demosdem Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Είδα την ταινία αλλά δεν νομίζω οτι άξιζε αυτά που πήρε. Το ραντεβού στον αέρα με τράβηξε περισσότερο όπως και το Distrct9. Αλλά όσο θυμάμαι η απονομή των Oscar ξαφνιάζει.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μου κανει εντυπωση που σε αρκετους εχει αρεσει το Up In The Air.Γνωμη μου ειναι οτι ειναι top 5 χειροτερων ταινιων 2009.Τιγκα στις ηθικολογιες και στα ψευτοδιλημματα, αμερικανια του θανατα, η νεαρη παιζει χειροτερα και απο ελληνιδα ηθοποιο τηλεοπτικου σιριαλ, ο Κλουνις χαμενος στην μεταφραση οπως παντα - μια ζωη τι ιδιο κουραστικο υποκριτικο του μοτιβο.Αλλα γουστα ειναι αυτα, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά δεν θέλει και πολύ ανάλυση το θέμα. Όπου Κλούνει, μακριά. Έκανα το λάθος και είδα αυτό με τις κατσίκες. ''Οι άνθρωποι που κοιτούσαν επίμονα κατσίκες'', ή κάπως έτσι... Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί γυρίστηκε αυτό το πράγμα. Κρίμα και στον Σπέισι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των κλισέ του Hurt Locker και των κλισέ του Up in the Air, θα προτιμούσα σαφώς το δεύτερο. Όχι ότι είναι η μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών, αλλά από τα γλυκανάλατα στοιχεία της πρώτης, προτιμώ τους πραγματικούς απολυμένους της δεύτερης. Πολύ ωραίο και το Up, αλλά για να πάει oscar καλύτερης ταινίας σε animation...δύσκολο. Ας το έπαιρνε το Precious, αν ήθελαν real actors (αν και είναι τόσο έντονες οι καταστάσεις που περιγράφει ώστε, από ένα σημείο και μετά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν τα πρόσωπα είναι άνθρωποι ή καρικατούρες).
Members gsarig Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά δεν θέλει και πολύ ανάλυση το θέμα. Όπου Κλούνει, μακριά. Έκανα το λάθος και είδα αυτό με τις κατσίκες. ''Οι άνθρωποι που κοιτούσαν επίμονα κατσίκες'', ή κάπως έτσι... Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί γυρίστηκε αυτό το πράγμα. Κρίμα και στον Σπέισι. Κι εμένα οι κατσίκες δεν μου άρεσαν καθόλου. Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση πως οι Κοέν έκαναν απλώς μια «αρπαχτή» εξαργυρώνοντας το καλό τους όνομα. Το up in the air συμπαθητικό το βρήκα, είχε κάποια ωραία στοιχεία και προοπτικές για κάτι καλύτερο, αλλά σαν κάτι να του έλειπε. Ώρες-ώρες μου θύμιζε εκείνες τις ρομαντικές κομεντί που δείχνει ο ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα το απόγευμα.
Hells Bells Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει! Εμένα μου θύμησε πολύ το Jarhead :/ απλά δείχνουν τις δυσκολίες του "κατακτητή" χαχα
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Κι εμένα οι κατσίκες δεν μου άρεσαν καθόλου. Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση πως οι Κοέν έκαναν απλώς μια «αρπαχτή» εξαργυρώνοντας το καλό τους όνομα. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Τους Κόεν να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν τους έχω σε εκτίμηση. Δεν μου έχουν κάτσει καλά. Ο δε Κλούνει, πρέπει να το παραδεχτούμαι ότι ο άνθρωπος δεν υποδύεται ρόλους, απλά πηγαίνει σαν ο εαυτός του και παίζει σε ταινίες τον γοητευτικό, λιγομίλητο, με αδρά χαρακτηριστικά τύπο ο οποίος ότι θυληκό κινείται θα το κανονίσει. Το up in the air συμπαθητικό το βρήκα, είχε κάποια ωραία στοιχεία και προοπτικές για κάτι καλύτερο, αλλά σαν κάτι να του έλειπε. Ώρες-ώρες μου θύμιζε εκείνες τις ρομαντικές κομεντί που δείχνει ο ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα το απόγευμα. Χωρίς να το έχω δει, μόνο απο το τρέιλερ, εκεί το κατέταξα. Είναι απο αυτές τις σπαστικές ταινίες που περιμένεις να τελειώσουν για να αρχίσουν τα φιλαράκια.
Members gsarig Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Χωρίς να το έχω δει, μόνο απο το τρέιλερ, εκεί το κατέταξα. Είναι απο αυτές τις σπαστικές ταινίες που περιμένεις να τελειώσουν για να αρχίσουν τα φιλαράκια. Όχι εντάξει, γενικά σαν ταινία είναι καλύτερη από αυτό. Απλώς σε κάποιες στιγμές μου φάνηκε πως γινόταν πολύ γλυκανάλατη. Δεν θα την έλεγα κακή, απλώς δεν είναι και η ταινιάρα που λέγανε κάποιοι. Μέτρια προς καλή θα την χαρακτήριζα, αλλά όχι κάτι παραπάνω.
