fabio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Απο το πρωι ολες μου επαφες εμφανιζονται off line ενω εχουν μπει και ειναι available. Το ιδιο συμβαινει και με εμενα. Ειμαι online και available και με βλεπουν offline εσβησα και ξαναπροσθεσα επαφες προκοπη δεν ειχε εκανα repair την εγκατασταση τα ιδια .... τι σκ**τα να ψαξω ?
derasto Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Σε μενα το κανει αυτο οταν βαζω το πισι στην αναμονη και μετα το ανοιγω.Οταν κλεινω το μσν τα παραθυρα κλεινουν αλλα οι διεργασια τους μενει.Για κοιτα μια στον task manager μηπως παιζει τιποτα παρομοιο.
fabio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 μπα το δοκιμασα αμεσως αλλα δεν στρωνει. ειναι και περιεργο να συνεβει ταυτοχρονα σε 4-5 pc
jakegate7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 καλησπέρα , όταν στο κάνει αυτό και σου στέλνει μνμ κάποιος φίλος σου,έρχεται κανονικά ή το λαμβάνεις μετά από 1-2 μέρες? το έχω ξανακούσει να συμβαίνει αυτό που έχεις αλλά μετά από επαναγκατάσταση το πρόβλημα διορθώθηκε. προσωρινά για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το pidgin και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει και να ξεφορτωθείς τον wlm
fabio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 πρωτη φορα το εκανε σημερα .... μνμ δεν παιρνω ουτε παιρνουν αυτα που στελνω. πριν λιγη ωρα καποιες επαφες εμφανιστηκαν κανονικα online χωρις να αλλαξει κατι !?!?!?!?! δεν ξερω ... δεν καταλαβαινω τιποτα
androu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ααα γι αυτό αναρωτιέμαι τι έχει και δεν είναι κανείς Online απο το πρώι :S
Xristaras12 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 εχεις το plus επανω;μου το ειχε κανει κ εμενα.μολις το σουταρα εστρωσε.μετα περνα το παλι
s2117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 To ίδιο πρόβλημα έχω σήμερα και εγώ και 2 φίλοι μου..Τι σκ@τ@!
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πρόβλημα κεντρικά στην υπηρεσία του MSN. Απλά, εις αναμονή για να το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.