fearwhatnow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παντως ο,τι και να λεμε αντικειμενικα το Hurt Locker ειναι πιο "ταινια" με την στενη του ορου εννοια σε σχεση με το Avatar.Ναι η θεαση του Avatar σε 3D ειναι πραγματι κινηματογραφικη εμπειρια ζωης αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε σκηνοθεσια,σεναριο,κινηματογραφηση, ερμηνειες σε σχεση με το Hurt Locker.Εκει το τελευταιο υπερτερει κατα κρατος.Καλυτερες ταινιες υπηρξαν φετος απο το Hurt Locker βεβαια αλλα φυσικα δεν προταθηκαν διοτι μιλαμε gtp θεσμο και βραβεια οπου προσπαθουν να κερδισουν και καποιους σινεφιλ εναλλακτικους κατα καιρους δινοντας βραβεια σε ταινιες οπως Crash και Hurt Locker.
Cue Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Προσωπικά ήθελα να κάνει την έκπληξη ο Tarantino, να πεταχτεί από το πουθενά και να "αρπάξει" σκηνοθεσία και best movie. Παρ' όλ' αυτά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι σκηνοθετικά το Hurt Locker είναι πιο πάνω από το Avatar. Ο τρόπος και μόνο που σκηνοθέτησε την ταινία ο Cameron είναι αν μη τι άλλο πρωτοποριακός. During filming, Cameron made use of his virtual camera system, a new way of directing motion-capture filmmaking. The system displays an augmented reality on a monitor, placing the actor's virtual counterparts into their digital surroundings in real time, allowing the director to adjust and direct scenes just as if shooting live action. -Wikipedia
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 χεχ,φανταζομαι τον Ταραντινο να πεταγεται ορθιος,να το παιρνει,και να φωναζει: 'i am the one who got it b..es"
Francisco Goya Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σχεδόν πείστηκα να μη μπω στον κόπο να δω το Hurt Locker. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να το δει κανείς. Και μάλιστα δεν είναι προπαγανδιστική πολεμική περιπέτεια, ούτε δακρύβρεχτο αντιπολεμικό δράμα. Έχει πρωτότυπα στοιχεία.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nwY4LuADupw[/ame] τωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 γαμώ το κερατό μου με τα copyrights και την Ελλάδα...
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παντως τον λυπαμαι τον Waltz,διοτι περα απο ρολους κακου,δεν προκειται να κανει τιποτα αλλο στο Χολυγουντ.Τον εχουν ηδη typecasted οι Αγγλοσαξωνες.
pop corn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γαμάτο το βίντεο!! Αν και με πλήγωσε ο συνειρμός που μου προκάλεσε η λέξη
vlachaquito Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Οπως εχω γραψει και καπου αλλου, αυτο που με στεναχωρησε περισσοτερο οταν ειδα αυτη την μετριοτατη ταινια (hurt locker) δεν ηταν ο χρονος που εχασα, αλλα ποσες ακομα τετοιες ταινιες θα βγουνε μεχρι να μας πεισουν ποσο πολυ υποφερουν οι κακομοιρηδες αμερικανοι στο ιρακ. (βλεπε βιετναμ)
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Οπως εχω γραψει και καπου αλλου, αυτο που με στεναχωρησε περισσοτερο οταν ειδα αυτη την μετριοτατη ταινια (hurt locker) δεν ηταν ο χρονος που εχασα, αλλα ποσες ακομα τετοιες ταινιες θα βγουνε μεχρι να μας πεισουν ποσο πολυ υποφερουν οι κακομοιρηδες αμερικανοι στο ιρακ. (βλεπε βιετναμ) Φιλε μου ειδες πουθενα στην ταινια να περναει μηνυμα οτι "υποφερουν οι κακομοιρηδες αμερικανοι στο ιρακ"?Παρε εδω μια κριτικη της ταινιας διοτι την ωρα που την εβλεπες ειχες φορεσει τα γυαλια του αντιαμερικανου (ξερεις, για ολα φταινε οι Αμερικανοι, οι Αγγλοι, οι Γαλλοι, οι Γερμανοι...): http://www.nooz.gr/entertainment/the-hurt-locker
