Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ: Προς νέα αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να αφησουν τον οτε ησυχο(οχι πως ειναι κολληταρι μου) αλλα δεν μπορει σε μια ελευθερη αγορα να υπαρχουν κανενος ειδους καπελλα οπως της ΕΕΤΤ. Πως θα λειτουργησει ο ανταγωνισμος; Μαλλον καποιοι μας κοροιδευουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Super Moderators
Να αφησουν τον οτε ησυχο(οχι πως ειναι κολληταρι μου) αλλα δεν μπορει σε μια ελευθερη αγορα να υπαρχουν κανενος ειδους καπελλα οπως της ΕΕΤΤ. Πως θα λειτουργησει ο ανταγωνισμος; Μαλλον καποιοι μας κοροιδευουν.

 

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3228590&postcount=79

 

ξανάμανά τα ίδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με πείραξε και από την fortnet να μπω στο ιδιόκτητο τους.από την μια είναι τα μισά χρήματα από την αλλη ο ΟΤΕ όσες φορές τον χρειάστηκα ήτανε εκεί

 

 

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τι λένε ρε παιδιά. Εγώ είχα 2άρα (Nέα Ιωνία) και έκανα αναβάθμιση με το πακέτο Connx internet (8άρα) συν ομιλία. Αποτέλεσμα μουρλάθηκα στα disconnect και με υποβάθμισαν (sic) κλειδώνοντάς με στα 2Mbps. Bέβαια δεν παραλείπουν να εισπράττουν τα 44 ευρώ το μήνα λες και μου παρείχαν την υπηρεσία για την οποία πληρώνω σαν κερατάς. Και τώρα μας λένε οτι θα μας πάνε στα 24Mbps. Με τι δίκτυο ρε σεις; Χωρίς οπτικές ίνες, χωρίς mini DSLAM??

Αμάν το φούμαρο...

αα μπραβο, τους εκοψα απο περσι τον ιουνιο, εκει κοντα στον ιουνιο εκαναν τις αναβαθμισεις τους απο 4 σε 8 κλπ. Μενω σε επαρχια και ειμαι 3χλμ απο το κεντρο.Ειχα 4αρα και ειχα αραια και που ΕΙΧΑ αποσυνδεσεις.. μαλλον επειδη ειχα 50db θορυβο ... τεσπα ψιλοκαλα ηταν δλδ υποφερτά.Με το που την καναν 8 λοιπον και πηγα εγω στα 5,5 απο 4αρα αρχισε του disconect το πανυγηρι, τους το ειπα λοιπον και μου ειπαν θα στην κανουμε 2αρα..και πηγε απο 4αρα στα 2 υποβαθμιση δλδ.

τους λέω να την αφησετε 4αρα, μου λενε 2αρα ή 8αρα --- 4αρα δε γινατε μου λενε.

Και ετσι τους ειπα γεια σας και πηγα hol, εχω 3,3mbbs και οτι τυχει σηκωνουν το τηλεφωνο αμεσως-- σε καλουν αν ειναι απασχολημενες οι γραμμεσ σε μιση ωρα-- και αν δε μπορουν να το λυσουν απο εκει σε 2 μερες το πολυ ερχετε τεχνικος σπιτι και το φτιαχνει--- και απο τιμες ποιο φθηνα απο οτε.

Καμια σχεση με την forthnet που δε σηκωνουν ουτε το τηλεφωνο και ΒΕΒΑΙΑ δεν ερχονται ποτε, αυτους τους ειχα πριν 3 χρονια για 2 μηνες και ποτε παλι.

ΚΑΙ οσο για το online game που λετε-- τους πηρα τηλεφ στην hol για το PRO 2010 τους εκραξα και εφτιαξε aμεσως

...

οπως ειπα στο post #701 ποιο πάνω πήρα τηλ την HOL και τους έκραξα γερα.Τους ειπα δε μπορει τρια ατομα που παιζουν προ στην γειτονια μου και εχουν οτε να μην εχουν κανενα προβλημα εχοντας την ίδια ταχυτητα που εχω και εγω, και εγω μαζι με αλους τεσερις που εχουμε hol να μην μπορουμε να στραβωσουμε αγωνα ονλινε πριν της 3 το πρωι.μου ειπε κατι παπαρ..ες περι συνδεσης μου οτι ειναι καλη κλπ.., και εγω του ειπα οτι μολις κλεισω χρονο παω οτε.Αυτο ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ εδειξε να τον πρβλημάτισε αν και μου ειπε οτι δεν εχω προβλημα οπως βλεπει αυτος στην γραμμη μου(για να δικαιολογηθει), και επειτα ειπε οτι θα κοιταξει τι τρεχει... του απαντησα δε ξερω αν σας κανει σαμποταζ ο ΠΟΤΕ αλλα εγω δε μπορω να το ψαξω αλλο.. και εκει τελειωσε η κουβεντα. Λοιπον δε ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα απο εκεινη την ημερα την κυριακη που περασε δλδ μεχρι σημερα εχω παρα πολυ λιγο λαγκ και αυτο οχι συχνα οποια ωρα και να παιξω, να ηταν συμπτωση αυτο χλωμο το βλεπω..., μηπως θελουν κραψιμο παιδια και απο σας που εχετε προβλημα για να φτιαξουν τα πραγματα?

