plaths Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Οπως ειμαι face η πεζω κανα παιχνιδι ο υπολογιστης μου κλεινει αυτοματα και λεω οτι ισως ειναι ιος αλλα το avast μου δν βρισκει τπτ και αναρωτιεμε ισως φταιει ο επεξεργαστης η το ανεμισηρακι που δν τ χω καθαρισει εδω κ καιρο ,εχω κοιταξει τν θερμοκρασια του και μερικεσ φορες ειναι 50-80 εσεις τ λετε απο αυτο να ειναι?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 80 βαθμοι;;; ειναι πολυ φιλε μου!!μαλλον απο θερμοκρασιες ειναι..δοκιμασε να το καθαρισεις.Δεν ειναι τιποτα
mec123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Οπως ειμαι face η πεζω κανα παιχνιδι ο υπολογιστης μου κλεινει αυτοματα και λεω οτι ισως ειναι ιος αλλα το avast μου δν βρισκει τπτ και αναρωτιεμε ισως φταιει ο επεξεργαστης η το ανεμισηρακι που δν τ χω καθαρισει εδω κ καιρο ,εχω κοιταξει τν θερμοκρασια του και μερικεσ φορες ειναι 50-80 εσεις τ λετε απο αυτο να ειναι? Πολυ πυθανο ειναι να φταιει η θερμοκρασια. 80 βαθμοι ειναι αρκετοι! Καθαρισε το καλα δεν ειναι καθολου δισκολο μονο μην ριξεις τιποτα νερα και γενικα υγρα πανω στην μητρικη γιατι μετα gg !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.