nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ενταξει ρε παιδια θα το αφησω ησυχο.. μπορειτε να μου πειτε ομως πως γινεται και κολλαει μονο ενας sensor? Και αν δεν κανω λαθος αυτα τα sensors δεν ειναι καν πραγματικα.. νομιζω οτι ειναι εικονικα αρα γιατι να κολλανε? ---------- Προσθήκη στις 02:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:19 ---------- ε ναι μαλλον... ποσο καιρο το εχεις? θα το συνηθησεις μωρε... :lol: αν ηταν 2 κολλημενοι αισθητηρες δεν θα εδινε λαθος αποτελεσματα μονο ο 1 πυρηνας τον εχω γυρω στην εβδομαδα τον επεξεργαστη
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 το εχω παρατηρησει και εγω αυτο σε μηχανημα φιλου που τον εχει πανω απο χρονο μην σε ανυσηχει..παιζαμε πριν 3 μηνες gta iv και κοιταζω θερμοκρασιες την επομενη και ο 3ος ειχε μεινει στους 43.... @nem52 πως το εκανες και βλεπεις τα δεδομενα του everest εκει στο πλαι;;με ενδιαφερει πολυ φιλε μου!!
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 το εχω παρατηρησει και εγω αυτο σε μηχανημα φιλου που τον εχει πανω απο χρονο μην σε ανυσηχει..παιζαμε πριν 3 μηνες gta iv και κοιταζω θερμοκρασιες την επομενη και ο 3ος ειχε μεινει στους 43.... @nem52 πως το εκανες και βλεπεις τα δεδομενα του everest εκει στο πλαι;;με ενδιαφερει πολυ φιλε μου!! Θα πας στο Everest>file>Preferenses>OSD>εκει εχει ριθμισεις.. πρωτα τικαρε τo show OSD μετα αμα θες να σου δειχνει και τα εικονιδια πατα και το display icons και γενικα διαμορφωσε το οπως θελεις.. υστερα πηγαινε παρακατω που λεει OSD items. εκει διαλεξε τι πληροφορια θελεις να φαινεται και μετα διαμορφωσε παλι οπως το θες (χρωμα, γραμματοσειρα,μεγεθος γραμματοσειρας). ελπιζω να βοηθησα. ευχαριστω και για την δικη σου βοηθεια
d3m0n Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εμένα αν πέσει κάτω από 32-33-38-38 δεν δείχνει παρακάτω θερμοκρασία. Ενώ άμα είναι πάνω απ' αυτά τα νούμερα δείχνει κανονικά.
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αρε intel... Τι πραγματα ειναι αυτα... τοσοι πολλοι εχουν προβλημα με τα κολληματα των sensors δεν μπορουν να κανουν τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.