benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 http://reviews.cnet.com/best-laptops/ Οταν θες να αγορασεις κατι και δεν εισαι σιγουρος πηγαινε στο newegg και διαβασε τις κριτικες του κοσμου.Ειναι αμεροληπτες γιατι ειναι απλοι χρηστες χωρις συμφερον,και δεν μπορει εκατονταδες ανθρωποι να κανουν λαθος η να λενε ψεματα.Ετσι θα εισαι οσο ασφαλης μπορει να ειναι κανεις.
ee3509 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κάτσε βρε συ, Μιας και έχεις ξεκινήσει απ οτι κατάλαβα σταυροφορία ενάντια στο πλαίσιο, να είμαστε λίγο πιο σαφείς για να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα Ζήτησες ρητά να το πάρουν πίσω και σου αρνήθηκαν ? Εγω έχω να πω οτι είναι το μόνο κατάστημα που οτι και να τους πήγα πίσω (μέχρι και χρόνια μετα) μου έκοψαν πιστωτικό για να πάρω οτι θέλω, σε άλλες περιπτώσεις μου έδωσαν πίσω τα λεφτά μου αβίαστα.
Alex Chalkidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Όχι βρε, ποιά σταυροφορία. Και οι original σταυροφορίες και οι τωρινές είναι πάντα ύποπτες στους σκοπούς τους... Απλά είχα μια aha moment που λένε όπου μου έγινε απόλυτα σαφές ότι τελικά υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις όπου αξίζει ποιά να επενδύσεις σε ελληνικό συναρμολογημένο μηχάνημα. (Εκτός αν το συναρμολογήσεις μόνος σου και πάλι εξαρτάται πόσο καλός είσαι στο να βρίσκεις φτηνά εξαρτήματα.) Δυστυχώς ήμουν εκτός χρονικού ορίου νόμιμης απαίτησης επιστροφής των δέκα ημερών γιατί είχα διάφορες άλλες δουλειές και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το laptop έγκαιρα. Αν ήταν όμως σωστοί, ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα του κουτιού που δεν έχει περαστεί τίποτα, θα το έπαιρναν πίσω βέβαια. (Αν και ο εξυπνάκιας ο διευθυντής τους με ρώτησε αν έχουν ενεργοποιηθεί τα Windows....!) Θεωρητικά μπορώ να πάω σήμερα να το παραλάβω από το service και μετά να ακυρώσω τις υπόλοιπες πληρωμές στην κάρτα μου. Οπότε για 100 ευρώ δεν είναι κακό value for money! (Απλά με τα θέματα αξιοπιστίας του δεν θα μπορεί να είναι μηχάνημα στο οποίο θα βασιστώ για οτιδήποτε.) Η άλλη ερώτηση σε αυτό το thread ήταν σχετικά με τα Acer. Δεν τα ανάφερα πουθενά γιατί είναι πιο πολύπλοκη περίπτωση κατά την γνώμη μου από άλλες μάρκες. Δηλαδή ενώ σαν specs είναι συχνά το καλύτερο value for money, πρακτικά όσα Acer έχω πάρει (3-4 τα τελευταία χρόνια αν θυμάμαι καλά) σχεδόν πάντα με έχουν απογοητεύσει σε λεπτομέρειες. πχ δεν είναι στημένα σωστά, ή το ενσωματωμένο λογισμικό είναι βαρύ ή λείπει κάτι που θα περίμενα. Μικρές λεπτομέρειες αλλά το επίπεδο σε αυτό το φόρουμ με προδιαθέτει ότι με πιάνετε. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα IBM δεκαετίας, αρχικά με Windows 98 και πάει σφαίρα ακόμα. I rest my case! Ελπίζω να απάντησα όλα τα ερωτήματα. Με το Πλαίσιο δεν έχω προσωπικό πρόβλημα, ίσα ίσα που τους λυπάμαι για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε πολλά επίπεδα.
