Προς το περιεχόμενο

case study e-catalog ?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

ξέρει κανενας, εχει ιδες, με ποιον τροπο μπορω να υλοποιησω οτι αναφερω στον τίτλο ?

γλώσσα που θα βοηθουσε (αν γινεται σχετικα ευκολη), compilers ή προγραμματα αναπτυξης που θα ειναι απαραιτητα, κτλ.

ουσιαστικά ζηταω να φτιαξω κατι σας τις σελιδες των γνωστων ηλεκτρονικών καταστημάτων, με ενσωματωμενες σηαμσιολογικές λειτουργίες.

Δημοσ.
μιλάμε για ιστοσελίδα;

η για διαχείριση αποθήκης κλπ?

Πιο πολύ για διαχείριση αποθηκης ενδιαφερομαι, οχι για αναπτυξη ολοκληρου ηλεκτρονικού καταστήματος. τεχνολογίες όπως goomla, owl είναι μη χρήσιμες για τον σκοπό μου ?

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ----------

Java, .net ή και PHP. Διαλεγεις και περνεις

για υλοποίηση που να συνδυαζει semantic web με e-Catalog ενδιαφερομαι.

Δημοσ.
Πιο πολύ για διαχείριση αποθηκης ενδιαφερομαι, οχι για αναπτυξη ολοκληρου ηλεκτρονικού καταστήματος. τεχνολογίες όπως goomla, owl είναι μη χρήσιμες για τον σκοπό μου ?

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ----------

για υλοποίηση που να συνδυαζει semantic web με e-Catalog ενδιαφερομαι.

κοίταξε να δεις.

Για βαριά πράγματα, ξέχασε την την owl. καλή, χρυσή, και άγια είναι, αλλά αν μιλάμε για βάση τότε είναι overkill. Αν εννοείς Joomla!, το virtuemart το οποίο αναλαμβάνει να κάνει την βαριά δουλειά. Όσον αφορά τις σημασιολογικές λειτουργίες, δεν νομίζω να σε βοηθήσει κάτι έτοιμο, μάλλον θα πρέπει να πας σε κάτι custom.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...