Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το hosting

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

-Έχω κάνει τοπικά ένα joomla site αλλά κατά την μεταφορά στον host συναντώ 2 προβλήματα.

1.Αν δοκιμάσω με απλή αντιγραφή,όταν πάω να κάνω import την sql database παίρνω error 1044.

2.Αν δοκιμάσω με το akeeba backup/kickstart τότε ενώ το backup γίνεται κανονικά το kickstart αδυνατεί να κάνει το restore.

-Ο host μου είναι το tophost.gr και στο phpadmin δε μπορώ να βρώ το tab με τα προνόμια των χρηστών.

-Το domain το οποίο το έχω πάρει απο αλλού δεν έχει ενημερωθεί ακόμη με τους dns servers οπότε παίζω με προσωρινό.

Οπότε έχοντας συναντήσει τα παραπάνω προβληματα ειπα να πάω σε καθαρό joomla install στον host.Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά,έχω κάνει απ το cpanel μια νέα βάση δεδομένων αλλά δε μου δημιουργεί configuration.php. Όταν το κάνω μόνος μου τότε μου βγάζει σφάλμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί στην sql βάση.

Τι κάνω λάθος? Καμιά άλλη πρόταση για την μεταφορά του τοπικού site στον host?

Δημοσ.

Plesk έχει.

Δε θέλω να μου δώσουν έτοιμη βοήθεια.Προτιμώ να παιδευτώ λίγο μόνος:)

Έχει σχέση που δεν έχει ενημερωθεί το domain με τους dns servers?

Δημοσ.

Έχω και γω κάποια joomla site στην Tophost! Μια χαρά δουλεύουν οπότε δεν φταίει ο host. Για ποιο λόγο να πειράξεις τα privileges, απλά κάνε import την βάση με το phpmyadmin και μετά άλλαξε κωδικούς κτλ στο configuration.php και είσαι έτοιμος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...