nem52 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Θεωρητικά μπορώ να πάω σήμερα να το παραλάβω από το service και μετά να ακυρώσω τις υπόλοιπες πληρωμές στην κάρτα μου. Οπότε για 100 ευρώ δεν είναι κακό value for money! (Απλά με τα θέματα αξιοπιστίας του δεν θα μπορεί να είναι μηχάνημα στο οποίο θα βασιστώ για οτιδήποτε.) Συγνωμη αυτο πως και με ποιο δικαιωμα γινεται? Εγω ξερω πληρωνεις το προιον στην αρχη και μετα αν παθει κατι σου το επισκευαζει το service... Γιατι να σταματησεις να πληρωνεις? ειναι καποιος ορος του πλαισιο και καλα αν χαλασει μεσα σε λιγο διαστημα σταματας να πληρωνεις?
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αν ήταν όμως σωστοί, ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα του κουτιού που δεν έχει περαστεί τίποτα, θα το έπαιρναν πίσω βέβαια. (Αν και ο εξυπνάκιας ο διευθυντής τους με ρώτησε αν έχουν ενεργοποιηθεί τα Windows....!) E, νταξ, άλλοι δε κάνουν ούτε τα αυτονόητα... Πάντως η ερώτηση περί ενεργοποίησης δεν είναι εξυπνάδα. Εφιαλτική ασχετοσύνη με το αντικείμενο, ναι. Δε σε έπιασε νευρικό όταν το άκουσες;
evkar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 πάντως σε γενικές γραμμές παιδιά , το πλαίσιο δεν είναι αυτό που ήταν , τουλάχιστον εγώ αυτή την εντύπωση έχω , από τα πράγματα αλλά και τις τιμές (αρκετά ακριβές ) που βλέπω . Πέρασα τις προάλλες από ένα πλαίσιο για μια οθόνη , μόνο ΤΝ είχε τίποτε άλλο . Από DELL , EIZO HP NEC , απολύτως τίποτα . Πρέπει να τα΄έχουν κόψει όλα , τι να πω τόσο μεγάλη είναι η κρίση στην αγορά , ή απλά αυτοί κάνουν μεγάλες οικονομίες . όσο για το turbo x , έπηξε το μάτι μου , μέχρι και αποκωδικοποιητές TV turbo x είχαν οι αθεόφοβοι , και τον πλασάρουν και για top λύση . Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας .
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αν συνεχίσουν έτσι δε νομίζω ο κόσμος να συνεχίσει να πληρώνει 20% καπέλο στις τιμές "για την καλή εξυπηρέτηση" 1300 ευρώ για turbo-x? Επίσης, μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω κι ας πέρασαν οι 10 μέρες: 1.“Windows will now shut down” και μετά “Windows has recovered from a serious problem” 2.Μπλέ οθόνη 3.Το πληκτρολόγιο σε ελάχιστο χρόνο άρχισε να βγάζει αστάθειες (διαφορετική συμπεριφορά σε διαφορετικά σημεία του). 4.Το experience index κολλάει 5.Τα ηχεία παίζουν τόσο χαμηλά ώστε να μην ακούς καλά. Αυτό σημαίνει ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ >Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 1. Τα άρθρα 534 έως 537 και 540 έως 561 του Αστικού Κώδικα αντικαθίστανται ως εξής: "Άρθρο 534 Πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ε- λαττώματα. Άρθρο 535 Ο πωλητής δεν εκπληρώνει την κατά το προηγούμενο άρθρο υποχρέωσή του, αν το πράγμα που παραδίδει στον αγοραστή δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και ιδίως: 1. δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει α- πό τον πωλητή ή στο δείγμα ή υπόδειγμα που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον αγοραστή. 2. δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό της συγκεκριμένης σύμβασης και ιδιαίτερα για τη σύμφωνη με το σκοπό αυ- τόν ειδική χρήση. 3. δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προ- ορίζονται συνήθως πράγματα της ίδιας κατηγορίας. 4. δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγορα- στής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατη- γορίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή, του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του, στο πλαίσιο ιδίως της σχετικής διαφήμισης ή της επισή- μανσης, εκτός αν ο πωλητής δεν γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει τη σχετική δήλωση. Άρθρο 536 Πλημμελής εγκατάσταση Το πράγμα δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και σε πε- ρίπτωση πλημμελούς εγκατάστασής του, αν η εγκατά- σταση αποτελεί μέρος της σύμβασης και πραγματοποιή- θηκε από τον πωλητή. Το ίδιο ισχύει και όταν η πλημμέλεια της εγκατάστασης που έγινε από τον αγοραστή οφείλεται στην παράλειψη του πωλητή να του παράσχει τις σωστές οδηγίες. Άρθρο 537 Ευθύνη για ελλείψεις Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του αν το πράγμα, κατά το χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, έχει πραγματικά ελαττώματα ή στερείται τις συνομολογημένες ιδιότητες, εκτός αν ο αγοραστής κατά τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε ότι το πράγμα δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση ή η μη ανταπόκριση οφείλε- ται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής. Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδο- ση, εκτός αν τούτο δεν συμβιβάζεται με τη φύση του πράγματος που πουλήθηκε ή με τη φύση του ελαττώμα- τος ή της έλλειψης. Άρθρο 540 Δικαιώματα του αγοραστή Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο α- γοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι α- δύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. 2. να μειώσει το τίμημα. 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή. Άρθρο 541 Ο αγοραστής μπορεί, αν διαπιστωθεί αργότερα και άλ- λο ελάττωμα, να ασκήσει εκ νέου ένα από τα δικαιώματα του προηγούμενου άρθρου. Το ίδιο ισχύει και όταν λείπει συνομολογημένη ιδιότητα. Άρθρο 542 Το δικαστήριο μπορεί, μολονότι ο αγοραστής άσκησε το δικαίωμα υπαναχώρησης, να επιδικάσει μόνο μείωση του τιμήματος ή να διατάξει αντικατάσταση του πράγμα- τος, αν κρίνει ότι οι περιστάσεις δεν δικαιολογούν την υ- παναχώρηση. Άρθρο 543 Αν κατά το χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγο- ραστή λείπει η συνομολογημένη ιδιότητα του πράγματος, ο αγοραστής δικαιούται, αντί για τα δικαιώματα του άρ- θρου 540, να απαιτήσει αποζημίωση για μη εκτέλεση της σύμβασης ή, σωρευτικά με τα δικαιώματα αυτά, να απαι- τήσει αποζημίωση για τη ζημία που δεν καλύπτεται από την άσκησή τους. