morgy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ελληνικος θειος; θαρρώ θείο λέγανε κάποιοι στο ινσόμνια τα κακά-ου-οξω-αποδώ τορεντάδικα.
chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τώρα που είπες αρβύλα, εγώ εδώ που είμαι στην ξενιτιά και που ο αντένας δεν θέλει να βλέπω την web tv του και που ο ελληνικός θείος έκλεισε κιόλας... τι να κάνω; καμιά πρόταση; Rapidshare account η καλύτερη και ταχύτερη λύση.
pournaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Α οκ, γιατι το μυαλο μου πηγε στους παλαιοτερους (στις πρωτες συλληψεις της Ροδου).
gf030 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Αυτό ακριβώς ψάχνω απεγνωσμένα, εκεί με το νιαου βρε γατούλα είτε απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!! και τα υπόλοιπα συνθήματα που λέγανε.... «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς», Στο πρωτο βιντεο γελασα. Στο δευτερο αρχισε να κυλαει το δακρυ. Στο τριτο επεσα κατω, ηταν η χαριστικη βολη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το κάνω θρεντ, δε λέει να χαθεί τέτοιος εμετός και ξεφτίλα. άξιος άξιος! ήμουν και εγώ εδώ...
chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ήμουν και εγώ εδώ... Μεταξύ μας με 31.668.......είσαι ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!! Σωστότερο λοιπόν για σένα θα ήταν το Είμαι ΚΑΙ εδώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μεταξύ μας με 31.668.......είσαι ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!! σαν την μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη... (μην βάζεις συγκεκριμένο αριθμό στα posts, πάντα θα πέφτεις έξω )
status Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Και καλα κανεις.Μπες σε κανενα σουηδικο φορουμ και ασχολησου με τιποτα αλλο.edit Μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι σημαινει να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Αν είναι να σου μοιάσουμε καλύτερα να πάμε να πηδήξουμε από τον πύργο εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστών! :Ρ Το ολο προβλημα ξεκιναει απο αυτη τη δηθεν (δημοκρατια) που μας εχουν πασαρει.Αν σημερα υπηρχε η χουντα θα σου ελεγα πως θα ηταν η Ελλαδα!Αν και δεν ειμαι οπαδος της χουντας για να μην υπαρχουν και τετοιου ειδους παρεξηγησεις θα την προτιμουσα απο αυτη τη δηθεν δημοκρατια-κοκκινη χουντα που μας κυβερνα! Σε αυτή τι φάση που μιλάς αυτή η δήθεν δημοκρατία σε αφήνει κ λες την γνώμη σου.... Από την χούντα που νοσταλγείς ΕΣΥ , ΕΓΩ έχασα 2 θείους, λέγε ότι θες, να αναπολείς ότι θες αλλά μαλακίες κομμένες. Η κυβέρνηση οδηγείται από τους πολίτες, αν έχει σκατέψει ο θεσμός είναι επειδή Ελληνάρες σαν κ του λόγου σου θέλουν να βολέψουν ένα παιδί στο δημόσιο, να σβήσουν καμία κλήση και τα ρέστα μην κατηγορείς κάτι το οποίο δημιουργήθηκε από τον λαό κ δε βολεύει τον ίδιο τον λαό να το αλλάξει. Μου γίνεται όλοι ακροδεξιοί κ δε σας αρέσουν οι μετανάστες, αλλά κ εμείς μετανάστες ήμασταν πάντα. Από τον Πόντο μέχρι την Σμύρνη.
gtroza Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αλλά κ εμείς μετανάστες ήμασταν πάντα. Από τον Πόντο μέχρι την Σμύρνη. λίγο διαφορετικά .
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ΕΓΩ έχασα 2 θείους, λέγε ότι θες, να αναπολείς ότι θες αλλά μαλακίες κομμένες. Αν σου ειναι ευκολο και θες,μπορεις να μας πεις πως ακριβως τους εχασες; υπαρχει λογος που το ρωταω.
minarokeftes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WJO0eWJ10nM#t=3m30s αχαχαχαχαχαχα
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WJO0eWJ10nM#t=3m30s αχαχαχαχαχαχα βασικα ο Κανακης το ειπε σωστα: ακομα και αν αυτα τα πραματα ειναι η αληθεια,δεν τα λες δημοσιως και με αυτον τον τροπο. Απο την αλλη ομως η σατιρα που εκανε με το βιντεο ειναι αστοχη αλλα δεν θελω να επεκταθω διοτι το θεμα παει αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.