Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ WINDOWS 7 64bit

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πριν λίγες μέρες η οθόνη του λαπτοπ έβγαλε άσπρες και μαύρες παράλληλες γραμμές έκλεισε και έκανα επανεκκίνηση σε ασφαλεί λειτουργία οταν ανοιξαν τα Windows μου εβγαλε το παρακατω μήνυμα >>>

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.768.3

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: 124

BCP1: 0000000000000000

BCP2: FFFFFA8006C15028

BCP3: 00000000BE000000

BCP4: 0000000000800400

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 768_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\032310-22978-01.dmp

C:\Users\REDODIN7\AppData\Local\Temp\WER-39608-0.sysdata.xml

Μπορεί καποιος να μου πει αν ειναι προβλημα Software η Hardware και αν υπαρχει καποια λυση , επισης αν οφειλεται σε καποια Updates τον Windows και αν εχουν αναφερθει παρομοια προβληματα

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί καποιος να μου πει αν ειναι προβλημα Software η Hardware και αν υπαρχει καποια λυση , επισης αν οφειλεται σε καποια Updates τον Windows και αν εχουν αναφερθει παρομοια προβληματα

Δυστυχως δεν μπορει κανεις να σου πει ποιο απο τα παραπανω ειναι.Θα πρεπει να το ψαξεις.Μια και μιλαμε για λαπτοπ,ελεγξε για αρχη τις θερμοκρασιες σου.

Ειναι η πρωτη φορα που σου πεταει μπλε οθονη ή εχεις κ αλλα παρομοια περιστατικα?Εκανες καποια hardware αλλαγη?Προσθεσες προσφατα καποιο προγραμμα/παιχνιδι που περιεχει drivers?Οσον αφορα τα updates που αναφερεις,εκανες καποιο πριν σου βγει η bsod?

Δημοσ.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αλλά δεν έχω περασει κάποιο πρόγραμμα τελευταία μόνο τον Firefox .

Όσο για την αναβάθμιση είχα κάνει στης 18 του μήνα λες να είναι αυτό ???

• Moderators
Δημοσ.

Όσο για την αναβάθμιση είχα κάνει στης 18 του μήνα λες να είναι αυτό ???

δεν μπορω να σου πω αν δεν απαντησεις και στα περι hardware και δεν δω το dump.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...