 

Επεξ/σία από GIANNIS400
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το DMT πάντως μπορείτε να ρυθμίζετε τη σύνδεση σας αν έχετε πολλά dc. Πέφτει η ταχύτητα αλλά γίνεται σταθερή η γραμμή. Εμένα με είχε βολέψει που μια εποχή έβρεχε / είχε υγρασία και μετά από κάποια ώρα έτρωγα 3 dc ανά ώρα.

 

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=187511

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαρεθηκα με τους φανατικους αντιοτε. Στο συγκεκριμενο τοπικ αναφερεται η προθεση του οτε να κανει δωρεαν ντην αναβαθμιση στην ταχυτητα του. Και εχει γινει χαμος. Τους μονους που συμεριζομαι ειναι εκεινοι που λενε οτι εχουν προβλημα DC τωρα και με την αναβαθμιση θα τους οξυνθει. Ας συζητησουμε λοιπον πανω σε αυτο και ας αφησουν ορισμενοι τα σκορδα και τους εξορκισμους για τον οτε βρυκολακα η τον ποτε. Ας κοιταξουμε να βρουμε ενα τροπο να διατηρηθει η ταχυτητα των 8 για αυτους που δεν θα εχουν σταθερη γραμμη μετα την αναβαθμιση. Για εμενα η αναβαθμιση φαινεται οπως ξαναειπα σαν ξερολουκουμο γιατι δεν εχω προβληματικη γραμμη, δεν εχω DC και δεν διαθετει στην περιοχη μου ιδιοκτητο δικτυο κανενας εναλλακτικος. Το να πληρωνω την 8αρα 23 ευρω δεν μου πολυαρεσει. Οπως ειπα αυτοι που εχουν προβληματικες γραμμες ας απιτησουν να βρεθει ενας τροπος να διατηρηθει η 8αρα για αυτους. Δεν μπορει ομως κανενας επειδη εχει προβληματα να μου κοβει εμενα τον λαιμο.

 

Καθονται ορισμενοι και κατηγορουν τον οτε επειδη διατιθεται να δωσει κατι τζαμπα. Ειναι σαν να δουλευεις καπου και παιρνεις 600 ευρω και σου λεει το αφεντικο σου δινω 2400 ευρω χωρις εξτρα δουλεια, και εσυ καθεσαι και τον βριζεις. Ουδεν σχολιον!

 

Αν εχουν @ρχιδι@ οι εναλλακτικοι ας φτιαξουνε δικο τους δικτυο για να απεξαρτηθουν απο τον απατη τον οτε και τον χαλκο του. Αλλα δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο. Τους βολευει μια χαρα, γιατι η φραση <<φταιει ο οτε>>, εχει γινει κλισε σε αυτες τις εταιρειες. Να φτιαξουν δικτυο ομως και στο τελευταιο χωριουδακι της ελλαδας οπως ο απατης ο οτε και να μην κανουνε μελετες για το τι κερδος θα τους αποφερει η καθε περιοχη και αν δεν τους συμφερει να μην βαζουν δικτυο. Οι τηλεπικοινωνιες δεν ειναι πολυτελεια ειναι αμεση αναγκη. Να βαλουν δικο τους χαλκο σε ολη την ελλαδα και δικα τους καφαο να δουμε τα ωραια. Και να δουμε ποσο θα παει τοτε ο λογαρισμος τους και την εξυπηρετηση που θα παρεχουν, η οποια ακομα και τωρα σε πολλες εξ αυτων ειναι μαυρα χαλια. Ποιος ειναι ο βρυκολακας λοιπον εδω, ο οτε η οι αλλοι;

 

Δεν ειμαι φανατικος του οτε, ουτε ειμαι κανενας υπαλληλος του, το αντιθετο μαλλιστα. Αλλα αμα δεν ηταν ο δημοσιουπαλληλικης νοοτροπιας οτε, ζωντας 35 χιλιομετρα απο την αθηνα οχι απλως ιντερνετ δεν θα ειχα αλλα ουτε τηλεφωνο γιατι πολυ απλα η περιοχη μου 7000 κατοικων δεν συμφερει τους εναλλακτικους. Φανταζομαι τι θα γινοταν αν δεν υπηρχε ο οτε σε χωρια των 200 κατοικων στον Εβρο.

 

Αυτα λοιπον. ΓΙατι τα νευρα μου, με ορισμενους που παρουσιαζουν πολυπλοκες συμβασεις, ακατανοητες διαβουλευσεις και αλλα βαρυγδουπα χωρις να κανουν το πιο απλο, δηλαδη να σκεφτουν απλα και στιγνα, εχουν γτινει τσαταλια.

