sdim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλημέρα σε όλους. 'Εχω ένα desktop συνδεδεμένο στο internet με router Speedtouch 585 v7. Πάνω σ' αυτό έχω μόνιμα ένα δεύτερο καλώδιο ethernet του οποίου η άλλη άκρη είναι σε αναμονή για να συνδέω το laptop (Windows 7 HP). Μέχρι ένα σημείο,όποτε συνέδεα το laptop,απευθείας είχα και σύνδεση,και άνοιγα τον Firefox κανονικά,και όλα ήταν ΟΚ. Εδώ και λίγο καιρό,μόλις συνδέω το καλώδιο στη θύρα ethernet του laptop,κάτω δεξιά στο εικονίδιο network,εμφανίζεται ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό,και βέβαια,δεν έχω σύνδεση.Μόλις,όμως,κάνω reset το router,όλα είναι ΟΚ. Τι γίνεται; Μπορεί να γίνει κάτι ώστε μόλις συνδέω το καλώδιο ethernet στο laptop,να συνδέεται απευθείας χωρίς resets ; Ευχαριστώ.
sdim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Συνέβη το εξής,χθες: Δεν μπορούσε να μπει ούτε το desktop στο internet,ενώ ο υπολογιστής που είναι σε άλλο όροφο και συνδέεται με ethernet στο ίδιο router,είχε σύνδεση κανονικά. Πήρα τη Forthnet,μήπως ξέρουν να μου πουν τι να κάνω,και πράγματι με βοήθησαν. Πήγα στο Command Prompt και έδωσα ipconfig,και πήρα κάτι νούμερα,άλλα αντ' άλλων. Μου είπαν και έδωσα ipconfig/release και μετά ipconfig/renew και επανήλθε η σύνδεση. Μ' όλα αυτά, τώρα παίζει και το laptop OK. Δεν ξέρω εάν είχε γίνει τίποτα και είχε αλλαχτεί κάτι,αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα αλλάξει κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.