nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ενω το cpu temp ειναι παντα γυρω στα 24 ο τεταρτος πυρηνας επιμενει μερα νυχτα ακομη και οταν πρωτοανοιγω το pc να ειναι 44 βαθμους.. παιζει καποιο θεμα?
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δηλαδη? Με το everest τις διαβαζω τις temps..
vdanasto Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μήπως είναι κολλημένος ο temp sensor; Στον δικό μου επεξεργαστή παράδειγμα, δεν δείχνει ποτέ θερμοκρασία κάτω από 38 βαθμούς. Το καλοκαίρι βλέπω θερμοκρασίες γύρω στους 45 βαθμούς, όλο το χειμώνα είναι κολλημένος στους 38.
niksakl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα και δημοσιεύσεις σε φόρουμ για το ότι κολλάνε τα sensors θερμοκρασίας των πυρήνων στους quad δείχνοντας ότι να 'ναι... να μη σε ανησυχεί...
vasilisga Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 bug στην μητρικη κανε αν ειναι κανενα bios update
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Στην πραγματικοτητα δεν με πολυενδιαφερει τωρα διοτι εφτιαξα ,η φαινεται να εφτιαξα (δεν θελω να το γκαντεμιασω...) το κατα πολυ σημαντικοτερο θεμα με τις μνημες που ειχα (και ειμαι extremely happy about it, εχω και αναλογο θεμα στο forum )... αλλα μου την δινει που ολο και κατι συμβαινει... μπορω να κανω κατι εγω για να το φτιαξω? και γιατι να εχει χαλασει το temp sensor μονο στον εναν core? ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- bug στην μητρικηκανε αν ειναι κανενα bios update εχω ηδη το τελευταιο.. θα βοηθησει λες να το ξαναβαλω παρολο αυτα?
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Κολλημένος dts.Και σε εμένα ο 3ος δίχνει μόνιμα 42C εκτός και αν ανέβει η θερμοκρασία >42C ελέω load και απο εκεί και πέρα δουλεύει κανονικά. Δέν υπάρχει γιατριά άλλα αν σε παρηγορεί,επειδή οι πυρήνες παίζουν σε ζεύγη,παίζουν ίδιες θερμοκρασίες σε 1-2 και 3-4
vdanasto Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Στην πραγματικοτητα δεν με πολυενδιαφερει τωρα διοτι εφτιαξα ,η φαινεται να εφτιαξα (δεν θελω να το γκαντεμιασω...) το κατα πολυ σημαντικοτερο θεμα με τις μνημες που ειχα (και ειμαι extremely happy about it, εχω και αναλογο θεμα στο forum )... αλλα μου την δινει που ολο και κατι συμβαινει... μπορω να κανω κατι εγω για να το φτιαξω? και γιατι να εχει χαλασει το temp sensor μονο στον εναν core? ---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- εχω ηδη το τελευταιο.. θα βοηθησει λες να το ξαναβαλω παρολο αυτα? Δεν θα βοηθήσει να το ξαναβάλεις. Μην σε ανησυχεί πάντως, ανεξάρτητα από το αν έχουν σωστές ενδείξεις ή όχι οι σένσορες, οι δικλείδες ασφαλείας (από υπερθέρμανση κλπ) λειτουργούν κανονικά.
vasilisga Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 εχω ηδη το τελευταιο.. θα βοηθησει λες να το ξαναβαλω παρολο αυτα? αν εχεις ηδη το τελευταιο δεν υπαρχει λογος να το ξαναπερασεις οπως ειπαν και οι προλαλησαντες δεν ειναι σπανιο το φαινομενο αυτο σε 4πυρινους επεξεργαστες
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Λετε δηλαδη οτι θα ηταν παραλογο το rma εεε? Απλα τυχαινει να ειμαι τελειωμανης και οσο θα το βλεπω τοσο θα μου τιν δινει ανα τον καιρο...
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το rma παίζει,τι γίνεται όμως αν ο νέος επεξεργαστής έχει δύο ή και περισσότερους κολλημένους αισθητήρες; Sit on your eggs...
vasilisga Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Λετε δηλαδη οτι θα ηταν παραλογο το rma εεε? Απλα τυχαινει να ειμαι τελειωμανης και οσο θα το βλεπω τοσο θα μου τιν δινει ανα τον καιρο... ε ναι μαλλον... ποσο καιρο το εχεις? θα το συνηθησεις μωρε... :lol: Το rma παίζει,τι γίνεται όμως αν ο νέος επεξεργαστής έχει δύο ή και περισσότερους κολλημένους αισθητήρες;Sit on your eggs... αν ηταν 2 κολλημενοι αισθητηρες δεν θα εδινε λαθος αποτελεσματα μονο ο 1 πυρηνας
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 για του λογου το αληθες... (σορρυ ο 3 core ειναι κολλημενος)
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αν ηταν 2 κολλημενοι αισθητηρες δεν θα εδινε λαθος αποτελεσματα μονο ο 1 πυρηνας Και αν ήταν όλοι οι dts κολλημένοι ο επεξεργαστής δέν θα είχε κανένα πρόβλημα.Δέν το λέω ειρωνικά,άλλα παίζουν και τέτοια κομμάτια. Λάθος αποτέλεσμα είναι η μή μεταβολή της θερμοκρασίας υπο οποιεσδήποτε συνθήκες,τώρα αν αυτοί είναι 2-3-10 λίγη σημασία έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.