Προς το περιεχόμενο

Magic The Gathering

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα'θελα? :P

7 ευρω ($10) για να ανοιξεις λογαριασμο και σου δινουν 300 common καρτες, ενα μπουστερακι που μπορεις να το ανταλαξεις για καρτες που θες γιατι να το ανοιξεις και

...

Υ.Γ Πολυ καλυτερο το live εννοειται αλλα και το Online ειναι Magic, ουτε παρεμφερες ουτε υβριδιο, ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα του.

Τώρα τελευταία ψήνομαι να το αρχίσω και εγώ.Έπαιζα λίγο παλιά το κανονικό αλλά λόγω έλλειψης παρέας κτλ το άφησα αλλά θα ήθελα να ξανασχοληθώ.

Με κανά 10€ το μήνα πως το βλέπεις γίνεται δουλειά;Φτιάχνεις κανά καλό deck;Νομίζω είναι αρκετά πιο φτηνό από το κανονικό.

Btw κάτι είχα ακούσει ότι μπορείς τις ψηφιακές σου κάρτες να τις "ρευστοποιήσεις".Εννοώ να πεις να στις στείλουν σε κανονικές.Ξέρεις τι παίζει με αυτό;

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τώρα τελευταία ψήνομαι να το αρχίσω και εγώ.Έπαιζα λίγο παλιά το κανονικό αλλά λόγω έλλειψης παρέας κτλ το άφησα αλλά θα ήθελα να ξανασχοληθώ.

Με κανά 10€ το μήνα πως το βλέπεις γίνεται δουλειά;Φτιάχνεις κανά καλό deck;Νομίζω είναι αρκετά πιο φτηνό από το κανονικό.

Btw κάτι είχα ακούσει ότι μπορείς τις ψηφιακές σου κάρτες να τις "ρευστοποιήσεις".Εννοώ να πεις να στις στείλουν σε κανονικές.Ξέρεις τι παίζει με αυτό;

Με κανα 10ευρω το μηνα ρε μαγκα οτι θες φτιαχνεις. :P

Σοβαρα ομως, απο την στιγμη που ξερεις με τι deck θα παιξεις και αφου μπορεις να αγορασεις οποιες καρτες θες, βγαινει πολυ φτηνα. Εγω σου λεω, εδωσα 22 ευρω και εφτιαξα ενα αρκετα καλο tribal lame elf deck. :P

Και εκανα και μαλακια γιατι καποιες ακριβες καρτες που πηρα δεν ειναι καν στο τελικο deck.

Τελοσπαντων, νομιζω ειναι περιττα 10 ευρω το μηνα. Εκτος και αν παιζεις σε tournaments (τα daily classic ειναι 4 event tickets, 4 δολλαρια δηλαδη).

Οσον αφορα το να σου στειλουν κανονικες, γινεται μονο αν αγορασεις ψηφιακα starter η theme decks. Με τυχαιες καρτες δεν ειναι εφικτο.

Δημοσ.
προφανώς μιλάς για το artwork, γιατι κατα τα αλλα δεν είναι και τιποτα ιδιαίτερο

τίποτα :)

ιπταμενο 4/4 που δεν κανει tap,ναι οντως γτπ ειναι:P

Δημοσ.

Όσα χρόνια έπαιζα πάντως δεν είχα δει κάποιον να τη χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

Το 1993 όντως θεωρούνταν (και ήταν) ένα πολύ καλό creature, σήμερα απλά δεν μπαίνει

σε σοβαρό deck. Κλασική κάρτα βέβαια, και από τις αγαπημένες μου προσωπικά, αλλά πλέον έχει περάσει η μπογιά της. Με το πέρασμα του χρόνου, η WOTC βγάζει καλώς ή κακώς όλο και δυνατότερες κάρτες για να κρατάει αυξημένο το ενδιαφέρον των παικτών, με αποτέλεσμα οι παλιές να χάνουν όλο και περισσότερο δύναμη.

Παράδειγμα: Από την στιγμή που σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Baneslayer Angel, που έχει ίδιο casting cost με την Serra αλλά είναι 5/5 με ένα κάρο ιδιότητες πάνω, γιατί να βάλεις την Serra στο deck σου; Αυτομάτως την καθιστά άχρηστη την κάρτα.

Μιλάω φυσικά για κάποιον σοβαρό παίκτη που ασχολείται με επίσημα τουρνουά, ratings κτλ., αν παίζω με τον φίλο μου για την πλάκα μας με 60 random κάρτες ο καθένας και κατεβάσω Serra, ναι, μάλλον θα κερδίσω, αλλά δε λέει και πολλά αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχααχαχχα, και ένα "tap : win the game" λείπει για να γίνει uber.