vlachaquito Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φιλε μου ειδες πουθενα στην ταινια να περναει μηνυμα οτι "υποφερουν οι κακομοιρηδες αμερικανοι στο ιρακ"?Παρε εδω μια κριτικη της ταινιας διοτι την ωρα που την εβλεπες ειχες φορεσει τα γυαλια του αντιαμερικανου (ξερεις, για ολα φταινε οι Αμερικανοι, οι Αγγλοι, οι Γαλλοι, οι Γερμανοι...):http://www.nooz.gr/entertainment/the-hurt-locker Αυτο με τα γυαλια "αντιαμερικανου", τα "κοκκινα", "πρασινα" κλπ εχει καταντησει κομματακι γελοιο δεν πιστευεις?? Εγω το διαβασα την κριτικη του σπυρου θωμοπουλου (whom?) εσυ την διαβασες?? Που λεει οτι η ταινια ειναι αντιπολεμικη, η δεν θελει να περασει νοηματα υπερ των αμερικανων?? "Περισσότερο ένα αγωνιώδες ψυχογράφημα ενός απλού ανθρώπου που καθημερινά παίζει με το θάνατο παρά μια πολεμική ταινία πολιτικών αναλύσεων° Ξερεις τι σημαινει περισσοτερο η λιγοτερο ετσι?? Επισης, πες μου εσυ (η μαλλον οχι εσυ, εισαι ειδικος του κινηματογραφου) ο απλος αμερικανος, γνωστος για την εξυπναδα του, οταν δει την ταινια τι θα προσεξει?? Μηπως τους αμερικανους που ρισκαρουν καθημερινα την ζωη τους κατα των "τρομοκρατων" που βαζουν βομβες για να σκοτωσουν τους αθωους ιρακινους πολιτες, οι οποιοι περιμενουν τους λυτρωτες αμερικανου για να τους σωσουν?? μηπως?? Κατσε και δες μερικες ταινιες για το βιετναμ, και μετα θα καθησουμε μαζι να παιξουμε το παιχνιδι "βρες τις ομοιοτητες και κερδισε".. Εν τω μεταξυ εγω ξαναφοραω τα πανεμορφα αντιαμερικανικα γυαλακια μου.. εσυ ποτε θα βγαλεις αυτα του ειδικου????
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτο με τα γυαλια "αντιαμερικανου", τα "κοκκινα", "πρασινα" κλπ εχει καταντησει κομματακι γελοιο δεν πιστευεις?? Εγω το διαβασα την κριτικη του σπυρου θωμοπουλου (whom?) εσυ την διαβασες?? Που λεει οτι η ταινια ειναι αντιπολεμικη, η δεν θελει να περασει νοηματα υπερ των αμερικανων?? "Περισσότερο ένα αγωνιώδες ψυχογράφημα ενός απλού ανθρώπου που καθημερινά παίζει με το θάνατο παρά μια πολεμική ταινία πολιτικών αναλύσεων° Ξερεις τι σημαινει περισσοτερο η λιγοτερο ετσι?? Επισης, πες μου εσυ (η μαλλον οχι εσυ, εισαι ειδικος του κινηματογραφου) ο απλος αμερικανος, γνωστος για την εξυπναδα του, οταν δει την ταινια τι θα προσεξει?? Μηπως τους αμερικανους που ρισκαρουν καθημερινα την ζωη τους κατα των "τρομοκρατων" που βαζουν βομβες για να σκοτωσουν τους αθωους ιρακινους πολιτες, οι οποιοι περιμενουν τους λυτρωτες αμερικανου για να τους σωσουν?? μηπως?? Κατσε και δες μερικες ταινιες για το βιετναμ, και μετα θα καθησουμε μαζι να παιξουμε το παιχνιδι "βρες τις ομοιοτητες και κερδισε".. Εν τω μεταξυ εγω ξαναφοραω τα πανεμορφα αντιαμερικανικα γυαλακια μου.. εσυ ποτε θα βγαλεις αυτα του ειδικου???? Σωστα τα λες.Ομως τι σχεση εχει ο μεσος αμερικανος με εσενα?Ασε τον απλο αμερικανο στο σκοταδι του.Σε ενδιαφερει αν εχει μυαλο ή εξυπναδα να καταλαβει αυτο που βλεπει?Εσυ που καταλαβες αυτο που ειδες γιατι μιλησες οπως ενας απλος αμερικανος?
Francisco Goya Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πάντως και εγώ δεν εισέπραξα εθνικιστικές κορώνες από την ταινία. Ιδεολογικά ασαφή θα την έλεγες, μονολιθική όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.