Προς το περιεχόμενο

walkman usb

MikeRockMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα walkman usb της sony το οποιο ενω στην αρχη μολις το συνδεσα το αναγνωριζε κανονικα (ως usb stick) και μπορουσα να περασω τραγουδια τωρα το συνδεω και δεν το αναγνωριζει.. αντι να μου βγαλει το εικονιδιο οτι συνδεσα το usb stick για να μπορεσω να περασω τραγουδια και να το αναγνωρισει σαν usb stick μου ανοιγει ενα παραθυρο και με ρωταει αν θελω να το ανοιξω με media player, winamp η αν θελω να κλεισω το παραθυρο! αλλες επιλογες δεν εχει!

τωρα τι κανω για να το αναγνωριζει σαν φλασακι και να μπορεσω να του βαλω μεσα τραγουδια?

να σημειωσω οτι ΔΕΝ ειχε cd εγκαταστασης απλα το συνδεα και ολα παιζανε ρολοι!

Δημοσ.

Tσέκαρε στα options του walkman αν έχει εναλλαγή λειτουργίας μεταξύ MSC και MTP mode. Θα πρέπει να το έχεις στο MSC προκειμένου να το αναγνωρίζει σαν flashάκι...

Δημοσ.
Tσέκαρε στα options του walkman αν έχει εναλλαγή λειτουργίας μεταξύ MSC και MTP mode. Θα πρέπει να το έχεις στο MSC προκειμένου να το αναγνωρίζει σαν flashάκι...

offtopic : τι παει να πει MSC και τι MTP ??

Δημοσ.

οντως ως MPT το διαβαζει! εψαξα τις ρυθμισεις στο flasaki αλλα πουθενα δεν εχει τετοια επιλογη :fear:

Δημοσ.

μεσω google ειδα οτι ειχε και αλλος παρομοιο προβλημα οποτε βρηκα λυση!

οποιος εχει αντυστιχο προβλημα απαντανε εδω πως γινεται

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=358697

ευχαριστω παντως για την βοηθεια οσους ενδιαφερθηκαν;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...