όσο για την sera, καλό το vigilence, αλλά δεν είναι το ability που θα σε αγχώσει. Οταν πέσει στο τραπέζι δεν θα αρχισει ο άλλος να ιδρώνει και πολύ (εξαρτάται βέβαια και τα deck). Yπάρχουν κάρτες με μισό κόστος με 1και 2 abilities που λύνουν και δένουν.

puppeteer.jpg

matsu_tribe_sniper.jpg

και έλα πές μου αν κάνει tap :)

Αν είχε και ability: protection from black, ναι τότε θα αγχωνόμουν πολυ μάλιστα :fear:

Επεξ/σία από damastes
Δημοσ.
Με κανα 10ευρω το μηνα ρε μαγκα οτι θες φτιαχνεις. :P

Σοβαρα ομως, απο την στιγμη που ξερεις με τι deck θα παιξεις και αφου μπορεις να αγορασεις οποιες καρτες θες, βγαινει πολυ φτηνα. Εγω σου λεω, εδωσα 22 ευρω και εφτιαξα ενα αρκετα καλο tribal lame elf deck. :P

Και εκανα και μαλακια γιατι καποιες ακριβες καρτες που πηρα δεν ειναι καν στο τελικο deck.

Τελοσπαντων, νομιζω ειναι περιττα 10 ευρω το μηνα. Εκτος και αν παιζεις σε tournaments (τα daily classic ειναι 4 event tickets, 4 δολλαρια δηλαδη).

Οσον αφορα το να σου στειλουν κανονικες, γινεται μονο αν αγορασεις ψηφιακα starter η theme decks. Με τυχαιες καρτες δεν ειναι εφικτο.

Τελικά το αγόρασα και γω σήμερα.Προς το παρόν βέβαια δεν θα πάρω άλλες κάρτες γιατί μου χαν μείνει οριακά 10€-15€ στη κάρτα και δε μπορώ να μπω και στο i-cardonline για να δω το υπόλοιπό μου:-(

Μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ δε ξέρω τι παίζει με τις καινούριες εκδόσεις οπότε δε ξέρω τι deck να κάνω.Πρέπει να κάτσω να το ψάξω λίγο.Έχετε καμιά πρόταση;Γενικά από χρώματα μπλε/κόκκινο/μαύρο παίζω.(δεν εννοώ και τα 3 ταυτόχρονα:P)

Το nick μου είναι Ipan αν θες κάνε με buddy να παίξουμε κανά αγώνα.

Δημοσ.
Γιατί της φέρεσαι έτσι?

Η κάρτα είναι πανάκριβη.

Δεν νομίζω να είναι ο ίδιος στην φωτό, κατά 99% κάπου την βρήκε στο ίντερνετ και την ανέβασε την φωτό (βέβαια ποτέ δεν ξέρεις).

Αν δεν κάνω λάθος, στην Ελλάδα δεν είχαμε καν την ευκαιρία να τύχουμε την συγκεκριμένη κάρτα γιατί ήταν μόνο στα πρώτα 2 σετ που βγήκανε (Alpha, Beta) και τα οποία δεν ήρθανε ποτέ εδώ. Μετά η κάρτα φυσικά δεν ξανατυπώθηκε λόγω της τεράστιας δύναμης της, οπότε μόνο κάποιος φανατικός συλλέκτης που την αγόρασε μέσω ίντερνετ θα μπορούσε ίσως να την έχει εδώ.

Τώρα αν αξίζει να δώσεις 2000$ για να την έχεις απλά στη συλλογή σου (γιατί να την παίξεις σε game ΧΛΩΜΟ), δεν ξέρω. :P

Δημοσ.
Τελικά το αγόρασα και γω σήμερα.Προς το παρόν βέβαια δεν θα πάρω άλλες κάρτες γιατί μου χαν μείνει οριακά 10€-15€ στη κάρτα και δε μπορώ να μπω και στο i-cardonline για να δω το υπόλοιπό μου:-(

Μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ δε ξέρω τι παίζει με τις καινούριες εκδόσεις οπότε δε ξέρω τι deck να κάνω.Πρέπει να κάτσω να το ψάξω λίγο.Έχετε καμιά πρόταση;Γενικά από χρώματα μπλε/κόκκινο/μαύρο παίζω.(δεν εννοώ και τα 3 ταυτόχρονα:P)

Το nick μου είναι Ipan αν θες κάνε με buddy να παίξουμε κανά αγώνα.

http://www.mtgoacademy.com/deckbuilding-rules-and-banned-restricted-lists/#5

http://en.wikipedia.org/wiki/Core_Sets

Εγω να ξερεις παιζω μονο Classic (επιτρεπονται δηλαδη οι καρτες απ'ολα τα set). Εσυ να με κανεις buddy. :P

Decaying_Divinity ειναι το ονομα μου.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...