εχω αυτη εγω και ειναι απλα αψογη. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=BECB367A1DDE4B4081E237BC6A0AB25C&pa=985E0BDA4B47EC44965AAFB835B0BCD0 Με ολες σχεδον δινεται κεραια αλλα το ιδιο ειναι τη βαλεις δε τη βαλεις. Αθλια εικονα. Για να εχεις καλη εικονα θα πρεπει να συνδεσεις εξωτερικη κεραια και μαλιστα χωρις διακλαδωτη ταφ αλλα αμεσα απο μπριζα(κεραιας) τοιχου. Αν βαλεις ταφ-διακλαδωτη απο αλλη τηλεοραση θα χασεις σημα και θα παιζει χαλια. Αν δεν εχεις μπριζα κεραιας πεστο και υπαρχει λυση χωρις να βαλεις ταφ Αυτη που σου προτεινω ειναι υβριδικη δουλεει και αναλογικο και ψηφιακο σημα. οποια καρτα και να παρεις η εγκατασταση ειναι απλη. απλα βαζεις την καρτα στη θυρα pci. ξεκινας τον υπολογιστη. θα σου βγαλει καποιο μηνυμα για αγνωστο υλικο. το αγνοεις, βαζεις τους driver που σου δινει η καρτα και ολα οκ. ισως θελει και μια επανεκκινηση
SpirosLouis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φίλε μου αυτή που μου δείχνεις βλέπω ότι περιέχει και κεραία. Είναι καλή ή θέλει από τις μεγάλες;
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δε θα πιανεις καλα με αυτη τη κεραια. θα χρειαστεις εξωτερικη, ταρατσας δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.