Προς το περιεχόμενο

Ο Υπολογιστης τα παιξε για τα καλα?

leonspirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια,

Ειχα ενα προβλημα με την καρτα γραφικών πιθανόν, αλλά τώρα μάλλον έχω και αλλού πρόβλημα. Συνοπτικα οι ενεργειες που έχουν γίνει :

- Εκει που ήμουν κανονικά στο pc σβήνει ξαφνικά και απο εκεί και πέρα δεν βλέπω τίποτα απολύτως στην οθόνη (ούτε καν στην εκκίνηση του pc) αν και ΑΚΟΥΩ ότι μπαίνει στα windows

- Κάνω Cmos Clean

- Βγάζω την κάρτα γραφικών και συνδέω την οθόνη στην θέση που έχει η μητρική

- Εμφανίζεται ( επιτέλους) τα πάντα στην οθόνη

-Κλείνω το pc και τον ξανανοίγω αλλά πάλι τίποτα

- Αυτή την φορά η οθόνη δεν παίρνει σήμα απο πουθενά ( το λαμπάκι της είναι πορτοκαλί αντί για πράσινο)

- Επιπλέον ο υπολογιστής έχει συνεχώς το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο ( αυτό δείχνει ότι φορτώνει) και μάλλον κολλάει κάπου .

- Επιπλεόν έχω συνδεδεμένο το ρουτερ με την εθερνετ, Αλλά η έθερνετ του υπολογιστή ΔΕΝ έχει αναμμένο λαμπάκι , ΑΛΛΑ έχω internet(!!!)

WTFFFFFFF????? Με έχει πρήξει το μηχάνημα παιδιά , ξέρει κανείς τί συμβαίνει??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

κλεισε το η/υ...

ασε πανω στην μητρικη τον επεξεργαστη τις μνημες και τον boot hdd..

συνδεσε την οθονη στην on-board vga..

ολα τα αλλα καρτες,περιφεριακα και τροφοδοσιες και λοιπα sata αποσυνδεσε τα..

πες μας αν αλλαξε κατι..

Δημοσ.

εκανα οπως είπες hammerd αλλά το πρόβλημα παραμένει... :(:(:(:(... Καμια άλλη ιδέα.Η μητρική είναι η MSI. H αγορά του υπολογιστή έγινε πριν 5,5 χρόνια περίπου.. Μοντέλο ακριβώς δεν το βρίσκω

Δημοσ.

μεχρι εκει που γραφεις πως ακουγες οτι ανοιγει αλλα δεν εβλεπες τπτ ξερω οτι ειναι η καρτα γραφικων γιατι το εχω παθει και εγω!απο εκει κ περα δεν ξερω τι εκανες και του εβγαλες τα ματια..:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...