Προς το περιεχόμενο

aple

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ενδιαφερεσαι να παρεις;

απ οσο γνωριζω οχι(οχι ακομη βασικα αν και εχω διαβασει σε πολλα sites οτι κατι ετοιμαζεται)

Δημοσ.

καλη φαση νετβοοκ μακ.λες να περιμενω??

---------- Προσθήκη στις 16:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:15 ----------

αλλα σιγουρα θα ειναι στο 800αρι

Δημοσ.

σύμφωνα με το keynote του iPad, από τα χείλη του ίδιου του Jobs, το iPad βγήκε για να καλύψει το κενό που δεν κατάφεραν να καλύψουν τα netbooks. Αρα, για την ώρα τουλάχιστον, ένα metbook δεν συμφωνεί με την φιλοσοφία της Apple. Αρα μην περιμένετε.

Δημοσ.

να το κανεις τι;να λες παιδια εχω mac;η νομιζεις οτι παιζει παιχνιδια που τρεχουν σε windows;

και προς θεου δεν εχω τιποτα με τα mac.εχω λειτουργησε ενα 24αρι και μου αρεσε υπερβολικα:-)

Δημοσ.

και να περιμενα φιλε δεν εδινα πανο απο 400Ε για νετβοοοκ

---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ----------

ναι φιλε εχεις δικεο τι να το κανω.πανε λιγο στην σελιδα αγορα νετβοοκ και απαντισε μου αν ειναι ιδια

Δημοσ.

Ποσο κανει ομος?

---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ----------

και ποσο ιντσον ειναι?

Δημοσ.
Ποσο κανει ομος?

---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ----------

και ποσο ιντσον ειναι?

Πριν λιγο καιρό είχε 200 ευρώ με 6cell battery! Μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο...φτηνά είναι. Τα τυπικά χαρακτηριστικά είναι atom 1.6, 160gb Hd, Bluetooth, wifi, camera, 10" (1024x600).

Εννοείται ότι τα snow είναι με πατέντα καθότι παράνομο να φορτώσεις macos σε μη mac.

Δημοσ.

χμμμμμμμμμμ καταλαβα τορα

---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ----------

σε πιο καταστιμα μπορω να το βρο η αυτο η καπιο παρομιο

Δημοσ.

εγω παντως σε γενικες γραμμες τα ιδια που κανω με το netbook που εχω, κανω και με το ipod touch .

αν δεχτουμε δλδ οτι απευθυνονται σε καποιον που θελει φορητοτητα σε ιντερνετ και multimedia.

τωρα αν θες να δουλευεις κι αλλα πραγματα, το netbook σαφως κανει ψιλιαδες πραγματα παραπανω, αλλα δεν εξυπηρετει επισης σε σχεση με εναν κανονικο φορητο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...