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση παρο- χής ελαττωματικού πράγματος, η οποία οφείλεται σε πταίσμα του πωλητή. Άρθρο 544 Ο πωλητής δεν ευθύνεται σε αποζημίωση για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, αν η ιδιότητα αυτή υπήρχε κατά τη σύναψη της σύμβασης, αλλά έπαυσε να υπάρχει χωρίς υπαιτιότητα του πωλητή πριν μεταβεί ο κίνδυνος στον αγοραστή. Άρθρο 545 Ανεπιφύλακτη παραλαβή Αν ο αγοραστής παρέλαβε το πράγμα χωρίς επιφύλαξη, γνωρίζοντας το ελάττωμα ή την έλλειψη της συνομολο- γημένης ιδιότητας, λογίζεται ότι το αποδέχθηκε. Άρθρο 546 Δικαιώματα του πωλητή Το δικαίωμα αντικατάστασης του πράγματος κατά το άρ- θρο 540 το έχει με τους ίδιους όρους και ο πωλητής, εφό- σον η άσκησή του δεν είναι ασύμφορη για τον αγοραστή. Αν ο αγοραστής προβάλλει ευθύνη του πωλητή για ε- λαττώματα ή για έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων, ο πωλητής δικαιούται να του τάξει εύλογη προθεσμία για να απαιτήσει αντικατάσταση του πράγματος ή να υπαναχω- ρήσει. Αν η προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η άσκηση των δικαιωμάτων αυτών αποκλείεται. Άρθρο 547 Ενέργεια υπαναχώρησης ή αντικατάστασης λόγω ελλείψεων Αν ο αγοραστής υπαναχωρήσει από τη σύμβαση λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημέ- νης ιδιότητας, έχει υποχρέωση να αποδώσει το πράγμα ε- λεύθερο από κάθε βάρος που του προσέθεσε ο ίδιος, κα- θώς και τα ωφελήματα που αποκόμισε. Ο πωλητής επι- στρέφει το τίμημα με τόκο, τα έξοδα της πώλησης, καθώς και όσα ο αγοραστής δαπάνησε για το πράγμα. Οι διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου εφαρμό- ζονται αναλόγως και στην περίπτωση αντικατάστασης του πράγματος. Άρθρο 548 Καταστροφή ή χειροτέρευση του πράγματος Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση ή να μειώσει το τίμη- μα και αν ακόμη το πράγμα καταστράφηκε ή χειροτέρεψε εξαιτίας του ελαττώματος. Άρθρο 549 Αν το πράγμα εξ ολοκλήρου ή σε μεγάλο μέρος κατα- στράφηκε ή χάθηκε ή χειροτέρεψε ουσιωδώς από τυχαίο περιστατικό, ο αγοραστής έχει δικαίωμα μόνο σε μείωση του τιμήματος. Το ίδιο ισχύει και αν το πράγμα μεταποιήθηκε ή εκποιή- θηκε εξ ολοκλήρου ή σε μεγάλο μέρος από τον αγορα- στή. Άρθρο 550 Πώληση ορισμένης έκτασης Αν ο πωλητής ακινήτου διαβεβαίωσε τον αγοραστή ότι το ακίνητο έχει ορισμένη έκταση, ευθύνεται όπως και για συνομολογημένη ιδιότητα. Ο αγοραστής έχει δικαίωμα υ- παναχώρησης για ελλιπή έκταση τότε μόνο όταν η έλλει- ψη είναι τόσο σημαντική, ώστε ο αγοραστής δεν έχει συμφέρον στη σύμβαση. Άρθρο 551 Πώληση περισσότερων πραγμάτων Αν από περισσότερα πράγματα που πουλήθηκαν μερι- κά μόνο έχουν ελάττωμα ή δεν έχουν τη συνομολογημένη ιδιότητα, το δικαίωμα αντικατάστασης ή υπαναχώρησης περιορίζεται μόνο σε αυτά, και αν ακόμη ορίσθηκε ενιαίο τίμημα για όλα. Αν όμως κατά την πρόθεση των μερών τα πράγματα πουλήθηκαν αθρόα ή ως σύνολο και εκείνα που έχουν το ελάττωμα ή την έλλειψη δεν μπορούν να αποχω- ριστούν από τα υπόλοιπα χωρίς να ζημιωθεί ο ένας από τους συμβαλλομένους, το δικαίωμα αντικατάστασης ή υ- παναχώρησης επεκτείνεται σε όλα. Άρθρο 552 Η αντικατάσταση ή υπαναχώρηση για το κύριο πράγμα περιλαμβάνει και το παρεπόμενο, και αν ακόμη ορίστηκε γι' αυτό ιδιαίτερο τίμημα.
andreasl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κι εγώ έχω κακή άποψη για τα turbo-x, αλλά για άλλους λόγους (χοντροκομμένα, άθλια οθόνη κλπ). Το θέμα είναι ότι περιγράφεις μια κατάσταση όπου θεωρείς ότι φταίει πλήρως το turbo-x μηχάνημα, ενώ στην ουσία θα μπορούσαν να φταίνε 100% τα windows και οι drivers των συσκευών. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι drivers αποτελούν τα πιο κακογραμμένα κομμάτια κώδικα. Ο υπάλληλος του πλαισίου βέβαια δε μπορεί να είχε δίκιο σε αυτό, δεδομένου ότι η εγκατάσταση γίνεται με binary επαναφορά από πρωτότυπη εγκατάσταση οπότε οφείλουν να έχουν τακτοποιήσει τα προβλήματα με τους drivers σε αυτή. Είναι επίσης γνωστό ότι τα windows αποτελούν το χειρότερο λειτουργικό σύστημα μετά το Ms-dos και κάτι άλλα που έχουν πάει άκλαφτα. Με ποια λογική εσύ θεωρείς ότι το "Windows Experience Index" αποκλείεται να έχει μαμούνια και να κολλάει από μόνο του.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Προφανώς δε φταίνε τα windows αλλά ο σωρός από hardware που μπήκε μέσα στο case του turbo-x. Ασυμβατότητες, χάλια αρχιτεκτονική και συναρμολόγηση ότι να ναι.
andreasl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μισό λεπτό ρε παιδιά. Εγώ χθες ξεκίνησα να κάνω καθαρή εγκατάσταση windows XP με ενσωματωμένο service pack 3 (που θεωρούνται αρκετά σταθερή έκδοση των windows) σε επώνυμο μηχάνημα της Compaq (που αγοράστηκε πριν πουληθεί η Compaq στην HP, όταν έβγαζε ακόμη κορυφαία μηχανήματα) και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε BSOD και τέλος. Στην επόμενη προσπάθεια εγκατάστασης όλα ήταν ΟΚ. Τα συμπεράσματα δικά σας...
ee3509 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 @ Alex Τελικά μετά το πέρας των δέκα ημερών ζήτησες ρητά επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με άλλο προϊόν την οποία να σου αρνήθηκαν ? Τους είπες δηλαδή οτι " δεν ξέρω τι μου λέτε, το μηχάνημα είναι καινούργιο και δεν δουλεύει σωστά, θέλω να πάρω κατι αλλο" Το λέω γιατι απλά καμιά φορά αμα επιμείνεις λίγο ειδικά στην Ελλάδα κάνεις τη δουλειά σου, και απο ότι έχω ακούσει τουλάχιστον για το eshop, χίλιες φορές πλαίσιο.
Alex Chalkidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχεις δίκιο, υπάρχουν και χειρότερα...σαφώς και δεν θα πλησίαζα το eshop! Ναι, τους ζήτησα από την αρχή (και γραπτώς βέβαια) να πιστωθώ την αξία του TurboX και να πάρω ένα HP μεγαλύτερης αξίας. Ούτε καν απάντησαν... Δυστυχώς (για να απαντήσω και προηγούμενη ερώτηση) στην τεχνολογία τα νομικά μας δικαιώματα είναι ασαφή. Αν φανταστείτε να πρέπει να αποδείξετε ότι ένα μηχάνημα κρασάρει, θα πρέπει να βρείτε ένα συγκεκριμένο τρόπο να το κάνετε να κρασάρει. Στο συγκεκριμένο, τώρα που δεν κολλάει στην βαθμολόγηση των επιδόσεών του, δεν έχω ένα συγκεκριμένο σημείο. Έβλεπα μια ταινία και κράσαρε τρεις φορές μια μέρα, αν την ξαναβάλω δεν κρασάρει... Και βέβαια αν αρχίσεις να φορτώνεις προγράμματα θα σου πούνε ότι φταίνε τα προγράμματα ή οι drivers, κλπ κλπ, δεν τελειώνει