Alex Chalkidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πως την πάτησα, χρόνια είχα να αγοράσω. "Πόσο χάλια να είναι πια;" σκέφτηκα. Ήθελα να έχει και SSD δίσκο και λέω μην μπλέξω να πειράζω ξένο επώνυμο, ας ενισχύσω την ελληνική εταιρεία.... που να'ξερα τι θα τράβαγα. Ειδικά για laptop, το ξένο επώνυμο είναι πλέον μονόδρομος μου φαίνεται. Η πτώση ποιότητας υπηρεσιών στο Πλαίσιο δεν είναι μυστικό. Αλλά σήμερα αρνήθηκαν και να το πάρουν πίσω που μου έκανε εντύπωση.
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το πήγες μέσα στο χρονικό όριο πίσω και δεν έκαναν δεκτή την επιστροφή;
The_Judas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Σιγά το ελληνικό προιόν... από Κίνα φέρνουν κομμάτια χαμηλής ποιότητας και τα συναρμολογούν. Το ίδιο laptop που εδώ το πουλάνε 1000 ευρώ στην Κίνα κοστίζει 300.
vasilisga Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 οταν τα λεμε για τα turbox καποιοι συνεχιζουν να τα υποστηριζουν λεγοντας οτι εχουν την καλη τεχνικη υποστηριξη του πλαισιου... και εσυ ρε ανθρωπα τοσα φργακα για ενα turbox??? ελεος...
aledjo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 διαβασα το blog και εχω μια απορια σχετικα με τις μαρκες που αναφερεις. λες οι ειναι καλες οι hp,sony, lenovo,toshiba. δεν αναφερεις καθολου την acer σε ποια κατηγορια τη βαζεις. στις καλες μαρκες ή του κιλου?
million_voices Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ρε aledjo ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι,νταξ τα acer ειναι επωνυμα value for money αλλα τπτ περισσοτερο,αν θελεις ποιοτικα μηχανακια και αξιοπρεπες εως καλο after sales τοτε μονο οι μαρκες που ανεφερε το παλικαρι ειναι οκ οσο για τον ts,τοσα χρονια στην πιατσα και ψαρωσες απο τα specs και την τιμη? btw μου αρεσει ο τροπος που γραφεις στο blog σου
gaig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 μια απο τα ιδια.. εκανα και εγω την υπερμεγιστη γυφτια να παρω turbo-x ups. Δλδ ολο τονπολυτιμο εξοπλισμο μου να τον βαλω πισω απο ενα DIY ups.. Ευτυχως δεν προλαβε να καει κατι, απλα μου εβγαλε το λαδι. Πηγα και εσκασα 320 και πηρα ενα ΕΑΤΟΝ. Μακρια απο turbo-x. Τωρα για την acer δεν υπαρχει προβλημα να εχεις acer. Αλλα θα αποκτησεις μεγαλο αν σου παθει το παραμικρο.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 τα acer ειναι επωνυμα value for money αλλα τπτ περισσοτερο,αν θελεις ποιοτικα μηχανακια και αξιοπρεπες εως καλο after sales τοτε μονο οι μαρκες που ανεφερε το παλικαρι ειναι οκ Ακριβως.Και το acer λαπτοπ που εχω και το netbook το πηρα μονο και μονο για την τιμη και αυτα που ειχε επανω.Ενα αντιστοιχο vaio ειχε τα διπλα και λιγο παραπανω(800Ε ειχε το 8530G) ---------- Προσθήκη στις 16:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:35 ---------- Τωρα για την acer δεν υπαρχει προβλημα να εχεις acer. Αλλα θα αποκτησεις μεγαλο αν σου παθει το παραμικρο. Σ αυτο δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια.Παντως οταν πηγα το netbook για αλλαγη στο ανεμηστιρακι μου ειπαν απο το πλαισιο οτι θα κανει 15 μερες και οτι θα παει στα κεντρικα τους να ανοιχτει,να το δει ο <εξειδικευμενος τεχνικος τους> για τα acer και μετα να προχωρησει στην παραγγελια του ανταλλακτικου απο την αντιπροσωπεια. Υ.Γ αυτο που δεν καταλαβα,ειναι για ποιον λογο μου ειπαν να απενεργοποιησω το password του λογαρισμου μου για την εισοδο στα windows. χαρακτηριστικα θυμαμαι λεει ο τεχνικος στο σερβις:πρεπει λεει πρωτα να το ελεγξουμε για να δουμε αν το προκαλεσατε με καποιο προγραμμα εσεις!!!
user12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εγω παντως δεν εχω προβλημα εχω παρει και innovator και turbo-x παντα ηξερα οτι επαιρνα χειροτερα πραγμα αλλα ειχα καλυτερα specs.Αν μου χαλαγε σε 2 χρονια μου το αλλαζαν χωρις πολλα πολλα αμα μου χαλαγε μετα τα 2 ειχε βγαλει τα ψωμια του και πηγαινε σκουπιδια.Δεν πιανεται κανεις κοτσος ξερει τι αγοραζει ο καθενας απλα αν δεν αντεχει η τσεπη μας διαλεγουμε αναμεσα στα υλικα κατασκευης και τις επιδοσεις.
aledjo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ρε aledjo ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι,νταξ τα acer ειναι επωνυμα value for money αλλα τπτ περισσοτερο,αν θελεις ποιοτικα μηχανακια και αξιοπρεπες εως καλο after sales τοτε μονο οι μαρκες που ανεφερε το παλικαρι ειναι οκ εγω το ξερω, απλος ηθελα μια γνωμη απο το παλικαρι που γραφει τοσα στο blog. θελω να δω πως το βλεπει εκεινος.
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Alex, αυτοί αρνήθηκαν να το πάρουν πίσω, εσύ τι τους είπες; -Α, αφού δε θέλετε να το παρετε πίσω δε πειράζει, θα το λουστώ; Να κόψουν το λαιμό τους να το πάρουν όπως είναι, είναι υποχρεωμένοι.
nem52 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ρε aledjo ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι,νταξ τα acer ειναι επωνυμα value for money αλλα τπτ περισσοτερο,αν θελεις ποιοτικα μηχανακια και αξιοπρεπες εως καλο after sales τοτε μονο οι μαρκες που ανεφερε το παλικαρι ειναι οκ οσο για τον ts,τοσα χρονια στην πιατσα και ψαρωσες απο τα specs και την τιμη? btw μου αρεσει ο τροπος που γραφεις στο blog σου Πανε αυτα... η acer πλεον δεν ανταγωνιζεται μονο τις αλλες μαρκες.. ειναι πρωτοπωρος και καινοτομος εταιρια με πληρη καλυψη του hardware της στην εγγυηση.. Εγω αγορασα το aspire 5739g και ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα vaio... (φτου φτου φτου μην το ματιασω...)
iced Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βρε παιδια αν παθει κατι το turbox δεν στο φτιαχνει το πλαισιο εντος εγγυησης??
Sir Pretender Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 "Ελληνικά" προϊόντα και my ass. Όσο είμαι εγώ Κινέζος, άλλο τόσο τα διάφορα "home-made" laptops των διαφόρων καταστημάτων είναι "ελληνικά". Τι είναι δηλαδή, φέτα; Ειδικά στα laptops, το 50% της τιμής κατά πολλούς είναι το brand name. Να το βράσω αν ένα laptop κάνει παπάδες και θα μου έρθει τσάμπα. Θέλω τη σιγουριά και την αντιμετώπιση που θα μου προσφέρει η ασφάλεια και το ειδικό βάρος της εκάστοτε μάρκας. Δεν λέω, εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά ο ρόλος τους είναι να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.