Προς το περιεχόμενο

windows live οι επαφες εμφανιζονται offline

fabio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το πρωι ολες μου επαφες εμφανιζονται off line ενω εχουν μπει και ειναι available. Το ιδιο συμβαινει και με εμενα. Ειμαι online και available και με βλεπουν offline

εσβησα και ξαναπροσθεσα επαφες προκοπη δεν ειχε

εκανα repair την εγκατασταση τα ιδια ....

τι σκ**τα να ψαξω ?

Δημοσ.

Σε μενα το κανει αυτο οταν βαζω το πισι στην αναμονη και μετα το ανοιγω.Οταν κλεινω το μσν τα παραθυρα κλεινουν αλλα οι διεργασια τους μενει.Για κοιτα μια στον task manager μηπως παιζει τιποτα παρομοιο.

Δημοσ.

μπα :-(

το δοκιμασα αμεσως αλλα δεν στρωνει. ειναι και περιεργο να συνεβει ταυτοχρονα σε 4-5 pc

Δημοσ.

καλησπέρα , όταν στο κάνει αυτό και σου στέλνει μνμ κάποιος φίλος σου,έρχεται κανονικά ή το λαμβάνεις μετά από 1-2 μέρες? το έχω ξανακούσει να συμβαίνει αυτό που έχεις αλλά μετά από επαναγκατάσταση το πρόβλημα διορθώθηκε. προσωρινά για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το pidgin και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει και να ξεφορτωθείς τον wlm :-)

Δημοσ.

πρωτη φορα το εκανε σημερα ....

μνμ δεν παιρνω ουτε παιρνουν αυτα που στελνω.

πριν λιγη ωρα καποιες επαφες εμφανιστηκαν κανονικα online χωρις να αλλαξει κατι !?!?!?!?!

δεν ξερω ... δεν καταλαβαινω τιποτα

Δημοσ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πρόβλημα κεντρικά στην υπηρεσία του MSN. Απλά, εις αναμονή για να το φτιάξουν. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...