disqualified Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Χωρίς να το έχω δει, μόνο απο το τρέιλερ, εκεί το κατέταξα. Είναι απο αυτές τις σπαστικές ταινίες που περιμένεις να τελειώσουν για να αρχίσουν τα φιλαράκια. το τρειλερ του up in the air ειναι πιστευω απο τα λιγα τρειλερ που αδικουν μια ταινια στο συνολο της. Σιγουρα δεν ειναι μια τετοια ταινια και σιγουρα δεν ειναι το επομενο αριστουργημα του κινηματογραφου. Απλα κατσε δες το γιατι κατι εχει και αυτο κατι να σου πει. Αφηνω το off-topic αλλα δυστυχως δεν εχω δει το Hurt locker για να πω γνωμη αλλα περιμενω να δω μια ταινια πολυ καλα σκηνοθετημενη αλλα με μια πολυ συγκεκριμενη αμερικανικη οπτικη γωνια χωρις οπου δεν παιρνει ακριβη θεση για αυτο που συμβαινει εκει, προσηλωμενη παντα στον ηρωα τους αφηνωντας στο περιθωριο τα υπολοιπο μερος της ιστοριας του τι συμβαινει στο Ιρακ και το πολιτικο ζητημα στο συνολο του και ποιοι υπαρχουν και ποιοι ειναι στον αντιποδα αυτου του πολεμου κατι το οποιο μπορει ανετα να λειτουργησει προπαγανδιστικα σπερνοντας τρομο για το αγνωστο
Francisco Goya Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το up in the air συμπαθητικό το βρήκα, είχε κάποια ωραία στοιχεία και προοπτικές για κάτι καλύτερο, αλλά σαν κάτι να του έλειπε. Ώρες-ώρες μου θύμιζε εκείνες τις ρομαντικές κομεντί που δείχνει ο ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα το απόγευμα. Νομίζω ότι όταν μια ταινία πλασάρεται ως αριστούργημα, αυτό το post τα λέει όλα ...
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι γνωστος ελληνας "κριτικος" θεωρει το "Hurt Locker" αμερικανικη προπαγανδα.Σημερα λοιπον ο Ζουμπουλακης του "Βηματος" (ναι αυτης της "αθωας" φυλλαδας) στην πληρη κριτικη του γραφει οτι η ταινια ειναι σαν να βγηκε με παραγγελια του Πενταγωνου!!!Αυτα ειναι.Σοβαρη κριτικη σοβαρης εφημεριδας..
disqualified Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Κι εμένα οι κατσίκες δεν μου άρεσαν καθόλου. Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση πως οι Κοέν έκαναν απλώς μια «αρπαχτή» εξαργυρώνοντας το καλό τους όνομα. Το up in the air συμπαθητικό το βρήκα, είχε κάποια ωραία στοιχεία και προοπτικές για κάτι καλύτερο, αλλά σαν κάτι να του έλειπε. Ώρες-ώρες μου θύμιζε εκείνες τις ρομαντικές κομεντί που δείχνει ο ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα το απόγευμα. αν δεν κανω καποιο σπαραχτικο λαθος, οι αδερφοι κοεν δεν εχουν καποια σχεση με τη συγκεκριμενη ταινια. Σε τι ακριβως αναφερεσαι; ---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι γνωστος ελληνας "κριτικος" θεωρει το "Hurt Locker" αμερικανικη προπαγανδα.Σημερα λοιπον ο Ζουμπουλακης του "Βηματος" (ναι αυτης της "αθωας" φυλλαδας) στην πληρη κριτικη του γραφει οτι η ταινια ειναι σαν να βγηκε με παραγγελια του Πενταγωνου!!!Αυτα ειναι.Σοβαρη κριτικη σοβαρης εφημεριδας.. Δεν ειναι ο μονος (και αλλοι και οχι μονο του ΔΟΛ) ωστε να αποτελεσει αυτο καποια συνταρακτικη αποκαλυψη-ανακαλυψη. Μονο αυτο μπορω να πω το τι περιμενω να δω, καθως δεν εχω δει την ταινια για να μπορεσω να πω κατι περισσοτερο. Μιλαω παντα για το πολιτικο σκελος της ταινιας οπως ο καθενας το αντιλαμβανεται και το γραφει με τον τροπο που θελει ωστε να δωσει εμφαση. Αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να μετακινηθει αυτη η κουβεντα στους κριτικους ως προσωπα, αλλα μονο στο τι εχουν πει ως τροφη για σκεψη
Kasrith Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Χωρίς να το έχω δει, μόνο απο το τρέιλερ, εκεί το κατέταξα. Είναι απο αυτές τις σπαστικές ταινίες που περιμένεις να τελειώσουν για να αρχίσουν τα φιλαράκια. :lol: Ποσο μου την δεινουν αυτες οι ταινιες!!
Members gsarig Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 αν δεν κανω καποιο σπαραχτικο λαθος, οι αδερφοι κοεν δεν εχουν καποια σχεση με τη συγκεκριμενη ταινια. Σε τι ακριβως αναφερεσαι; ---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- Ουπς... δίκιο έχεις (τώρα το κοίταξα στο imdb). Γιατί εγώ τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι ήταν των Κοέν; Για την ακρίβεια, αυτός ήταν και ο μόνος λόγος για τον οποίο την είδα (αν το 'ξερα δεν θα είχα είχα ασχοληθεί καν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.