Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγγραφής σε DVD στα Windows 7

elizadeath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα - ενώ όλα πήγαιναν καλά όποτε πήγαινα να γράψω ένα CD με το Nero ή και με άλλο πρόγραμμα δεν μου αναγνωρίζει το DVD Recorder, παρά μόνο το Image Recorder, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

If you are running Nero burning software via Windows Remote Login, you might not be able to access your drivers for burning. This is a security restriction from Windows.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω???

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τρέξτο σαν administrator.

Αυτό.

Και αν θες να μη παραμείνει το πρόβλημα και να αναγκάζεσαι κάθε φορά να το τρέχεις ως admin, τρέξε την λύση που αναφέρεται εδώ.

(είναι για vista, αλλά και στα 7 τα ίδια ισχύουν λογικά).

Δημοσ.

liopyr δοκίμασα αυτό που μου έστειλες αλλά τίποτα..και ως διαχειριστής που το έτρεξα δεν μου έβγαλε το μήνυμα αλλά πάλι μου εμφανίζει μόνο το ImageRecorder, μεαποτέλεσμα να μη μπορώ να γράψω..

Ευχαριστώ πάντως παιδιά..

Δημοσ.

Eχμ, ναι, πολύ πιθανό.

Απεγκατέστησε την, όπως και το software που έχεις για image drives.

Πέρνα πρώτα το Nero 9.4.12.708 Lite, τσέκαρε αν το αναγνωρίζει κανονικά, και μετά ξαναπέρνα και το virtual drive software που χρησιμοποιείς.

(το οποίο ποιο είναι btw);

Δημοσ.

Οκ, δοκίμασε απλά την απεγκατάσταση του Nero (computer --> control panel --> programs and features --> διαλέγεις το Nero --> uninstall --> restart το pc), και πέρνα την έκδοση που σου έδωσα παραπάνω.

(χωρίς το essentials και τις λοιπές μλκίτσες που πιθανόν προσφέρει στην εγκατάσταση).

Δημοσ.

Το δοκίμασα...

Πάλι τίποτα.Μου βγάζει τώρα

You do not have permission to burn physical recorders.Please contact your system administratos fora details.Note:Burn privilages can be granted by NeroBurnRights.

Και το έτρεξα και ως διαχειριστής..

Δημοσ.
Το δοκίμασα...

Πάλι τίποτα.Μου βγάζει τώρα

You do not have permission to burn physical recorders.Please contact your system administratos fora details.Note:Burn privilages can be granted by NeroBurnRights.

Και το έτρεξα και ως διαχειριστής..

Δεν δοκιμάζεις, απο την "διαχείριση συσκευών", να κάνεις "κατάργηση" το drive και μετά επανεκίνηση το PC μήπως και το δει το Nero?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...