alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αλη γλυκα εχει το "γυσικο¨ games και αλο το ψιφιακο.. Εγω ειχα αγορασει το Magic the Gathering Online και μετα απο 1 μινα το βαρεθικα.. hearthstone είπα, όχι magic online η online έκδοση του magic δυστυχώς είναι αρκετά τραγική, που να σε κρατήσει. Το ίδιο λέω και εγώ ότι άλλη "γλύκα" έχει να παίζεις με κάποιον τέρμα υψηλό rank που είναι αντικειμενικά από top στην Ευρώπη ξέρω εγώ και άλλη με τον καλύτερο του χωριού που πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος στον πλανήτη. Δεν λέω ότι είναι κακό το magic αλλά θέλει και ένα υπόβαθρο ( του community). Να ζεις καμιά Αμερική, να πώ όκ δεν έχεις πρόβλημα αλλά αν είσαι από μικρό μέρος, έχεις. ---- Φυσικά δεν θέλω να σας χαλάσω το hobby η διαπληκτισμούς για Online / offline., το magic υπάρχει 20 χρόνια, πριν υπάρξει internet. Είναι λογικό το παιχνίδι να εξελιχτεί..
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ρε τι ασχολείστε ακόμα με "φυσικές" κάρτες. Γιατί δεν παίζετε κάνα Site: hearthstone Οσο περιορίζεσαι στην γειτονιά σου, και κάρτες δεν θα βρίσκεις, και αντιπάλους δεν θα βρίσκεις, το gaming είναι global πράμα πλέον. ελατε να παιξετε yu gi oh ρε στο dev pro θα συμφωνισω παντως οτι αν ειναι παιζεις μονο με 5-10 αντιπαλους δεν γινεται δουλεια. 1
defacer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν έχει απήχηση στην Ελλάδα το modo στους casual παίχτες αλλά αν ασχολείσαι και έχεις competitive βλέψεις προφανώς το online δε μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα προετοιμασίας με το live play. Στην "καλύτερη" περίπτωση θα παίζεις και online, αλλιώς μόνο online. Το hearthstone δε μπορεί να συγκριθεί βέβαια σε βάθος αλλά έχει τα πολύ ισχυρά ατού ότι 1) είναι τζάμπα , 2) θέλει λιγότερο commitment και 3) η αναλογία χρόνου παίζω/περιμένω είναι πολύ πολύ καλύτερη. Έχεις όμως και πολύ μεγαλύτερο random factor το οποίο είναι από λίγο ξενερουά μερικές φορές μέχρι "με χαλάει τόσο που κάνω μόνο ragequit", ανάλογα το χαρακτήρα και το ζεν. 2
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το hearthstone έχει άλλη φιλοσοφία, γρήγορα πιο "action" games, λίγο λιγότερο βάθος αλλά και γαμάτη διαφοροποίηση (με τα classes κτλ). Δεν είναι καλύτερο η χειρότερο είναι διαφορετικό. f2p είναι μεν αλλά για να χτίσεις deck χωρίς να σκάσεις λεφτά θέλει αιώνες. Αν αναλογιστούμε πόσο μετράνε τα deck οι περισσότεροι δεν αντέχουν και αγοράζουν. Το hearthstone είναι φτιαγμένο μόνο Online, και είναι το 3ο game σε followers στο twitch μετά από LOL και Dota οπότε το community είναι απλά στο + άπειρο, δεν γίνεται καλύτερο.
defacer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ανάλογα τι θες να κάνεις με το deck πάει και η προσπάθεια για το χτίσιμο. Για μένα το στρατηγικό βάθος του παιχνιδιού δεν είναι αρκετό οπότε αντλώ ευχαρίστηση κυρίως από το tactical τμήμα του, οπότε δε με απασχολεί το χτίσιμο αυτό καθαυτό (δε μπαίνω καν στον κόπο να κάνω craft, ο,τι έρθει από arena). Επίσης μπορείς (αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο) να πας legend μόνο με rares άντε και κανα epic οπότε όπως λες είναι κυρίως θέμα υπομονής.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ελατε να παιξετε yu gi oh ρε στο dev pro θα συμφωνισω παντως οτι αν ειναι παιζεις μονο με 5-10 αντιπαλους δεν γινεται δουλεια. W00t? Υπάρχει κόσμος που παίζει yugioh το 2014? Μου κανεις πλάκα.