το παραμύθι. Μπορεί να είναι μια σύνδεση στην motherboard που σε συγκεκριμένη θερμοκρασία κάνει κάτι, άντε να το βρεις. Στα επώνυμα ξένα μηχανήματα δεν συμβαίνουν τέτοια γιατί αγοράζουν καλύτερα εξαρτήματα και κάνουν καλύτερα stress test. Για το επιχείρημα περί "ενεργοποίησης Windows" είναι διπλό το ανέκδοτο αφού μάλλον όταν το πρωτοπήρα είχε κάποια πειρατική κόπια WIndows ή κάτι παράτυπο τέλοσπάντων. Χθες που το είδα στο service το μηχάνημα είχε ένα νέο αυτοκόλλητο Windows προχειροκολλημένο πάνω του, μάλλον την δεύτερη φορά σκέφτηκαν να βάλουν κανονικά Windows μην τους πάω στην Microsoft. (Τώρα που έφτασε τα 3700 hits το άρθρο στο blog μου συγκινήθηκαν λίγο Αλλά επί της ουσίας τζίφος. Το πληκτρολόγιο είναι πραγματικά τραγικής ποιότητας. Γράφεις και σε κάποια πλήκτρα νιώθεις ότι χτυπάς το πάτωμα. Το space είναι ασταθές οπότε πολυσυχνακολλάνεοιλέξειςσου. Άντε εξήγησέ το αυτό σε ένα 70χρονο δικαστή όμως! Η ουσία είναι ότι δεν έπρεπε να φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Αλλά όταν μιλάω με τον διευθυντή του καταστήματος (και έχω κάνει διευθυντής σε πολύ μεγαλύτερο κατάστημα) και μου λέει αρλούμπες, είναι να μην αρχίζεις την νομική οδό με δαύτους; Στο κάτω κάτω μπορούν να πάρουν πίσω το laptop μου και να το ξανασυναρμολογήσουν (να βρούνε άλλο θύμα δηλαδή), δεν είναι ότι είναι επώνυμο ξένο και θα το "φάνε" στην αποθήκη.... Και το δικό μου από επιστροφή πελάτη είναι όπως ανακαλύπτω. (SAP και μπαρμπούτσαλα ασφάλεια το δίκτυο του Πλαισίου... ; )
mindtrapper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ATI κάρτα είχε το laptop σου; Και εμένα ένα ASUS έκανε BSOD και λοιπά ωραία και το έφτιαξα κάνοντας ελαφρύ underclock στην gpu. Όχι ότι είναι δική σου δουλειά να το φτιάξεις βέβαια, απλά το λέω αν δεν βγάλεις άκρη αλλιώς. Τουλάχιστον μην σου κολλάει κάθε τρεις και λίγο.
ee3509 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 @Alex Είναι δεδομένο οτι υπάρχει ενα χάλι στο after sales service στην Ελλάδα Καμιά φορά μπορεί να σταθείς τυχερός και να κάνεις τη δουλειά σου, άλλες φορες μπορεί να σου βγάλουν λίγο την πίστη Εγω μένω uk και είχα ενα laptop dell xps m1730 αγορασμένο απο ebay του εριξα μισό ποτήρι νερό κατα λάθος και απο τότε με εγκατέλειψε, επειδή όμως ήταν εντός εγγύησης κατάφερα την dell να μου πληρώσει πίσω το σύνολο της αξίας του μετά απο διαδικασίες 5 μηνών και αυτό γιατί ο τεχνικός που μου έστειλαν δεν κατάφερε να μου το φτιάξει αλλάζoντας motherboard. Ομως γενικά στο εξωτερικό αν δεν είσαι ικανοποιημένος με κάτι το πας πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου, ακομα και απο ebay.
androu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 όπως ειπώθηκε παραπάνω το Πλαίσιο δεν είναι όπως ήταν παλιότερα. Πήρα σκληρό και ήταν καμένος εξ αρχής, τον πάω πίσω την επόμενη, τους πήρε 4 μέρες για να διαπιστώσουν οτι δεν δουλεύει και να τον αλλάξουν. Πόση ώρα να θέλει να τον βάλεις να δείς οτι δεν δουλεύει;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.