Προς το περιεχόμενο

audigy2 kai TSS-1


angelob7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Εβαλα σήμερα στο σύστημα μου την audigy2 με τους τελευταίους drivers και έχω 2 προβλήματα(τα ηχεία μου είναι τα TSS-1,dvd-rom Pioneer 116).

1. Όταν κάνω το τεστ για να ρυθμίσω τα ηχεία μου ακούω ήχο μόνο από τα 2 μπροστινά.Φυσικά έχω επιλέξει την ψηφιακή έξοδο και τα 5.1 ηχεία από τις επιλογές.Με το power dvd XP έχω δοκιμάσει ταινίες dolby digital αλλά και DTS και ο ήχος είναι εντάξει(ανάβει το λαμπάκι στον ενισχυτή ανάλογα αν η ταινία είναι DD ή DTS) Επιπλέον,στα demo της audigy δεν έχω ήχο από τα πίσω όπως θα έπρεπε.

2. Δέν έχω καθόλου ήχο από το dvd-audio που έχει σαν δείγμα η κάρτα,ενώ ο player(φυσικά για τα dvd-audio)δείχνει να παίζει κανονικά.

Μουσικά cd,mp3 κ.τ.λ. τα παίζει κανονικά

Τέλος, κάπου έχει επιλογή 48Κhz ή 96Κhz για την ποιότητα του ψηφιακού σήματος.Στα 48 ακούω τα πάντα(δηλ.ταινίες dvd,μουσικά cd,mp3).Στα 96 έχω ήχο μόνο από τίς ταινίες dvd(νομίζω πολύ καλύτερο).Η παλιά κάρτα μου ήταν η audigy και έσβησα τα πάντα,drivers κ.τ.λ. από το συστημά μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με την audigy την πρωτη ακουγες ηχο απο τα πισω ηχεια (παντα απο το utility της sblaster);;

 

Η συνδεση ειναι μεσω οπτικης ινας ή coaxial;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την πρώτη aydigy δεν είχα δοκιμάσει να κάνω το τέστ.Η σύνδεση είναι coaxial.Σήμερα δεν μπορούσα να ακούσω ούτε μουσικό cd.Μου έβγαζε ένα μύνημα ότι κάποιο άλλο πρόγραμμα προσπαθεί να διαβάσει το cd,ενώ με ctrl-alt-del δεν μου βγάζει άλλο πρόγραμμα να τρέχει εκτός από τον player(που έχω ανοίξει για να ακούσω το cd).Μάλλον θα ξαναπεράσω τους drivers.Δεν υπάρχει κάποιος με audigy2 και ηχεία με εξωτερικό ενισχυτή να μου πεί αν στο τέστ ακούει ήχο κανονικά από όλα τα ηχεία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...