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 W00t? Υπάρχει κόσμος που παίζει yugioh το 2014? Μου κανεις πλάκα. φυσικα, μαλιστα πριν 2 χρονια νομιζω ελληνας ειχε παρει το παγκοσμιο. 1
tehAllantin Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ρε αφήστε τα ματζικ και τα χέρθστον και πέξτε τα ΤΡΟΥ card games. http://goo.gl/WIX0q4
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 W00t? Υπάρχει κόσμος που παίζει yugioh το 2014? Μου κανεις πλάκα. daaa φυσικα. βγαινουν συνεχεια καινουργια decks και εξελισεται, αν πας να παιξεις σημερα με deck του 2000 θα τον πιεις στον 3ο γυρο.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 φυσικα, μαλιστα πριν 2 χρονια νομιζω ελληνας ειχε παρει το παγκοσμιο. Πέφτω απο τα σύννεφα. Πραγματικά. Επίσης με τις κάρτες τι κάνουν? θυμάμαι οτι ήταν πανάκριβες...
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πέφτω απο τα σύννεφα. Πραγματικά. Επίσης με τις κάρτες τι κάνουν? θυμάμαι οτι ήταν πανάκριβες... εξακολουθουν να ειναι πανακριβες γι αυτο παιζουμε ονλαιν που ειναι δωρεαν. κατι καινουργιες υπερτουμπανες κανουν 100 ευρω αυτη την στιγμη που μιλαμε. http://store.tcgplayer.com/yugioh/legacy-of-the-valiant/evilswarm-exciton-knight
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 daaa φυσικα. βγαινουν συνεχεια καινουργια decks και εξελισεται, αν πας να παιξεις σημερα με deck του 2000 θα τον πιεις στον 3ο γυρο. Στο dev pro που βρίσκεις κάρτες; εξακολουθουν να ειναι πανακριβες γι αυτο παιζουμε ονλαιν που ειναι δωρεαν. κατι καινουργιες υπερτουμπανες κανουν 80 ευρω αυτη την στιγμη που μιλαμε. Καρδιακό.
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Στο dev pro που βρίσκεις κάρτες; Καρδιακό. δεν τις βρισκεις τις εχει στο database του. φτιαχνεις οτι ντεκ θελεις. ολά ειναι τζαμπα αλλα προφανως δεν ειναι αναγνωρισμενο απο την konami οποτε δεν εχεις καταταξη με τους επισημους παιχτες. http://ygopro.de/en/τσιμπα να το κατεβασεις
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Στην Ιαπωνία είναι χαζεμένοι με μάζεμα καρτών κάθε είδους. Στο akihabara είδαν πολλά απίστευτα τα μάτια μου. Το πιο απίστευτο ήταν κάτι κάρτες που μαζεύουν με κορίτσια, αν συνδυαστεί με το ότι είναι η πιο ακριβή χώρα στον κόσμο.. για τις κάρτες με τα κορίτσια δεν υπήρχε ταβάνι, ότι random τιμή και να είναι μπορούσες να την δεις. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν τις βρισκεις τις εχει στο database του. φτιαχνεις οτι ντεκ θελεις. ολά ειναι τζαμπα αλλα προφανως δεν ειναι αναγνωρισμενο απο την konami οποτε δεν εχεις καταταξη με τους επισημους παιχτες. http://ygopro.de/en/τσιμπα να το κατεβασεις Πωωωωωω Ποσά χρόνια πίσω θα με πας; On that note Για κατι τέτοια γουστάρω yugioh. http://store.tcgplayer.com/yugioh/battle-pack-2-war-of-the-giants/overworked Υγ. Νόμιζα οτι το trend ειχε πεθάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα