nikos21aek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ποιά μπορεί να είναι η αιτία μια συγκεκριμένη σελίδα να μην ανοίγει σε εμένα,και σε 3 4 άτομα που ρωτάω να ανοίγει κανονικά;
kitsos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 o provider που έχετε για internet και συνήθως οι dns του. Εναλλακτικά κάποιο toolbar που έχει εγκατασταθεί και "πειράζει" τον browser σου.
stefa_1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εμενα μετα απο επιθεση hacker,δεν ηθελε να ανοιξει οτι εχει σχεση με google.Aκομα και το forum του insomnia...Με φρματ εστρωσε μονο.Ειναι η εσχατη λυση,αλλα αν νομιζεις πως ηρθε καιρος,ευκαιρια να το κανεις. υπαρχει επισης και το ενδεχομενο καποια σελιδα , το antivirus σου , να την χαρακτηρισε <<κακοβουλη>> και να μην επιτρεπει να ανοιξει.Σπανια βεβαια , αλλα τσεκαρε το.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Τι φορμάτ ρε παιδιά;Τόσο εύκολα φορμάτ δεν κάνω. Λοιπόν θέμα browser δεν είναι γιατί δεν ανοίγει με κανέναν,θέμα dns δεν είναι γιατί δοκίμασα και άλλους,δώστε καμία ιδέα τι μπορεί άλλο να φταίει να το τσεκάρω.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης να σου πω. Αλλά τελειώνει σε bay.
panospc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Και στο δικό μου από tellas δεν μπαίνει. Μόνο μέσω proxy
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 lol, ban-άρανε οι isp το piratebay? forthnet & ΟΤΕ παίζει σίγουρα πάντως.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 tellas και εγώ! Έκανα ένα reset το ρούτερ και μπαίνει τώρα.Αλλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξαναρχίσει την ίδια ιστορία.
minarokeftes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 tellas και εγώ!Έκανα ένα reset το ρούτερ και μπαίνει τώρα.Αλλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξαναρχίσει την ίδια ιστορία. DNS πρέπει να είναι τό πρόβλημα νίκο. Είχα παρόμοιο, με άσχετη σελίδα απο έναν σταθμό ραδιοφώνου. Μόλις ρύθμισα τους DNS έφτιαξε να ούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.