Προς το περιεχόμενο

iMac 27'' και 2 firewire Western Digital ... απορια

themis_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν γινεται να συνδεσω 2 Western Digital My Book Studio Edition 2TB σε σειρα ... :rolleyes:

Με firewire δεν εχω ασχοληθει στο παρελθον και προτιμω να μου πει καποιος αν γινεται ...απο το να το δοκιμασω μονος μου και να παθω καμμια πλακα . Ουσιαστικα ο καθε δισκος στο πισω μερος , εχει 2 firewire , 1 e-sata και 1 usb 2.0 . ( http://away.gr/wp-content/uploads/2009/06/wd-my-book-studio-ii-4tb.jpg ) Σκεφτηκα λοιπον μιας και το iMac εχει μονο μια θυρα να τους συνδεσω τον ενα με τον αλλο και εν συνεχεια στο mac . Aυριο θα μου φερουν τον δισκο οποτε δεν μπορω να πειραματιστω ακομα ;)

Δημοσ.

Εγώ συνδεσα στον mac pro μου 2 external wd 1TB που ηταν usb και firewire 400.

Το καλωδιο που χρειάστηκα ηταν λιγο ιδιαιτερο και δυσεύρετο λογω του ιδιαιτερου τύπου βυσματος firewire 800 που έχει ο mac pro 2009 μοντελο.

Το καλώδιο λέγεται "Cable Firewire 800-400 9/6 Pin(1.8m)" και το βρηκα στο πλαισιο (ήταν κ τα τελευταια 2 κομματια).

Εγω επειδη ειχα διαθεσιμες 4 FW 800 στον mac, δεν την εψαξα για συνδεση του ενος hdd πανω στον αλλο.

Αν οι hdd σου εχουν firewire 400 κ ο iMac σου firewire 800 οπως ο mac pro μου, πιστεύω δεν θα εχεις προβλημα. Οσον αφορα την συνδεση του ενος hdd πανω στον αλλο κ τελικα να καταληγουν στην μια firewire του iMac σου, λογικα θα δουλέψει-αλλα δεν το εχω δοκιμασμενο. Για αυτο το συγκεκριμενο θεματακι, καλυτερα να σου απαντησει καποιος αλλος που θα εχει δοκιμασει να συνδεσει τον ενα δισκο πανω στον αλλο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

To καλωδιο δεν ειναι το προβλημα . Και οι δυο δισκοι ειναι Firewire 800 . To θεμα ειναι αν μπορω να τους εχω σε σειρα ;)

Ευχαριστω παντως ;)

Δημοσ.
θα δουλέψουν μια χαρά σε σειρά.

Το απογευμα θα το δοκιμασω να τους βαλω μαζι . Να ειναι πανω κ στο Mac και στο PC με διαφορετικα firewire μαλλον ζηταω πολλα ε ? :X

Δημοσ.

φιλε το εκανα πριν 2 μερες σε δυο firewire 800 σκληρους της western digital.. Διαβασα οτι μεχρι 16 δισκους στην σειρα μπορεις να συνδεσεις..

Δημοσ.
φιλε το εκανα πριν 2 μερες σε δυο firewire 800 σκληρους της western digital.. Διαβασα οτι μεχρι 16 δισκους στην σειρα μπορεις να συνδεσεις..

Ειδες διαφορα στην ταχυτητα ?

Δημοσ.

Ειδες διαφορα στην ταχυτητα ?

Το ίδιο μου φάνηκε να είναι πριν και μετά' date=' αλλά δεν το μέτρησα για να δω αν έχει πραγματική διάφορα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...