 

Πολυ απλα, υπαρχει και το ασμα αστον τρελο, στην τρελα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πες τα φίλε μου,έτσι είναι.(εγώ σήμερα πήγα στο ιδιοκτητο της fortnet).με τον ΟΤΕ είμαι υπερευχαριστημενος αλλά τα χρήματα είναι αρκετά.οπότε τον χρειαστηκα την επόμενη το πρωί ο τεχνικός ήτανε στο σπίτι μου.απλως επειδή εδώ έχουμε 2500κατοικους και τα περρισοτερα σπίτια δεν έχουνε ΝΕΤ μια και κατοικουντε από πολύ 3ηλικια δεν νομίζω να έχω αλλά προβλήματα,ασε που ελπίζω η οπτική να δώσει κάτι παραπάνω

 

 

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικα θα το εχετε ξαναπει, αλλα την αναβαθμιση ο οτε δεν την κανει για την παρτη μας. Την κανει για να αρπαξει πελατες για το connx tv. Εχει βγαλει προσφορα μονο 13 ευρο τον μηνα και ολα τα αλλα δωρεαν, και να σας πω την αληθεια εγω που ειχα ηδη 24ρα τσιμπησα, 160 ευρο ολο τον χρονο δεν ειναι σημαντικο ποσο. Ναι δεν ειναι κανα σπουδαιο πακετο, αλλα εχει και τα ντοκιμαντερ του, εχει και το mtv του και φυσικα καμποσα πρωταθληματα ξενα. Εγω το ανοιγω κυριως μονο σε αγωνες, αλλα για τα λεφτα του δεν με νοιαζει.

 

Οποτε σου λεει καταργω της 8ρες, πλεον με 24ρες ολοι θα συγχρονιζονται λιγο παραπανω οποτε θα εχουν καλυτερη σταθεροτητητα στην τηλεοραση που θελει μινιμουμ 8ρα. Επισης θα σεκφτονται αφου εχω (εως) 24ρα παρολο που θα μου κοβει καμποσο η ιντερνετικη τιβι (οσο εχεις ανοικτο τον δεκτη σου τρωει καπου το 1/3 με 1/4 της ταχυτητας), θα μενει και για ιντερνετ και κατεβασματα. ΑΛΛΑ θα μαζευτουνε τοσες πολλες 24ρες που δυσκολα πλεον θα ποιανει κανεις πανω απο 10ρα!! Εγω ηδη με την τιβι με ριξανε λιγο και αμα ποιανω 13ρα ειμα χαρουμενος. Αν αρχιζει να μοιραζει ο οτε 24ρες αβερτα με βλεπω να παιζω πολυ χαμηλοτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αν εχουν @ρχιδι@ οι εναλλακτικοι ας φτιαξουνε δικο τους δικτυο για να απεξαρτηθουν απο τον απατη τον οτε και τον χαλκο του.

 

κανείς εναλλακτικός παγκοσμίως δεν έχει δικό του χάλκινο δίκτυο...

 

Να φτιαξουν δικτυο ομως και στο τελευταιο χωριουδακι της ελλαδας οπως ο απατης ο οτε και να μην κανουνε μελετες για το τι κερδος θα τους αποφερει η καθε περιοχη και αν δεν τους συμφερει να μην βαζουν δικτυο.

 

το δίκτυο δεν το έφτιαξε ο ΟΤΕ αλλά το κράτος μέσω του ΟΤΕ, για αυτό και το δίκτυο ανήκει στο κράτος και όχι στον ΟΤΕ ο οποίος είναι απλά ο διαχειριστής του (μέχρι το 2020, μετά πρέπει να πληρώσει πάλι για τα "δικαίωματα")

 

από εκεί και πάλι post 79...

Επεξ/σία από ThReSh
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν πλήρωνες για 24αρα, πλήρωνες για ΕΩΣ 24mbit...

 

Καλά, αυτή την καροτο-κομπινο-διαφήμιση, προσωπικά δεν την καταλαβαίνω..:mad:

 

Τι πάει να πει έως 24 Mbps..? Δηλαδή αν αγοράζεις 8 Μbps, και κατεβαζεις 33 kbps, όπως πρίν 10 χρόνια, έχει λογική...?? Ισχύει πάντως το "έως"..!

 

Μένω Λαγονήσι, ο ΟΤΕ μου είπε μετά από έρευνα (?) μπορώ να ανέβω από τα 2 στα 8. Το modem "έκοβε" και έπεφτε. Με ξαναγυρίσανε στα 2, και μόνιμα έχω 1,5. Είναι σοβαρός οργανισμός? και φυσικά καταλαβαίνετε όλοι πόσες ημέρες περνάνε χωρίς inet, μέχρι να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Εμένα μου έφαγε 2 εβδομάδες. Δεν μου είπε κανείς, σου μειώνουμε τον λ/σμό για τις 15 ημέρες χωρίς inet..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...