pronova Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Γειά σας, θέλω τις απόψεις σας για να βγω από το πάνω δίλλημα. Είμαι ήδη κάτοχος iPhone 3G, αλλά ακούω συνέχεια μουσική και με το iPhone υπάρχει θέμα μπαταρίας, οπότε πάρτε το και ως δημοψήφισμα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Αναλόγως τη χρήση που θες να κάνεις. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η μουσική, κι εγώ θα πρότεινα το classic. Η μπαταρία του iPhone όμως είναι ένα θέμα όπως είπες, απο τη στιγμή που είναι το κινητό σου δεν μπορείς να το λιώνεις συνέχεια. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν και οι εφαρμογές, το wifi, παιχνίδια κλπ, μπορείς να πάρεις ένα touch να μπορείς να το χρησιμοποιείς με την άνεσή σου μέχρι να αδειάσεις τη μπαταρία. Εγώ προσωπικά έχω ένα touch, και παρ' όλο που είχα σκοπό αρχικά την αγορά ενός iPhone, πλέον το σκέφτομαι. Σε κάτι ταξίδια κλπ, το touch μπορώ να το χρησιμοποιώ για ώρες χωρίς να με ενδιαφέρει αν τελειώσει η μπαταρία και κλείσει, και μείνω χωρίς κινητό. Αναλόγως λοιπόν με τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις, διάλεξε και το μοντέλο. Και τα δύο πάντως είναι πολύ καλά, ο,τι και να επιλέξεις δεν θα το μετανιώσεις!
nikosjc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Και εγώ φίλε μου πάνω κάτω τα ίδια με τον nicos00 θα σου πω. Έχω το touch και ενώ το έλεγα να πάω και για iphone, τελικά σκέφτομαι ότι θα φοβάμαι να το "λιώνω" μήπως και μείνω από μπαταρία γιατί είναι και τηλέφωνο και το χρειάζεσαι ενεργό! Οπότε έχω ένα άλλο τηλ που κάνω τη δουλειά μου και το touch για τα υπόλοιπα. Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα σε καλύτερη τιμή με το κλάσικ, και ίσως έχεις και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αν το θες μόνο για μουσική πήγαινε εκεί. Αλλά με το touch θα έχεις όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του 3gs σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο...
georgeadams Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατί δε σκέφτεσαι ως λύση κάτι σαν το Mophie juice pack air; Είναι θήκη για το iPhone 3G/3GS που περιέχει ενσωματωμένη εξτρά μπαταρία και διπλασιάζει την αυτονομία του. Το σύνολο θα είναι το ίδιο ογκώδες και βαρύ όπως αν είχες το iPhone σου ΚΑΙ ένα iPod. Όμως δε θα χρειάζεται να κουβαλάς δύο συσκευές αλλά μόνο μία και θα σου βγει και αρκετά φθηνότερα. ;-)
pronova Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γιατί δε σκέφτεσαι ως λύση κάτι σαν το Mophie juice pack air; Είναι θήκη για το iPhone 3G/3GS που περιέχει ενσωματωμένη εξτρά μπαταρία και διπλασιάζει την αυτονομία του. Το σύνολο θα είναι το ίδιο ογκώδες και βαρύ όπως αν είχες το iPhone σου ΚΑΙ ένα iPod. Όμως δε θα χρειάζεται να κουβαλάς δύο συσκευές αλλά μόνο μία και θα σου βγει και αρκετά φθηνότερα. ;-) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί αυτό που προτείνεις και σίγουρα φαίνεται πιο οικονομική λύση. Όμως... Έχω κόλλημα και ένας από του λόγους που θέλω να αγοράσω πάλι μια συσκευή apple είναι και η καλαισθησία κατα τη χρήση της. Όμως με το juice pack μου φαντάζει λιγάκι δύσκολο ακόμα και το βάλε-βγάλε στη τσέπη. Επίσης' date=' λόγω δουλειάς κουβαλάω τσάντα οπότε δεν τείθεται θέμα χώρου. Ευχαριστώ ξανά όπως και να 'χει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
pronova Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Και εγώ φίλε μου πάνω κάτω τα ίδια με τον nicos00 θα σου πω. Έχω το touch και ενώ το έλεγα να πάω και για iphone' date=' τελικά σκέφτομαι ότι θα φοβάμαι να το "λιώνω" μήπως και μείνω από μπαταρία γιατί είναι και τηλέφωνο και το χρειάζεσαι ενεργό! Οπότε έχω ένα άλλο τηλ που κάνω τη δουλειά μου και το touch για τα υπόλοιπα. Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα σε καλύτερη τιμή με το κλάσικ, και ίσως έχεις και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αν το θες μόνο για μουσική πήγαινε εκεί. Αλλά με το touch θα έχεις όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του 3gs σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο...[/quote'] Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρεις. Το touch προσφέρει τα πάντα εκτός από το τηλέφωνο και είναι απείρως πιο όμορφο σαν συσκευή. Αν δεν είχα iPhone ούτε καν θα το σκεφτόμουν... Ευχαριστώ για την απόκριση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
giwrgos77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Παιδια και εγω το touch θα προτεινα.Και στην περιπτωση που καποιος δεν θελει να κουβαλαει το κινητο του(δεν μιλαω για την κατοχη iphone) υπαρχει στο itunes ενα προγραμματακι που λεγεται icall.Μεσω αυτου του προγραμματος συνδεεις ασυρματα το κινητο σου με το ipod και το χρησιμοποιεις ως κινητο.Παντως και παλι εγω σε εσενα θα προτεινα το touch.Ειναι και το θεμα design λιγο.Αυτα απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.