Finn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Τα πράγματα έχουν ως εξής: -Έχω κάνει τοπικά ένα joomla site αλλά κατά την μεταφορά στον host συναντώ 2 προβλήματα. 1.Αν δοκιμάσω με απλή αντιγραφή,όταν πάω να κάνω import την sql database παίρνω error 1044. 2.Αν δοκιμάσω με το akeeba backup/kickstart τότε ενώ το backup γίνεται κανονικά το kickstart αδυνατεί να κάνει το restore. -Ο host μου είναι το tophost.gr και στο phpadmin δε μπορώ να βρώ το tab με τα προνόμια των χρηστών. -Το domain το οποίο το έχω πάρει απο αλλού δεν έχει ενημερωθεί ακόμη με τους dns servers οπότε παίζω με προσωρινό. Οπότε έχοντας συναντήσει τα παραπάνω προβληματα ειπα να πάω σε καθαρό joomla install στον host.Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά,έχω κάνει απ το cpanel μια νέα βάση δεδομένων αλλά δε μου δημιουργεί configuration.php. Όταν το κάνω μόνος μου τότε μου βγάζει σφάλμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί στην sql βάση. Τι κάνω λάθος? Καμιά άλλη πρόταση για την μεταφορά του τοπικού site στον host?
paxpel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Τι panel σου δίνει η TopHost. cPanel ή κάποιο άλλο
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Αφού έχεις πληρώσει στην tophost γιατί δε ζητάς τη βοήθεια τους; Δεν είναι λογικό;
Finn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Plesk έχει. Δε θέλω να μου δώσουν έτοιμη βοήθεια.Προτιμώ να παιδευτώ λίγο μόνος Έχει σχέση που δεν έχει ενημερωθεί το domain με τους dns servers?
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το 1044 μου θυμίζει Error 1044 Access denied to database έχεις σωστούς κωδικούς και δικαιώματα για τη βάση;
Finn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Στην local βάση ναι.Στην remote δε μπορώ να βρω πουθενά το tab με τα privileges.
dimitris212 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Έχω και γω κάποια joomla site στην Tophost! Μια χαρά δουλεύουν οπότε δεν φταίει ο host. Για ποιο λόγο να πειράξεις τα privileges, απλά κάνε import την βάση με το phpmyadmin και μετά άλλαξε κωδικούς κτλ στο configuration.php και είσαι έτοιμος!
Finn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δεν γίνεται Import η βαση αυτό είναι το πρόβλημα. Παίρνω το error 1044 access denied for user ''@'' to database ''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.